Gelinlik Modelleri Gelinliginiz kaca mal oldu?

benimde 900 euro tuttu tam icime sinmisti ama bide arkasi 2metre uzun kuyruklu yani :nazar: :):) ayakkabi el islemeli duvakla bide cepkenle bin euro yu buldu bu arada kizlar bi fikir vereyim 2009 da evlenecekler icin 2009 yilinda en moda gelinlik kumasi tuldur en gozdeside tuldeki isleme ve danteller tavsiye ederim bulabilirsem bir ornegini koyucam siteye biraz sonra

söz kıyafetimi çok beğenerek aldım
nişan kıyafetimi katoloktan beğenerek diktirdim
kına kıyafetim çok beğenildi kendim çizip diktirdim:türbe yeşili dore sarısı ve kırmızı hem abiye hem yöresel gibi bişey oldu kafamdada altınlı püskülllerle yeşil boncuklarla yöresel bişey oldu çok güzeldi
gelinliğim:roma kumaşı kendinden heryeri ışıltılı bir kumaş onun üzerine sivoroski taşlar işlemeler yapıldıve kollardan gögsüme kadar salkımlı taşlar vardı,aynısını gelin başımda kullanıldı üçtaş salkımlı kulaklarımı geçiyordu sağ tarafa aynı şekilde sol tarafa saç yapımında aksesuarla tamamlatıldı,gelinliğimin altında gerçek kaz tüyü ve sivoroski taşlarla süslendi hafif arkası uzun du,duvağım bukleli ama tüyden hiçbiryeri gözükmüyordu,gelin çiçeğim de linyum ve kaz tüyleriyle kaplıydı ben çok gezdim bir türlü beğenemedim gelinlikcim harika biri süper dikti fiyatı 4,5 milyardı...

söz kıyafetimi çok beğenerek aldım
nişan kıyafetimi katoloktan beğenerek diktirdim
kına kıyafetim çok beğenildi kendim çizip diktirdim:türbe yeşili dore sarısı ve kırmızı hem abiye hem yöresel gibi bişey oldu kafamdada altınlı püskülllerle yeşil boncuklarla yöresel bişey oldu çok güzeldi
gelinliğim:roma kumaşı kendinden heryeri ışıltılı bir kumaş onun üzerine sivoroski taşlar işlemeler yapıldıve kollardan gögsüme kadar salkımlı taşlar vardı,aynısını gelin başımda kullanıldı üçtaş salkımlı kulaklarımı geçiyordu sağ tarafa aynı şekilde sol tarafa saç yapımında aksesuarla tamamlatıldı,gelinliğimin altında gerçek kaz tüyü ve sivoroski taşlarla süslendi hafif arkası uzun du,duvağım bukleli ama tüyden hiçbiryeri gözükmüyordu,gelin çiçeğim de linyum ve kaz tüyleriyle kaplıydı ben çok gezdim bir türlü beğenemedim gelinlikcim harika biri süper dikti fiyatı 4,5 milyardı...

gelinliğini çokkkkkkkkkkkk merak ettim cnm,bir resim eklemen mümkün mü acaba?

1sene gezdim dolaştım en sonunda aradımı buldum ben özel dikim yaptırdım düşük bel çok içime sindi kuyruğu herşeyiii 2bincik tuttu:ecrin_bebek:

ben 13 yıllık evliyim canım..o zamanın fiyatı diktirmiştim gelinliğimi kiralık olarak ..30 milyondu canım...şimdiki fiyatlar da anasını gözü gibiymiş ..öyle diyolar....

kızlar sız uçmuşsunuz nabtınız ole 2mılyar 4.5mılyar fılan ben 600lıraya aldım gelınlıgımı ve muhtesemdı ıcıme sıne sıne gıydım herkes de cok begendı vallaaa

uçmak değil canım bu istemeye bağlı maddi durum zewke bağlı istediğim model 100 yt tutsaydı yaptırırdım anlattım çizdim yapabilirmisiniz ok dedi parasını sordum eşim uygun dedi bu kadar bitti....

Ben kınalık gelınlık 1300 e anlastım ama korkuyommmmmm dıktırme kıralık nasıl cıkcak ortaya

Esmycim,bende senin gibi cok telaslanmistim,nasil bisey cikacagi hususunda.Bir de ben elimde ki bi modelden degil de kafamdaki modeli tarif ettim,yani daha da tedirgin olunacak bir durum a.s ama sonuc olarak icime sinen bir gelinlik oldu cok sukur.Sen de zaten provalara falan gidince az cok fikir sahibi olursun,hoslanmadigi bir yer oldugu zaman degistirtirsin :teselli: Simdiden mutluluklar diliyorum canim a.s.

3 sene evvel 750.00 tl ye mal olmuştu..
Şuda var diktirmedim,tesadüf eseri gelinlikçinin yeni bitirdiği bir modeldi..:1shok:
hoşuma gitti,denedim,aldım....

ilk denediğim gelinliği aldım..diktirmedim ..650 tl idi 4 ay once..

sankı benım ıcın özel dikilmişti çukk diye oturdu :))

400 ytl'ye diktirmiştim,kiralamıştım.gein çiçeklerimi falan da ordan aldım 500liraya geldi
aynı modeli başka bi yerde 700yt'ye dikeriz demişlerdi

evli olmadığım için gelinliğimi tarıif edemıycegım ama,
gelinlik isteme konusu hoş birşey değil yani vermekden çekinenden çok isteyene hayret ediyorum tanıdığın bir kişinin gelinliğini giyiceksin onun anıları var ve ona özel birşey...Rahat bile edemezdim içinde şahsen. Artı emanet malın başına hep birşey gelir gorusundeyım buyuzden de vermezdim en ufak bıyerıne bırsey olsa kotu olurdum...Benim için özel olan birşeyi paylaşmak istemiyorum der geçerdim valla:))

benim abim geçen yıl evlendi gelinlik süperdi ful güpür ve savoroski yaklaşık 10000' e mal oldu

Ben 2 hafta sonra evleneceğim kısmetse cnm benimkide 2.300 TL ye geldi satın alındı.

1750 ye aldım indirimle tanıdık diye el çiçeği duvağı saç çiçeği tacı yanında verdiler asıl fiyat 2300 dü

benimde herşeyi toplam 3.150 den 2000 e anlaştık düğünüm 1 ay sonra resimleri eklerim aslında bir tane var ama prova da çekilen modeli çok belli değil spot ışıklardan anlaşılmıyo rengi krem ve kabarık bir model bitince ekleyecem resim

Back