• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliimi buldum kslarrr yorumlarn bekliyorum

Önemli değil canım. Ama illa üstü kapalı olsun diyorsan hem straples hem kapalı olarak kullanabileceğin bir model koyabilirim. ıki tane ekleyeyim. Kışın yapacaksan bolerosu olan olabilir. Ama yazsa diğeri de benim hoşuma gitti. Modaevine gösterirsen mutlaka fikir verirler.
255b.jpg
img2large.jpg

Önemli değil canım. Ama illa üstü kapalı olsun diyorsan hem straples hem kapalı olarak kullanabileceğin bir model koyabilirim. İki tane ekleyeyim. Kışın yapacaksan bolerosu olan olabilir. Ama yazsa diğeri de benim hoşuma gitti. Modaevine gösterirsen mutlaka fikir verirler.
255b.jpg
img2large.jpg

cnm ya ilki çok güzel ciddennn hiç nette görmedim okdr araştırma yapmıştım halbukiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 diktirmeyi düşünmüyorum cnm çünkü malatyada iyi diken yer yok ancak kataloklarında varsa getirebilirlerrr sanırım oda kaç zamanda geitiriler hiç bilemiom:bbo:

canım daha 1 yılın varmış acele karar verme bence daha o kadar çok fikrin değişcek tarzın değişcek ki ama 1. model gerçekten güzelmiş hemen oldu bittiye getirme bu fotoyu sakla düğününe az kala baktın model yok hemen bunu diktirirsin ben geçen yaz düz modellere bakarken düğünüme 1 ay kala gözüm kabarık modellerde kaldı ve gelinliğimi kabarık diktirdim :sm_cool::asigim::nazar::nazar:

canım daha 1 yılın varmış acele karar verme bence daha o kadar çok fikrin değişcek tarzın değişcek ki ama 1. model gerçekten güzelmiş hemen oldu bittiye getirme bu fotoyu sakla düğününe az kala baktın model yok hemen bunu diktirirsin ben geçen yaz düz modellere bakarken düğünüme 1 ay kala gözüm kabarık modellerde kaldı ve gelinliğimi kabarık diktirdim :sm_cool::asigim::nazar::nazar:

haklsıın canımmm ..bende habire fikir değiştiren biriyim..o iki gelinligi ilk kes giydim ya büyülendim sanırım çok hoş bşy o kocaman şeyin içinde olmak ya prenses giib hissedio insankaydirigubbakcemile3bu arada hayırlıı olsun cnm düğününe az kaldıı senin gelinligin resmi yokmu cnm merak ettim şimdi:)opuyorumnanaktan

haklsıın canımmm ..bende habire fikir değiştiren biriyim..o iki gelinligi ilk kes giydim ya büyülendim sanırım çok hoş bşy o kocaman şeyin içinde olmak ya prenses giib hissedio insankaydirigubbakcemile3bu arada hayırlıı olsun cnm düğününe az kaldıı senin gelinligin resmi yokmu cnm merak ettim şimdi:)opuyorumnanaktan

profil albümümde bir kısmı var canım arkadaşlık gönderiyim sana :)):lepi:

birinci model gercekten cok güzelmis etegi falan
ama boyun kismi sykmazmi terletmezmi cok ?

birinci model gercekten cok güzelmis etegi falan
ama boyun kismi sykmazmi terletmezmi cok ?

cnmmm şimdi bşy diycem inanmıycaksınız belkide.:1rolleyes:.ömrümde bikere bile oynamadımm..ay hiç sevmiyorum vala..bide diğer tarafff oyanamayı aşırı seviyoooo valla sanırım ayakta yalı kazıgı giibi durcam yada bi saga bi sola sallancam..kaydirigubbakcemile3offf şu oynama işini düşünmek beni acaip daraltıyokaydirigubbakcemile3

cnmmm şimdi bşy diycem inanmıycaksınız belkide.:1rolleyes:.ömrümde bikere bile oynamadımm..ay hiç sevmiyorum vala..bide diğer tarafff oyanamayı aşırı seviyoooo valla sanırım ayakta yalı kazıgı giibi durcam yada bi saga bi sola sallancam..kaydirigubbakcemile3offf şu oynama işini düşünmek beni acaip daraltıyokaydirigubbakcemile3

ay alemsin valla kiz hic gülecegim yoktu, oynarsin oynarsin dügünden önce arkadaslarinla prova yap müzigi koyun oynayin kaydirigubbakcemile4
ay bende tam tersine cok severim dügünümde cok oynarsam bu nebicim gelin diyecekler oynak gelin kaydirigubbakcemile3

ay alemsin valla kiz hic gülecegim yoktu, oynarsin oynarsin dügünden önce arkadaslarinla prova yap müzigi koyun oynayin kaydirigubbakcemile4
ay bende tam tersine cok severim dügünümde cok oynarsam bu nebicim gelin diyecekler oynak gelin kaydirigubbakcemile3

ah cnm bilsemde oynasam kimse tutamaz benideekaydirigubbakcemile3bikere ayna karşısında oynayım dedimmm aman kalkışmas olaydımmm el kol her biyer bitarafa gidio uyum denen bşy yok..sırnaşık şeyama mecbur artıkk elleri hafifi kaldırcam sonrada bi saga bi sola sallanırım artıkk aradada bi iki adım gidip geldimmi olur heraldekaydirigubbakcemile3

bencede 1.si güzel ama boyun kısmı öyle olunca takı takılınca bi tuhaf görünüyor. boynu açık gelinlikleri daha çok beğeniyorum ben. 2.nin üst kısmıda güzel ama alt kısmı eski gibi. 1sene varmış cnm fikrin daha çokk değişir:) umarım içine sinen bi model beğenirsin mutluluklar

bencede 1.si güzel ama boyun kısmı öyle olunca takı takılınca bi tuhaf görünüyor. boynu açık gelinlikleri daha çok beğeniyorum ben. 2.nin üst kısmıda güzel ama alt kısmı eski gibi. 1sene varmış cnm fikrin daha çokk değişir:) umarım içine sinen bi model beğenirsin mutluluklar

cnm çok sgl..bi yılaa daha çok fikrim değişir gibi..bakalım kısmet...sizlerin yardımı çok oluyor amaa..insan kendinde olunca yorum yapması zor da dışarıdaki bi gözün yorum yapmasıı daha iyi oluyorbuyrunnnnnnnnn

Back