Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence 1 seneye kadar başka bi model görürsün fikrin degişir. 1 yıl önceden karar vermek erken :)
ben 1. yi çok beğendim
teşekkürler cnm bnm..begenmene çok sevindim:):):emeraldd bence ilki çoook güsel eminim sanada yakışcak çoook güsel bi gelin olucaksın
merhaba canlar.benim düğün seneye inş..şimdiden gelinliklere bakıyorumm sade modelleri begenirim genelde..bugun biyerde okdr çok begendimkiii sizlerdende fikir almak istiyorum.buyrunnnnnnnnn.neredeyse kadınla anlaştık bile diyebiliirm 1 yıl sonra düğün ozmana kdr başka model begenmessem onu alcam inş..ek olarak yanında bi model daha vardı onuda begendim sayılır, idare eder ,onunda resmini ekliycemm..sositososito
bu en begendigim
bu klasik bilindik bi model ama ince bi kol eklencek omuz kısmına tüldenn..çok içime sinmedi bu ,çok zorda kalırsam tamam diycem artık..
[kızlar buda sizin begeninize göre 1.nin üstü ile 2.nin altını birleştimeye çalıştımm photshopla biras uyduruk oldu ama anlaşılabiliyo sanırım:)
canim ikinci el satislarda Nesrin64 rumuzlu arkadasin koydugu gelinlige bir baksana Italyadan getirtmisler orjinalmis Fransiz dantelinden duvagi varmis Swarovski taslarla suslu cok guzel duruyor.Yine de sen bilirsin...
tatlım 1. gelinlik de boyun kısmı tül yerine güpür yda dantel olsa daha güzel olurrr bencee