• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

merhaba;
bunlarda benim ayakkabılarım istanbulda yaşayanlara tavsiye ederim bağdat caddesinde divanni kundura kendi ayağınıza göre yapıldığı için gerçekten çok rahat ben yüksek topuklu yaptırdığım halde bütün gece hiç rahatsızlık duymadan hoplayıp zıpladım kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $DSC_7585.JPG
    $DSC_7585.JPG
    87,2 KB · Görüntüleme: 42
merhaba;
bunlarda benim ayakkabılarım istanbulda yaşayanlara tavsiye ederim bağdat caddesinde divanni kundura kendi ayağınıza göre yapıldığı için gerçekten çok rahat ben yüksek topuklu yaptırdığım halde bütün gece hiç rahatsızlık duymadan hoplayıp zıpladım kaydirigubbakcemile3

süpermiş ya ayakkabıların :lepi: güle güle kullanopuyorumnanaktan

buda benim beğendiğim bir ayakkabı,
henuz evlenmedim mayıs2010 da düğünüm var,
ayakkabı konusunda çok hassasım çok güzel birşeyler bulup özel yaptıracağım.
nişan ayakkabımı hotiçten almıştım ithal bir markaydı çok şık.
onu da evden eklerim kızlar.

buda benim beğendiğim bir ayakkabı,
henuz evlenmedim mayıs2010 da düğünüm var,
ayakkabı konusunda çok hassasım çok güzel birşeyler bulup özel yaptıracağım.
nişan ayakkabımı hotiçten almıştım ithal bir markaydı çok şık.
onu da evden eklerim kızlar.

çok şıkmış kendi resminide ekle okişyerimseniben

opuyorumnanaktan benim düğün cicişim de bu kızlar çok rahat bişey opuyorumnanaktan

bunlarda benim gelinlik ayakkabılarım . kaydirigubbakcemile2
ben topuklu istemedim rahat olsun die boyumda kısa deil zaten, beyazda istemedim herzaman giyemem diye
hpim8218.jpg
opuyorumnanaktan

kızlar buda benim ayakkabım cok belli olmuyor ama topuksuz önü acık bilekten baglıydı cok rahat ettim zaten gelinliğimin altından kesinlikle görünmedi
dsc7806.jpg

bunlarda benim gelinlik ayakkabılarım . kaydirigubbakcemile2
ben topuklu istemedim rahat olsun die boyumda kısa deil zaten, beyazda istemedim herzaman giyemem diye
hpim8218.jpg
opuyorumnanaktan
vavvvvvvvvvvvvvvv harika güle güle giyyyyyyyyyyyy.opuyorumnanaktan
kızlar buda benim ayakkabım cok belli olmuyor ama topuksuz önü acık bilekten baglıydı cok rahat ettim zaten gelinliğimin altından kesinlikle görünmedi
dsc7806.jpg

en güzeli topuksuz valla en iyisini yapmışsın benim belim çok ağrımıştı düğünden sonra.gerçi alışkında değildim topuklu giymeye.

bende hiç topuklu ayakkabı giymem düğündede boy farkından dolayı mecburen giydim ama olmasada fark yine babet giyerdim düğünden sonrada eğlenmeye gittik gece o zamanda mor converselerimi giydim çiçeğimede uydukaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back