Gelinlik Modelleri gelinliğinin arkası capraz ipli olanlar bi bakar mısınız?

atheye

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
696
4
318
Diğer
Kızlar benim haziranda düğünüm var.Gelinliğimin arkası su an fermuarlı fakat daraltılacak o zamanda ipli yaptırmak istiyorum.Fakat iplilerle sorun yaşandığını duydum.içinizde ipli olarak giymiş olan varsa fikir verebilir misiniz?

bence kaplamalı düğme olsun satenden cok guzel duruo

mutluluklar

Benim ipliydi arkası ama bir problem olmadı nasıl bir problem oluyormuşki?çokta şık olmuştu çok seviyorum gelinliğimi..Mutluluklar canım...

Benim ipliydi arkası ama bir problem olmadı nasıl bir problem oluyormuşki?çokta şık olmuştu çok seviyorum gelinliğimi..Mutluluklar canım...

teşekkür ederim canım...belli bir süre sonra ipler sıkılığını kaybediyormus ve gelinlik aşağıya inmeye baslıyormus diye duydum(gecenlerde gelin olan birinden hatta kız rahatsız olup askı taktırmıs) kesin karar vermiştim halbuki ama kafam karıstı bu yüzden.bide gelinlik straplez bende öyle bir sorun yasarsam diye tedirgin oldum.

benım gelinliğimde straplez ve arkası ipliydi bende problem olmadı hatta kadın öyle bir sıkmıstıki yemek yedikten sonra nefes bile alamamıştım gelinliğin içindeki teller batmaya başlamıştı

benm gelinliğimde straplez arkası ipliydi gayet rahattım yukarda bı arkadasın dediği gibi kendımı rahat hıssetmek ıcın cok sıktrmıstım yemekten snra nefes bıle alamadm ıcımde ama en azından korkm olmadı kaycakmı ıncekmı dıe. hatta düğün günümde kuaförde sacımı yaptrrken baska bı kız daha nısanı ıcın hazırlanıyordu nısanlıgınn gelınlkten farkı yoktu kabarık cafcaflı bıseydı arkası fermuarlıydı kız hazırlanp gyınmeye gtti geri geldi aglamaktan makyajı mahvolmustu bol geldi gelinlik cnku kendımden bılıyorum son zamanlrn stersınden ınsan kılo kaybediyor bu da herseyı alt ust edıyor.allahtan kuaförler becerıklıydıde ıgne ıplık baya savas verip oldurdular kızın üstne eğreti oldu ama oldu sonucta.hem bi artı daha gelinlkte gögüsleri bıraz bombe yapmk cok hos görunuyor buda ıplerle mumkun cok konustm galıba

Benimkinin de arkası ipli, henüz giymedim ama çok hoş gözüküyor :) Mutluluklar arkadaşım sana da

ayy canım valla ayrıntıyla gayet güzel anlatmıssın....içimi rahatlattın

ayy canım valla ayrıntıyla gayet güzel anlatmıssın....içimi rahatlattın

nedemek seni rahatlatabldysem ne mutlu bana o dönemın nekadar stresli oldgunu iyi bilirim:) aama mutlaka cok guvendgn bryere dıktır gelınlgını cnku ınsanın heran aklına bsey gelıo teredddut edıyor falan ben sureklı cepten görusuyordum gelınlıkcımle sabah aksam kadın aklımı okumus gıbı istediğimi birebir cıkarmıstı resımlerımden göreblrsın gelınlıgımı:)ccıkarmak ıstememstm ustmden:)

baktım canım gelinliğin cok güzel..sende cok hos bir gelin olmussungelinliğimi aldım ben fakat üzerime bol geldi belim cok ince daraltılacak gelinlikcim bir problem olmaz nasıl istiosan yaparız dedi (yapamazsa simdiden onun için üzülüyorum:)).düğünüm haziran 3/4 o yüzden mayısın ilk haftası falan götürücem gelinliğimi daraltıcaklar ve ipli yaptırıcam en son bir elden gecirecekler:)

benimde ipliydi ve hiçbir sıkıntım olmadı ki ben gelinliğimde öncelikle rahatlık diye düşünenlerdenim. çünkü oynamayı çok severim heleki kendi düğünüm güvenli olsunki rahat rahat dağıtayım dedim bu amaçla da askısız olan gelinliğime askı taktırdım hepsi bu. sana tek tavsiyem var şekerim gelinliğinin içine tayt gibi birşey giy ben korse giymiştim dize kada uzun olanlardan. çünkü tülleri sert oluyo ve yara yapıyo. kapalı olan yerler iyi de dizlerim hep yaraydı benim sürtünmeden dolayı aklında bulunsun çünkü yaz gelini olucaksın dizler sürekli açıkta olucak bende 2008 haziranda evlendim. mutluluklar dilerim

canım benimkide ipliydi ve hic 1 sorun yasamadım tavsiye ediyorum mutlulukkar simdiden:)

cok teşekkür ederim canım... bir arkadasımda söylemişti mutlaka corap falan giy bişey diye ama ben pek önemsememiştim o zamn mutlaka giymeliyim cok ii oldu bunu söylemen...askı olmasını istemiyorum gelinliğimde ama tabi duruma göre bakarız...tekrar teşekkür ederim sanada ömür boyu mutluklar

eşine göstermemeye özen göster ama ben yakalandım kötü oldu çok seksi olmuşsun diyip dalga geçti benimle sağol canım allahım herkesin yuvasına huzur bereket mutluluk versin.

benimde ipliydi, hem gelinligim hem kinaligim. sorun yasamadim..
cokta rahatti, kilolu oldugum icinde ince göstermisti.

eşine göstermemeye özen göster ama ben yakalandım kötü oldu çok seksi olmuşsun diyip dalga geçti benimle sağol canım allahım herkesin yuvasına huzur bereket mutluluk versin.

amin tatlım inşallah seninde huzurla dolsun yuvan corabı mı göstermemeye dikkat edeyim?eger ondan bahsedersen yok göstermem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…