bence kaplamalı düğme olsun satenden cok guzel duruo
mutluluklar
Benim ipliydi arkası ama bir problem olmadı nasıl bir problem oluyormuşki?çokta şık olmuştu çok seviyorum gelinliğimi..Mutluluklar canım...
benm gelinliğimde straplez arkası ipliydi gayet rahattım yukarda bı arkadasın dediği gibi kendımı rahat hıssetmek ıcın cok sıktrmıstım yemekten snra nefes bıle alamadm ıcımde ama en azından korkm olmadı kaycakmı ıncekmı dıe. hatta düğün günümde kuaförde sacımı yaptrrken baska bı kız daha nısanı ıcın hazırlanıyordu nısanlıgınn gelınlkten farkı yoktu kabarık cafcaflı bıseydı arkası fermuarlıydı kız hazırlanp gyınmeye gtti geri geldi aglamaktan makyajı mahvolmustu bol geldi gelinlik cnku kendımden bılıyorum son zamanlrn stersınden ınsan kılo kaybediyor bu da herseyı alt ust edıyor.allahtan kuaförler becerıklıydıde ıgne ıplık baya savas verip oldurdular kızın üstne eğreti oldu ama oldu sonucta.hem bi artı daha gelinlkte gögüsleri bıraz bombe yapmk cok hos görunuyor buda ıplerle mumkuncok konustm galıba
Benimkinin de arkası ipli, henüz giymedim ama çok hoş gözüküyor :) Mutluluklar arkadaşım sana da
ayy canım valla ayrıntıyla gayet güzel anlatmıssın....içimi rahatlattın
nedemek seni rahatlatabldysem ne mutlu bana o dönemın nekadar stresli oldgunu iyi bilirim:) aama mutlaka cok guvendgn bryere dıktır gelınlgını cnku ınsanın heran aklına bsey gelıo teredddut edıyor falan ben sureklı cepten görusuyordum gelınlıkcımle sabah aksamkadın aklımı okumus gıbı istediğimi birebir cıkarmıstı resımlerımden göreblrsın gelınlıgımı:)ccıkarmak ıstememstm ustmden:)
benimde ipliydi ve hiçbir sıkıntım olmadı ki ben gelinliğimde öncelikle rahatlık diye düşünenlerdenim. çünkü oynamayı çok severim heleki kendi düğünüm güvenli olsunki rahat rahat dağıtayım dedim bu amaçla da askısız olan gelinliğime askı taktırdım hepsi bu. sana tek tavsiyem var şekerim gelinliğinin içine tayt gibi birşey giy ben korse giymiştim dize kada uzun olanlardan. çünkü tülleri sert oluyo ve yara yapıyo. kapalı olan yerler iyi de dizlerim hep yaraydı benim sürtünmeden dolayı aklında bulunsun çünkü yaz gelini olucaksın dizler sürekli açıkta olucak bende 2008 haziranda evlendim. mutluluklar dilerim
canım benimkide ipliydi ve hic 1 sorun yasamadım tavsiye ediyorum mutlulukkar simdiden:)
cok teşekkür ederim canım... bir arkadasımda söylemişti mutlaka corap falan giy bişey diye ama ben pek önemsememiştim o zamn mutlaka giymeliyim cok ii oldu bunu söylemen...askı olmasını istemiyorum gelinliğimde ama tabi duruma göre bakarız...tekrar teşekkür ederim sanada ömür boyu mutluklar
eşine göstermemeye özen göster ama ben yakalandım kötü olduçok seksi olmuşsun diyip dalga geçti benimle sağol canım allahım herkesin yuvasına huzur bereket mutluluk versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?