How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

gelinlik çiçeklerimizin resimlerinide ekleyelim:)

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
41
Malatya
evet arkadaşlar herşey var gelinlik çiçeklerimizin resimlerinide ekleyelim ne dersiniz?herkesin gelin çiçekleri duruyordur sanırımşutarafagittibende akşam ekleyecemyerimseniben

picture146t.jpg

açılışı ben yapayım ozaman.

beğenmene sevindim canım normali cok daha güzel aslında :)
bencede yapay çiçek yaptırmak isteniyorsa mutlaka birde bunlardan olmalıki
o solup gidince hatırlanacak bişe kalsın a.s.

beğenmene sevindim canım normali cok daha güzel aslında :)
bencede yapay çiçek yaptırmak isteniyorsa mutlaka birde bunlardan olmalıki
o solup gidince hatırlanacak bişe kalsın a.s.

evet canım aynen.ben vazoya koymuştum çiçeğimi kirlenince yıkadım bi kaç defa kolası gitti gülleri dağıldı biraz..:gitme:

seninki canlı çiçekmiş canım bende yapay sanmıştım
ama olsun evlilik yıldönümünüzde kocacığın sana süpriz bir gelin çiçeği alıverir olur biter a.s.

Son düzenleme:
herkes ıtıo ama bunu vermek ıstemıom dıger cıcegımı verıom evelencek kısılere zaten benden baskası bunu tasıyamaz agırlık acısından hehe

herkes ıtıo ama bunu vermek ıstemıom dıger cıcegımı verıom evelencek kısılere zaten benden baskası bunu tasıyamaz agırlık acısından hehe

yok ya kimseye verme sakın.:olmaz:isteyen yaptırsın aynısında sonuçta herkese hatıra kalan bişey.düğünde sonra görümcem tacını bile vermedi.bende tokalarımı salak gibi gelinlikle gönderdim :gitme::tomato:

benim gelinliğimin yapay çiçeği vardı ama ben düğün için canlı çiçek yaptırdım 5 yıldır saklıyordum..artık küften paramparça olmuştu 2 ay önce atmak zorunda kaldım :(

Back