• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

GELİNLİK AYAKKABIM (sade ve herzaman giyebilecğim bir ayakkabı)

grnt007at0.jpg
grnt014cp5.jpg

grnt016gp7.jpg

NİŞANLIK AYAKKABIM (şık ve herzaman giyebilecğim bir ayakkabı)

grnt028yb3.jpg
grnt026tx0.jpg

grnt027wc5.jpg

söz ve kınada giydiğim ayakkabılarıda koyacaktım ama abartı olur diye koymadım

nısan ayakkabım gelınlık ıcın olanını bes ay sonra koyarım:)

şimdi çok güzel modeller varya hepinizinki ayrı güzel birbirinden...resimler içinde teşekür ederim...

ben bu ayakkabıyı cok aradım,çünkü eşimle acılış dansı olarak arjantin tango yapacaktık gelinlikle olan uyumunun yanında dans gösterimizede uygun olması gerekiyordu sonunda buldum....nişan ayakkabımıda eklerdim ama oturdugum yerden kalkmaya üşendim bi ara eklerim...

ben bu ayakkabıyı cok aradım,çünkü eşimle acılış dansı olarak arjantin tango yapacaktık gelinlikle olan uyumunun yanında dans gösterimizede uygun olması gerekiyordu sonunda buldum....nişan ayakkabımıda eklerdim ama oturdugum yerden kalkmaya üşendim bi ara eklerim...

çok güzelmiş ayakkabın,:nazar::nazar: sende çok güzel olmuşsun ayrıca...:nazar::nazar:

vallahi ben acaip rahat ettim oynadım hopladım zıpladım..hiçbir yerimde ağrımadı ...topuksuz ayakkabı faydalı bişi =))))

amamda topuklu giyiyosunuz haaaa:delphin:

ben hayatta giyemem. Gelinliğimin altına düz taban yada fındık yumurta topukmu ne zıkımsa ondan alırımdelikafadulden (görürsek o günlerisenağlama:mymeka:)

bende rahat giyinmeyi sevenlerdenim ama topuklularıda severim ayrıca ve gelinlik altına mutlaka topuklu giyin derim kızlar ufak da olsa topuğu olsun çünkü yürürken daha zarif gösterir ayrıca topuklu arkadan popo kısmını falan kaldırdığı için vücutu daha hoş gösterir benim fikrim tabi birde düğünden önce mutlaka evde giyin ayakkabıya alışın

Back