Gelinlik Modelleri Gelinliginiz kaca mal oldu?

bende hazır olanlardan beğendim..sırt tarafında ufacık bi oynama sonucu 1000 tlye benim olucak..(nişanlım sağ olsun iyi pazarlık yaptı e birde tanıdık olmasının faydaları)

canım ısrarla soruyorum kayseride hangi gelinlikçi söylermisin heyecanla cevabını bekliyorum canım

baya bi yorum okudum kizlar.. ve shok gecirdim burada yazan arkadaslar olmus... 3000 bin TL ye yakin olan bir rakam ( 2500- 3000 TL) gelin satin aldim diye :S ... hayatimin shokunu gecirdim inanin..., okadar gereksizki bana göre, verenlere helal olsun valla , icim giderdi bi gelinlige o parayi vermezdim ben , 1 gün giyilecek sonra o 3000 tl dolaypta duracak , ben yapamazdim ben kiralarim en iyisi hehe , herkese mutluluklar diliyorum.. gelinligini satin alanlarda güle güle giyin =)

cok haklısın canım o kadar para verememki

ayrıca arkadaslar ya ayda ne kadar maaş alıyoruz bilemediniz en fazla 2000 ortalama ya gelinliğe 3000 verilirmi ya düşünün bir 1 ay çalışıyorsunuz sabahın köründe uyanıp akşam hava kararınca eve geliyoruz yol parası öğlen dışarıda düzensiz besleniyoruz ne için : kazandığımız parayla rahat ve güzel bir yaşam için bu durumda GELİNLİK İÇİN 45 GÜN ÇALIŞACAKSINIZ !!!! duygusallığı bırakıp mantığınızla düşünün bakalım erkek tamam gelinliği alacak diye bu kadarda yıpratıcı olunmaz bence

aynen öyle canim.. banada cok ama cok sacma geliyor 1 gece giyilecek 3000 TL verenlere hayret ediyorum acikcasi :)

Benimle bir kaç ay arayla evlenen arkadaşlarım ve tanıdıklarımın gelinlikleri 3000-3500 arasında falan alındı hep bende inanamadım. Bu kadar rahat nasıl bu paraları verebliyorlar die. Ama hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmadım. Kafamda 1.500 den fazla gelinliğe para vermem die yola çıktım. Öylede oldu.

Bir gün sadece gezdim. Ve 1.800 TL dediler. 1.000 TL ye bağladık. Çookkk da güzel oldu bence. İzmirde gelinlik almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim gittiğim moda evini. Fiyatları gayet makul. Modellerde güzel.

Gelinlik fotoğraflarımı nasıl eklicem bilmiyorum ama :))

herkesin maddi durumu farklı , 3000 veren de olur 5000 de bunda şaşılacak bir şey yok bence.
sadece 3 4 saat giyilen bir şey diye bakmak da bir bakış açışı , hayatta sadece bir kere giyilen bir şey de.
ben hayatta bir kere giyeceğim bir şey diye düşündüm mesela.

Kızlar aralık 19 benimde dügünüm var gelinligime 3.000 tl dediler ama.... 1.500 dıktırıyoruz üstü komple savoriski taş...

hayırlı olsun mutluluklar dilerim. ama o komple diktireceğin "savoriski" taş genelde adi şeyler oluyor dikkat et canım.

bende hüsniye moda evinde 2500 liraya diktirdim kızlar,mayıs ayında.

Tüm aksesuarlar (damat yaka çiçeği de) dahil 1.500 liraya üzerime göre dikildi, satın aldım...

Ben gelinlik arayışıma ilk olarak Akay 'da başlamıştım ve ilk denediğim gelinlik o kadar çok hoşuma gitmişti ki daha sonra denediğim tüm modellerde eksik bir taraf buldum... Ama akay'da beğendiğim gelinlik 4.200 TL olunca 3-4 saat giyeceğim ve daha sonra bir daha giyemeyeceğim bir şey için bu kadar para vermek pek doğru gelmiyordu açıkcası...
Ama çok şanslıyım o bayıldığım akay gelinliği bu yaz düğününde giyen bir arkadaşımız internet sitelerinin birinden satışa çıkarmış, duvağı, kesesi, tarlatanı ... gelinlik tertemiz ... sadece boyunda ve bel kısmında bir daraltma yaptıracağım ... bize tadilat sonrası maliyeti 1.200 TL...

Bende düğünümden hemen sonra aynı site üzerinden daha da uygun bir fiyata satışa çıkaracağım hem kaliteli bir gelinlik giymek isteyen hemde çok para harcamak istemeyen arkadaşlara destek olmak lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…