- Konu Sahibi yabangulumZ
yabangülüm tesekur ederım canım.. ınsallah bulabılırım ayakkabıdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yabangülüm tesekur ederım canım.. ınsallah bulabılırım ayakkabıdan
valla kızlar sizin ayakkabılarınızın yanında benimki çok sönük:çok üzgünüm:
hemşerim ben senin ayakkabılarını göremedim bu arada malatyanın neresindesin
merhaba;
bunlarda benim ayakkabılarım istanbulda yaşayanlara tavsiye ederim bağdat caddesinde divanni kundura kendi ayağınıza göre yapıldığı için gerçekten çok rahat ben yüksek topuklu yaptırdığım halde bütün gece hiç rahatsızlık duymadan hoplayıp zıpladım kaydirigubbakcemile3
bunlarda benim ayakkabılarım. aralık ayında bulmak zor oldu ama beğenerek aldım.
buda benim beğendiğim bir ayakkabı,
henuz evlenmedim mayıs2010 da düğünüm var,
ayakkabı konusunda çok hassasım çok güzel birşeyler bulup özel yaptıracağım.
nişan ayakkabımı hotiçten almıştım ithal bir markaydı çok şık.
onu da evden eklerim kızlar.
vavvvvvvvvvvvvvvv harika güle güle giyyyyyyyyyyyy.opuyorumnanaktanbunlarda benim gelinlik ayakkabılarım . kaydirigubbakcemile2
ben topuklu istemedim rahat olsun die boyumda kısa deil zaten, beyazda istemedim herzaman giyemem diye
opuyorumnanaktan
kızlar buda benim ayakkabım cok belli olmuyor ama topuksuz önü acık bilekten baglıydı cok rahat ettim zaten gelinliğimin altından kesinlikle görünmedi
bende hiç topuklu ayakkabı giymem düğündede boy farkından dolayı mecburen giydim ama olmasada fark yine babet giyerdim düğünden sonrada eğlenmeye gittik gece o zamanda mor converselerimi giydim çiçeğimede uydukaydirigubbakcemile3