Gelinlik Modelleri Gelinliginiz kaca mal oldu?

Benim gelimligimide 1200 ytl ye diktirdik.Diger magazalar 2000den asagi fiyat vermemisti istedigim kumas icin,ama biz baya uygun fiyat aldik.Farkli modellerden esinlenerek kendi tasarladigim bi model oldu.Acikcasi ben istedigim modeli dikebiliceklerinden emin degildim ama cok sukur istedigim gibi oldu.Gorenlerde cok begendi ,tabi daha bi mutlu oldum:sm_cool:

bende diktirmiştim
1500 ytl demişlerdi 500 e anlastık tabi aralık ayında almıstım uygun olsun diee
ne idareliyim yaaaa :kahve:

ben geliniliğimi kendim tasarladım ve iyi bir moda evine diktirdim. 2005 yilinda gelinik, duvaği, tacı, el çiceği ile beraber 2 milyar'a (2000 ytl) mal olmuştu ama çok güzeldi o fiyata değdi.

Gelinliğimi internetten beğendim diktiriyorum.1000ytl ye anlaştık.bu paradan bile kar yapıyolar.ankarada adını vermeyeceğim ünlü moda evleri 3000ytlden aşağı ağzını açmıyo.ne garip aynı kumaş için herkez farklı fiyat söylüyo.

bende maggie sottero katalogundan begendim,2700 e falan geldi....şantuk denilen bi kumaş kullanıldı o biraz pahalıymış sanırım....

Canım bende Fatih de bir moda eviyle anlaştım. İnternetten bulup beğendiğim model için Kiralık olarak en son 1400ytl dedi ve yeni dikilecek, nişanlımda rizeli, diken bayanda rizeli çıkınca 1100ytl anlaşıldı.kaydirigubbakcemile

ben gelınlığımı hazır aldım. ilk başta hiç içime sınmemıştı istedığım bi model vardı eme eşim yurt dışındaolduğu için ona kayınvaldemler çok karıştı sonrakı aldığımı evde kendım bıkaç yerını değiştirdım çok şık bişey oldu. benden de çok ısteyen var ama ben veremem ya o bana özel kımse kırılmasın darılmasın baştan söledım vermemmmm kesınlıkleee....

konu ile pek alakası yok ama bir arkadaşımız demiş gelinliğimi istiyorlar vermekte kararsızım diye .ben henüz evlenmedim ama inş.2009 yaz geliniyim bana böyle bir teklif gelse şayet kabul etmez vermezdim gelinliğimi .sonuçta o gelinlik bana özel biizm en güzel özle anılarımız süsleyebilir sadece ...

abiyeyle beraber 1200 ytl oldu
ikisinide netten begendim
resmin gösterek dikiliyo şu an 26 ekimde düğün var kaydirigubbakcemile4
herkes davetli
hoş daha davetiye basılmadı kaydirigubbakcemile3

kızlar evlenecekler gelinlik almak için kayseriye gelsinler o zaman kaydirigubbakcemile2
bakıyorum 1000 den aşağısı yok
burda özel dikimler o fiyata geliyor
ama diyorsanız ki ammaaan banane fiyatından ben gelinliğe bakarım diyorsanızz...

Gelinliğim 2500 ytl ye mal oldu..
Zaten normalde kararsızımdır markete giderken bile ne giyeceğime karar veremem o derece;* Şimdi biraz daha rahatım tabi;minik prensesin imaj düzenleyicisi olduk...
İstanbul'da gidip görüşmediğimiz araştırmadığımız yer kalmamıştı;en çok Nuans'la nişantaşında ismini hatırlayamadıgım bir modaevini begenmiştik..Hatta bir tanesinde modeli bile tespit etmiştim;hoşlanmıştım bidenem o zaman yurtdışındaydı ve gelmesine 1 hafta vardı;bekleyelim ve beraber gidelim diye düşündük ilk provaya..Ama gelin görünki ben o 7 gün içersinde 70 kere karar değiştirdim ve sonunda reklam öneriler doğrultusunda modacı bir ablayla tanıştık;gittiğim gün ölçülerimi verdim (hala nasıl oldu anlamış değilim;*)
Sposa Bella dan bir model belirledik ve kendi çizimlerimizle değişiklikler yaptık..Ortaya hoş bir şey çıktı;mütevazi;Sade ve şıkç.Maliyetinin yüksekliği kullanınan malzeme güpür ve svaroskıy taslardı...
İlk önce hiç içime sinmedi ama sonra beğenmeye başladım (yani fotograflara vıdeolara baktıkca;* arkadasların yorumlarını aldıkca...)
Sagolsun abla cok prensıplı ve son derece yardımcı oldu...Kuaforden tutun salona kadar hep yanımdaydı..Boyle ısıne sadık ve hakkını veren ınsanlara hayranım...

