Gelinlik Modelleri Gelinliginizi Dügünden sonra ne yaptiniz?

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38

Yillarca hayalini kurariz tek tek herseyini düsünerek aliriz o gün geldi giyindik dügün bitdi gitdi...

Dügünden sonra geliniklerinizi ne yaptiniz?

Ben seneye evleniyorum hayirlisi ile ve hep bu konu geciyor aklimdan mesela kiz kardesim kücük bir valize koymus odasinda dolabin üzerinde duruyor

(Konunun daha önce acilip acilmadigini bilmiyorum umarim yanlis yerede acmamisimdir:26:)

Daha düğünün ertesi günü üfleyip püflemeye başladım ne yapacağım ben bunu şimdi diye.Gelinliğim ne kiraydı ne satın alma.Bir tanıdığımız da gelinliği artık koyacak yer bulamadığından eğer istersen al,istediğin gibi yaptır,senin olsun demişti.Öyle dandik bişey de değildi üstelik.Aldım yaptırdım,giydim.Şimdi benim başıma bela :)

Bende arkadaşıma vermeyi düşünüyorum düğününde giymesi için.Çok beğenmişti.İsterse veririm seve seve :))

Allah iyiligini versin Simdi benim Basima bela Dayimin eside alt kismini kesmisti üstünü sözde elbise yapicakti yillardir yapicak

Ben arada bir giynirim herhalde

Allah iyiligini versin Simdi benim Basima bela Dayimin eside alt kismini kesmisti üstünü sözde elbise yapicakti yillardir yapicak

Ben arada bir giynirim herhalde

Giyersin giyer...

Arkadaşlardan biriside her sene evlilik yıldönümlerinde giyiyormuş.İki çocuk doğurup hala içine sığabilmesi de mucize sanırım.Ben daha 10 ayda sığamam diye düşünüyorum

Giyersin giyer...

Arkadaşlardan biriside her sene evlilik yıldönümlerinde giyiyormuş.İki çocuk doğurup hala içine sığabilmesi de mucize sanırım.Ben daha 10 ayda sığamam diye düşünüyorum

Dogru kilo aliyorduk degilmi unutdum

Birsey olmaz bende arkasi ipli alirim

Giyersin giyer...

vav her sene evlilik yıldönümünde üşenmeden giymek... tebrik ediyorum arkadaşını :))

bende temizlettirdim özel cantası vardı duvagımı tarlatanımı vs. gelinliğimi içine yerleştirdim duruyor gardolapta iştegelin ayakkabılarımla birlikte..arada cıkarıp havalandırıyorum o kadar...hatıra kalsın işte ben kimseye veremem vermem hatıra kalcak bende..o günün hatırası..gerçi benim çift düğün oldu hatıra bol bende :):) kına gecesi elbisem ve bindallımda eldivenlerim kına örtüm vs duruyor çantasında...hepsini saklıyorum ben

Benim anneminki duruyor ve aynen o da baş belası !!!
Ben o yüzden kiraladım gelinliği, fotoğraflardan bakıp yadederiz artık :)

Basbelasi degil degil mi Ne güzel insan baktikca o heycani geliyordur aklina tskler.....

Benim anneminki duruyor ve aynen o da baş belası !!!
Ben o yüzden kiraladım gelinliği, fotoğraflardan bakıp yadederiz artık :)

Degil degilllllll Annemde kiralamis zamaninda onada sormustum ne yaptin gelinligini diye "bizimki kirlalik di kim bize gelinlik aldi dedi" :26:

Ben evlenince herhalde vitrine koyarim Hayirlisiyla o gün gelsin bende paylasicam ne yaptigimi

Ben beğendiğim birkaç modelin birleşimi olarak diktirmiştim gelinliğimi, ve terziyle modeli belirlerken düğün sonrası bazı düzenlemeler yapıp abiye halinde kullanmak istediğimi söylemiştim, o da ona göre bişiler yaptı, düğünden sonra getirirsen şurasını çıkartırız şurasını şöyle yaparız burasını böyle yaparız vs diye yol göstermişti bende onaylamıştım. Henüz yaptırmadım ama bu fikirden dolayı hala dolabımda yerini muhafaza ediyor

yıllarca durdu,sonra alt bedenle üst bedeni birbirinden ayırdım..alt bedenden sepet süsledim sateniyle,tülüyle...
halen de biraz parçaları duruyor..
annemin gelinliği de duruyor

bi köşede asılı duruyor arada giyer gezinirim evde çok güzel benim gelinliğim çok hihi

Nostagi oluyor desene

yıllarca durdu,sonra alt bedenle üst bedeni birbirinden ayırdım..alt bedenden sepet süsledim sateniyle,tülüyle...
halen de biraz parçaları duruyor..
annemin gelinliği de duruyor

Sanirim bu parcalama olayina giremem ben ilk basta zaten kiyamam gelinligime Sonra " Bas belasi " dedigim gün ihtiyaci olan birine hediye ederim en makbulu :26: Bence yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…