Gelinlik Modelleri gelinliğinin arkası capraz ipli olanlar bi bakar mısınız?

amin tatlım inşallah seninde huzurla dolsun yuvan corabı mı göstermemeye dikkat edeyim?eger ondan bahsedersen yok göstermem zaten

yok benim gibi korse giyersen gösterme çorabı görsede bişey olmaz benim göğüs altımdan dizime kadar olan beyaz bi korsem vardı ve cidden çok komik görünüyodum içinde

tesekkür ederim tatlım geliniğin içinde emin ol kım olrsa olsun cok hos gorunuyor:) ınsan kendını prenses gibi hissediyor:) suanki hali hosuna gidiyorsa iyi iş cıkarmstır gelınlıkcın emınım o küçük rutusuda gzl yaparlar üzülme sen mumkn oldugunca moralini yksek tut cnku zaten son gunlerde ınsan sinir küpü oluyor bız düğünden ıkı gun once esımle bı tartıstık gelinliği aldım yere attm arabadan ındırırken allahtan kılıfı saglammsta hıcbsey olmadı snra ıkımızınde sınırı gectı zaten:)

benimde ipli gelinliğim ama inşallah bir aksilik cıkmazz hayır o değil sizden o gelinlikler düşerse benden hayli hayli düşer cünkü cok zayıfım
ben de son ana kadar kilo alma umuduyla ipli olsun istedim:)
dua edin bana ya bir kac kilo alsam sükretcem

kilo bağışı yapılsa seve seve bağışlardım canım ne kadar istersen :)) İnşallah dilediğin gibi görünürsün

hihihih:))
keske cnm ya herkesten aynı cevabı alıyorum zaten:)
insallah içinde kaybolmam gelinliğin:)

valla canım sorma canlı bomba gibiyim evi hazırlamaya calısıyoruz herseye karar vermem lazım bir an önce cok zor coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…