Arkadaslar konu acılmısken gelınlıgınızı hıc verdıgınız oldu mu baska bırıne?
Benden cok ıstıyorlar en son gecen hafta kuzenım ıstedı kesınlıkle sakınmam seve seve verırım ama bu kez esımın akrabalarından neredeyse oturup muhabbet etmedıgım ınsalar dahı haber yolladılar gelınlık ıcın..ne yapacagımı sasırdım benım ıcın manevı degerı onemlı Allah bılıyor kalbımı ben gıymısım bana ozel olmus bızım buyumuzle suslenmıs bılmıyorum:( Sız ne dersınız?....Fıkırlerınızı beklıyorum..
Kuzenımıcok sevıyorum ve ıyı kullanacagından suphem yok ...
Off..Basıt gıbı gorunen ama zor bır karar..
canim libyanacigim ben olsam vermezdim canim sonucta o sana ait bir sey güzel anilarin vardir bendende cok istediler ama vermedim canim yinede sen bilirsin.

artık gelinlik te mi isteniyor
hayret valla
yani ablam dahi olsa vermem ben güzelce kırmadan söylerim
hem isteyenler hiç mi düşünmüyor o gelinlik ona özel bana bi özelliği kalmayacak diye
allah allah
şaştım

ben 3000 e özel diktirmiştim.
evet bende gelinliğimi asla vermem o benim en mutlu günümde giymişim benim için çok özel.hala ilk günki gibi tertemiz duruyor 2 senedir

benim düğünümde 25 ekimde.ve kararımızı henüz aldık yani 19 eylül.en önemli kısım gelinlik önceden bi fikir edinmiştim bakıpta.derin sıfır kollu yüzücüler gibi.boğazıda kapalı yansan 3 incili düğmeyle.üst kısmı fransız güpürü.ama fiyatını ben 1200 ytl diye duymuştum.geçenlere yine gittim.son 1400 dediler.fransız güpürü şart deil diycem ama ya o kadar güzel olmazsa die korkuyorum.ankaradan arkadaşlar bildiğiniz yerler varmı acaba ulustan başka.tabi en güzel gecem olacak ve tabiki rüya gibi güzel olmak isterim ama zaten acele evleniyoruz fazla peşinatta yok en faz 800-900 diyorum taş çatlasın 1000 ytl.tabi bulamazsakta vermekten başka çare yok.ayrıca benim gelinliğimi keşke birileri istesede giyse valla çok sevinirim...
bi soru daha hava soğuk olursa farklı ve şık alternatifi olan var.1.75 boylarında beyaz tenli ve oldukça zayıfım.önerisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
herkese mutluluklar ve bol şanslar...

Arkadaslar bende gelinligimi diktirtiyorum... Nerdeyse 1 sene boyunca gelinlik modelli baktim icim disim gelinlik modeli oldu kararsiz kaldigim oldu yok bu olsun yok bu olsun sectigim bir model vardi . Son anda kararim degisti, bir senelik arastirma bosaydi anadiniz kadariyla :-)

Türkiyeye gitmeden az zaman önce bu sitede gelinlik modeli eklenmisti bi arkadas onu yazdirdim gelinliciye giderken yanimda götürdüm ve suan dikiliyor.

Insallah ortaya güzel bir sey cikar. Elbise tamamlaninca fotografini cekecekler ve bana gönderecekler. Merakla bekliyorum bu bayram sonu tamamlanacakmis. Dügün önceside prova olup elbiseyi dügüne yetistireceklermis almanyada oldugum icin baska türlü olmuyor.
Sonucu heyecanla bekliyorum
Sevgilerimle

Back