• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliimi buldum kslarrr yorumlarn bekliyorum

canım güzeller ama ne bilim daha gösterişli modellere bak bence çok sade gibi geldiCADIARZU

ben ıkıncısını beğendım
straplez olanı

off kıslar hergün yeni model çıkıyo yaaa ben bu gidişle yaza kdr bin tane model begenirim..
yeşil gözlü melekimm valla gördügüm an bayılmıştım ama şimdi begenmemeye başladım dedigin gibi sade gelio banadaaaa bu sıra etegi bol tüllü parlak gelinlikleri begeniyorum:)bakalım kısmetse yaza nls bi model begencem:):):):kaydirigubbakcemile3

ben pek beğenmedim kuşum yaa daha modern güzel modeller dolu yafuu...tabi bana kızmada senin zevkin fikir sormuşsun o yüzden yaneee:kedi:şimdiden mutluluklar:nazar:

EVEEEET bende 1. üstü 2. altını çok beğendim canım simdiden mutluluklar dilerim.

birleştirme şeklinde de olmamış

ben 2.yi tercih ederm yani

y tam benım ıstediğim gıbı bır gelinlik:( çok hoşmuş bende ıns bır gun gıyebılırım boyle bırsey hayal dunyası işte=)

ilkinde takı taktığın zaman cok guzel durmayabilir geldi sanki, bence yaka kısmına karar verirken takılacak takıyı da göz önünde bulundur derim

ılkini çok beğendim bende, sen güzel küpeler takarsın misafirlerin takacağı kolyeleride kesene atarsın :o)

canım seneye kadar bence başka modeller bak bunlar çok çoksade sade olsun ama bir asilliği olsun çok çok kesinse fikrin bencede 1 ama yinede araştır derim...

tam benlik bunlar. fazla abartılı olmayan ama çok zarif. ben hep derim."bir gelin su gibi olmalı". suru,saf, doğal ve çok güzel.

1. fotoğraftaki gelinliğin üst kısmı 3. fotoğraftaki gelinlik gibi olsa oratya daha güzel bir gelinlik çıkar sanki :1rolleyes:

Back