Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değil canım. Ama illa üstü kapalı olsun diyorsan hem straples hem kapalı olarak kullanabileceğin bir model koyabilirim. İki tane ekleyeyim. Kışın yapacaksan bolerosu olan olabilir. Ama yazsa diğeri de benim hoşuma gitti. Modaevine gösterirsen mutlaka fikir verirler.
ben 2.modeli beğendim çok zarif duruyor..
canım daha 1 yılın varmış acele karar verme bence daha o kadar çok fikrin değişcek tarzın değişcek ki ama 1. model gerçekten güzelmiş hemen oldu bittiye getirme bu fotoyu sakla düğününe az kala baktın model yok hemen bunu diktirirsin ben geçen yaz düz modellere bakarken düğünüme 1 ay kala gözüm kabarık modellerde kaldı ve gelinliğimi kabarık diktirdim :sm_cool::asigim:
haklsıın canımmm ..bende habire fikir değiştiren biriyim..o iki gelinligi ilk kes giydim ya büyülendim sanırım çok hoş bşy o kocaman şeyin içinde olmak ya prenses giib hissedio insankaydirigubbakcemile3bu arada hayırlıı olsun cnm düğününe az kaldıı senin gelinligin resmi yokmu cnm merak ettim şimdi:)opuyorumnanaktan
profil albümümde bir kısmı var canım arkadaşlık gönderiyim sana :)):lepi:
birinci model gercekten cok güzelmis etegi falan
ama boyun kismi sykmazmi terletmezmi cok ?
cnmmm şimdi bşy diycem inanmıycaksınız belkide.:1rolleyes:.ömrümde bikere bile oynamadımm..ay hiç sevmiyorum vala..bide diğer tarafff oyanamayı aşırı seviyoooo valla sanırım ayakta yalı kazıgı giibi durcam yada bi saga bi sola sallancam..kaydirigubbakcemile3offf şu oynama işini düşünmek beni acaip daraltıyokaydirigubbakcemile3
ay alemsin valla kiz hic gülecegim yoktu, oynarsin oynarsin dügünden önce arkadaslarinla prova yap müzigi koyun oynayin
ay bende tam tersine cok severim dügünümde cok oynarsam bu nebicim gelin diyecekler oynak gelin kaydirigubbakcemile3
ilk model canım
ilk model çok güzelmiş
çok beğendim modelini
bencede 1.si güzel ama boyun kısmı öyle olunca takı takılınca bi tuhaf görünüyor. boynu açık gelinlikleri daha çok beğeniyorum ben. 2.nin üst kısmıda güzel ama alt kısmı eski gibi. 1sene varmış cnm fikrin daha çokk değişir:) umarım içine sinen bi model beğenirsin mutluluklar