• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliimi buldum kslarrr yorumlarn bekliyorum

canım bende diğer arkadaşlar gibi çok erken olduğunu düşünüyorum..
şuan tam istediğim gibi dediğin gelinliği seneye belki de hiç beğenmeyeceksin..

araştırma yapmak gerek çünkü insan ne istediğini daha kolay anlıyor,ama
gelinlik seçiminde vücut yapısının da önemli olduğunu düşünen biriyim..

mesela omuzları geniş ve dolgun biri straplezi çok tercih etmemeli,
tam tersi omuzları dar ve kemikli birine de straplez çok yakışır..
ama bunlar ufak değişikliklerle çözülebilir..:lepi:

1.model güzel bir model ama bende boğaz kısmının çok sıkıcağını düşünüyorum..
gelinlik seçiminde amaç farklılıkla birlikte fonksiyonellik de bir arada olmasıdır...

bunlar benim fikirlerim tabee:asigim:

canım bende diğer arkadaşlar gibi çok erken olduğunu düşünüyorum..
şuan tam istediğim gibi dediğin gelinliği seneye belki de hiç beğenmeyeceksin..

araştırma yapmak gerek çünkü insan ne istediğini daha kolay anlıyor,ama
gelinlik seçiminde vücut yapısının da önemli olduğunu düşünen biriyim..

mesela omuzları geniş ve dolgun biri straplezi çok tercih etmemeli,
tam tersi omuzları dar ve kemikli birine de straplez çok yakışır..
ama bunlar ufak değişikliklerle çözülebilir..:lepi:

1.model güzel bir model ama bende boğaz kısmının çok sıkıcağını düşünüyorum..
gelinlik seçiminde amaç farklılıkla birlikte fonksiyonellik de bir arada olmasıdır...

bunlar benim fikirlerim tabee:asigim:

ay cnm benim deger verip yazdıgın için çok sgl...buyrunnnnnnnnnaslında ben habire fikir degiştiririm vitrinde görüpte en az bi 100 tane gelinlik begendim heralde..bu ikisinin tek farkı üzerimde denemem olsa gerekk biden heycanlandım falankaydirigubbakcemile3benimde fikirm büüyk ihtimal değişcek diye düşünüyorum ama en azından burdaki yourmlara bakarak nsl bi gelinlige bakmam konusunda yardımcı oluyor...a.s.

canım oncelikle ilk model farklı ama kolye takamazsın takıda takarlarsada çirkin durur bence iyi düşün tabi genede senin zevkin ben sadece fikir vermek istedim.

canım oncelikle ilk model farklı ama kolye takamazsın takıda takarlarsada çirkin durur bence iyi düşün tabi genede senin zevkin ben sadece fikir vermek istedim.

cnm haklsıın aslında hiç o yönünü düşünmemiştimm..burdada arkadaşlar dediii ondan sonra baktımki dogruu..görsel olarak güzelde iş altın sırasına gelince bozuluyor..takmam da diyemem o sıraaa ayıp olurkaydirigubbakcemile3hemen fena gelin derler kesinkaydirigubbakcemile3

bir numara harika ama iki de güzel genel olarak ordaki bütün elbiseler güzel
güzel bir mekanmis acikcasi sen o magazayi takip etmeye devam et..öpüldün

bir numara harika ama iki de güzel genel olarak ordaki bütün elbiseler güzel
güzel bir mekanmis acikcasi sen o magazayi takip etmeye devam et..öpüldün

öyle cnm güzel modeller var abiyeler falan acaip güzeldiii..bakalım habire ugradım bi yer olcak bencedekaydirigubbakcemile3

leptap ilkini çok beğendim heleki üst kısmını

bende üst kısmına bayılmıştım cnmmm çok asil duruyo diyesengözlerimebaksanaba.s.

nem fıstığım ilk model daha güzel cnm sanada yakışır o boy varken

kız valla sen ne dadlusun yaaaaaa aman gece gece bi havalandımki sorrrrma amaaaaaaan azcık cilveli olmak lazım eminimki sen benden daha cilveli olursun amaaaaan evlende düğün fotolarını bari görim be

İlk model çok güzel bence, üst kısmı çok güzel..

Canım ilk model çok güzel gerçekten.Hem bana da bi fikir olmuş oldu ortada bi aday olmasada. :sm_cool: Ben kolye hiç takamıyorum alerjim var metale karşı. Eğer bir gün evlenirsem boyun kısmını böyle yaptırırım kolye takmaktan kurtulurum.

Back