• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliimi buldum kslarrr yorumlarn bekliyorum

Vallah ikiside cok guzel ama ikincisi daha cok hosuma gitti allah mutlulugunu daim etsin insallah ya birsey sorcam bu moda evi nerde o kirmizi elbise cok hosuma gitti ya, yardimci olurmusun lutfen :utangac:

cnm benim ben malatyadayımmmm...istersen teliniii verebilirimmm orayıp sorabilirsin..a.s.

1. bence..
cok hos cok degisik bir model..
2. model bilinen klasik ve hos olmayan bir model bana göre..:kahve:

Evet birinci farklı ama nedense ikinci bana çok asil gözüktü ya da zarif... Bu arada birincisini şu açıdan da değerlendir. Onun üzerine kolye falan taksan hoş durmaz. Tabi takı töreninde getirip birileri de takabilir. Eğer boynuma takı takmayacağım diyorsan birinci güzel elbette. Ama ikinciyi yine de düşün derim.vereliniortak

1. nin eteğindeki o üç şerit gibi şeyi beğenmedim sanki eteği daha farklı olsaymış daha güzel olurmuş.. ama üst kısmı beli filan çok hoş ve zarif duruyor... 2. beğenmedim..

canim bence 1. model harikaaaalkisalkisalkisopuyorumnanaktan:lepi:

ay cnm bu arada nickine bayılıyorum onuda söyliyimkaydirigubbakcemile3
ay valla ben ikincinin resmini koymayı düşünmüyodum burayaaa aslında ama iyiki koymuşumm şimdii yarı yarıya 1 ile ikinciyi begenen olduuuu bakalımmm daha 1 sene varrr ozmana kdr burdaki yorumlardan bşy yapcam artıka.s.

Evet birinci farklı ama nedense ikinci bana çok asil gözüktü ya da zarif... Bu arada birincisini şu açıdan da değerlendir. Onun üzerine kolye falan taksan hoş durmaz. Tabi takı töreninde getirip birileri de takabilir. Eğer boynuma takı takmayacağım diyorsan birinci güzel elbette. Ama ikinciyi yine de düşün derim.vereliniortak

bak bunu hiç düşünmemiştim cnm takı olaylarınııı:bbo:amannn allahtan hemen evlenmiyomm yoksa kafayı yermişim vallaaakaydirigubbakcemile3

ilk modelin üst tarafı acayip hoşuma gitti çok güzel bi gelinlik
mutluluklar

bak bunu hiç düşünmemiştim cnm takı olaylarınııı:bbo:amannn allahtan hemen evlenmiyomm yoksa kafayı yermişim vallaaakaydirigubbakcemile3

Haklısın canım zor ya. Ama bak daha çok varmış. O zamana kadar neler bulursun neler... Allah yardımcın olsun.

Haklısın canım zor ya. Ama bak daha çok varmış. O zamana kadar neler bulursun neler... Allah yardımcın olsun.

cnm belki üzerime giyip ilk denedigim gelinlikler diye böyle biden heycanlandımkaydirigubbakcemile3ben zaten habire karar değiştiren birisiyim bideee biri kötü derse ondan sogurum falan..yanii benn bi seneye kdr 100 kes fikir değiştirim ama bunları gerçekten çok begendim:asigim:

bence 1.model çok güzel yaka kısmına bayıldım
straplez gelinlik görmekten öööğ geldi artık bide düğünde çekiştirip durmazlar mı sinir olurum
2.model bu sene düğünü olan hemen hemen herkesin üstündeydi ama 1.modelden ilk kez görüyorum vede çok hoşuma gitttiii

bence 1.model çok güzel yaka kısmına bayıldım
straplez gelinlik görmekten öööğ geldi artık bide düğünde çekiştirip durmazlar mı sinir olurum
2.model bu sene düğünü olan hemen hemen herkesin üstündeydi ama 1.modelden ilk kez görüyorum vede çok hoşuma gitttiii

evt cnmm üst kısmı baya rahattt en azından dediğin giibi çekiştirmem.kaydirigubbakcemile3.zaten gelinligin üst kısmında ya bogas kısmı kapalı olcak yada kol kısmı biryerde bi kapalılık istiyorum...yorumun için teşekkürler cnmma.s.

Sadece fabrikasyon modellerde ve kötü dikimlerde olur çeki$tirmek canım bende straples kullandım ve gece boyu hiç çekii$tirmedim tam oturdu terzine yada markaya güveniyorsan straples daha ho$..Naçizane fikrim..Mutluluklar dilerim

Sadece fabrikasyon modellerde ve kötü dikimlerde olur çeki$tirmek canım bende straples kullandım ve gece boyu hiç çekii$tirmedim tam oturdu terzine yada markaya güveniyorsan straples daha ho$..Naçizane fikrim..Mutluluklar dilerim

cnm çok teşekkürlerr a.s.herbirinizin fikri benim için çok degerliii..seviyorum kk yı sizleribuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktana.s.

bende ilkinin üstünü diğerinin altını beğendim canım:utangac:

bende ilkinin üstünü diğerinin altını beğendim canım:utangac:

acaba böyle birinin üstünü digerin altını birleştirebilirlermi hiç sormadım valla..sadece kol,bogaz falan gibi şeyleri ekleyip çıkartırıs demiştikaydirigubbakcemile3

Canım sen kapalı derken böyle birşey mi kastettin? Yani kolu böyle mi olacak?
user60399pic10791121327.jpg

Canım sen kapalı derken böyle birşey mi kastettin? Yani kolu böyle mi olacak?
user60399pic10791121327.jpg

evt cnmmm sadece straples istemiyorummm kol olursa aynı senin ekledigin resim giib olmasını istiyorumm..ama ilkinin üst kısmını çok begenmiştim zaten senin ekledigin ile benim ilk modelin üst kısımları favorim illa birinden biri olcakk..ayrıca bakıp resim yüklediign içinde çok sgl cnmbuyrunnnnnnnnna.s.

Back