• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabılarınızın resimlerini ekleyelim.;)

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.625
23
683
41
Malatya
daha önceden açıldıysa özür..herkes gelinliğinin resmini,alyansının resmini koyuyor.ayakkabılar neden olmasın dedim.çünkü çok özel olduğundan en güzel ayakkabıları seçmişinizdir..ben fotosunu çekip ekleyecem..sizdende bekliyorum..

Son düzenleme:
.......................................

buda benim gelinlik ayakkabım..sade biraz çok güzel olmasada idare eder.sizden güzel resimler bekliyorum..

Son düzenleme:

kıslarrrr ben 7 yıllık evliyim....
aslında ayakkabım evde biryerlerde ama böyle bir resmim vardı eklemek istedim...
gerçi biraz eski modelim, ama işte buda benim ayakkabılarım hehe...........

aslında ayakkabım evde biryerlerde ama böyle bir resmim vardı eklemek istedim...

çok hoş ama benimkini kaynanam ve görümcem beğendiler....:çok üzgünüm:bana bırakmadılar saolsunlar:oklava:kötükedihüso

ya özlooş lütfen düğün fotoğraflarını ekle, çok güzel olmuşsun:nazar: acayip merak ettim
ekler misin???:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

fotoğraftan olduğu için ne diil ama ....
yorumlarınız için çoook saolun canlarım....
7 yıldan sonra çok moral oldu bana............

fotoğraftan olduğu için ne diil ama ....
yorumlarınız için çoook saolun canlarım....
7 yıldan sonra çok moral oldu bana............

süper olmuşsun ya özloş!
saçın, çiçeğin, gelinliğin muhteşemmiş!
bilgisayara atıp bir ara belki daha çok foroğrafı paylaşırsın bizimle, daha net görürüz.
cidden çok seviyorum ben senin zevkini, gelinlikli halini de görünce bayıldıımmm:nazar: a.s.

canımmm çok saol tatlım...
tamam inşallah en kısa zamanda atarım pcye ve mutlaka paylaşıım sizlerle......

Özloşcum zevkin evinden ,güzel eşyalarından beiydi.Bu resimde iyice onayladı.Gerçekten çok hoş görünüyorsun hiç 7 yı önce evlenmiş birinin resmi değil :)))

benim en büyük hayalimdi ve aldım tabii ki de (: adidas giydim (: bu ayakkabının pembe yerlerinin sarı olanından (:

AAAAAuvwkXwAAAAAAEWZ0Q.jpg

harikasın ya... yengemde bunlardan giydi çok sempatikti hihoyyyt
tabi ben sözünü ettiğimde ağzımın payını aldım küçük beyimiz olmaz dedi :asigim:

aaa nedenmiş o_? ona neymiş senin isteğin bu! bir kez evleniyoruz değil mi_?
bu erkekler var yaa sinir ederler insanı! onlar her istediklerini yaparlar "bir kez evleniyoruz, güzeli olsun içime sinsin" derler. bize gelince yok!
valla benimki de karşı çıkmaya kalktı bi çığırdım "benim hayalim bu, saygı duymak zorundasın, duymuyorsan eyvallah" diye, ağzını bile açamadı :roflol: :roflol:

Back