• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğinizi düğünden sonra ne yapacaksınız???

benim gelinligimde evde duruyor daha 6 aylik evliyim ben alacak durumu olmayanlara vermek istiyorum ama yasdigim yerde alacak kimse yok:1no2:

2.5 yıllık evliyim gelinliğimi diktirmeye karar verdiğimizde eşim ben sana özel senin için diktirdiğimiz bir gelinliği başkasının üzerinde görmek istemiyorum o sadece senin olacak dedi ve satın almak istediğini söyledi vede satın aldık şuan öylece duruyo çantasında kızım büyüdüğünde ona gösteririm giyeceğini sanmıyorum ama en azından annesinin gelinliğini görmüş olur inşallah

Erkek arkadaşımla her sene evlilik yıl dönümlerimizde yine o anı yaşama gibi bir hayalimiz var kısmetse.. O damatlığını giyecek, ben de gelinliğimi.. Şişmanlarsam o ayrı tabii -tatlicadiarzu-

mrb.bende 7şubatta evlendim.gelinliğimiçok apar topar aldım.bu yüzden kısmen içime sindi sayılır.çok daha güzel bi gelinlik olabilirdi ama kısmetten öteye geçilmiyo.bende gelinliğimi giymek isteyen birilerine vermeyi düşünüyorum.umurım isteyen birini bulurum yakın çevremden.hihoyyyt

benim gelinliğimi benden sonra 4 kişi giydi

şuan bende saklıyorumm

benim gelinligimde evde duruyor daha 6 aylik evliyim ben alacak durumu olmayanlara vermek istiyorum ama yasdigim yerde alacak kimse yok:1no2:

ben nasip olur da gelin olursam gelinliğimi ihtiyaç sahiplerine ya bağışlamak ya da ödünç vermek istiyorum. evde boşuna durmasın işe yarasın :Saruboceq:

kızlar ben gelinliğimi satmaya karar verdimde her gelinlikçi alıyormu yoksa 2.el alan gelinlikçiler varmı:uhm:

kekse benimde bi gelinligim olsaydi mafoldumben
hep ozenirdim evlilik yildonumlerinde giymeyi ama cimri kaynana aldirmadi hatta biz bile secmedik kendisi ve sevgili kizi (eltim) sunu giy dediler giydim tamam dendi of off nerden actiniz bu konuyu gene sinirlendim bak degmezmis hic saygi sevgi gostermeye mafoldumben

Gelinliğim bana özel dikildi ve benim tasarladığım model. Kira ile satın arasında çok az fark vardı. valla ben kiraladım. yani parasındaın değil de ne olacak ole bazanın altında sararıp bozarana, yer kaplayana kadar. gönderdim gitti valla. hiçte pişman değilim. fotoğraflarıma bakıp hasretlik gideriyorum zaten:)) gerek yok ole saklamaya bence

ben vakko dan almıştım walla saklıyorum. yılda 1 kere fln büyük temizlik zamanı çıkarıp havalandırıyorum. çok mutlu oluyorum onu görünce :)

vakko mu vakkoda satılıyomu hemen sıteıne gırıp modellere bakmalıyım
benn kıralayacagım almayacagım

tabi ki :)
bağdat caddesinde vakko wedding var; hem vakko hemde pek çok ünlü markanın gelinliğine oradan bakabilirsin. almasan bile fikir olur:) benimkinin markası Pronovias'tı. kesinlikle tavsiye ederim. pronovias.com dan bakabilirsin modellere..

Back