- Konu Sahibi gizemli_1105
bende aldm ve giyicem benimkide jartiyer diyince aklı gidenlerden.. yazın ortası olsa biraz sorun olurduda kasımda olcak dügünüm o sogukta beni rahatsız etmiycegini düsünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım bni don sütyen göreceko zmaaaannn giyiyorummm bencede harika olur gelinliğimi eşimin çıkarmasını istiyorum ve çıkardığında altından don sütyen yerişne daha sexi bişey görmesini istiyorum
zaten cinsellik özürlüyüm ,kız biraz bişiler öğretsenize bana ve benim gibilere,sevaptır noolucak yaa
burdan bi şeyler öğrenebilirsin ciddiysen özel mesaj da atabilirsin, yardımcı olurum
çok güzel bir müzik açmıştı ve o duşa girdi...o sırada ben jartiyerimi giydim hazırlandım veeeee mutlu sonnnn :))
(eşinizin aklına gelmese bile mumları ve müziği mutlaka,siz o duştayken hazırlayın)
bende aldm ve giyicem benimkide jartiyer diyince aklı gidenlerden.. yazın ortası olsa biraz sorun olurduda kasımda olcak dügünüm o sogukta beni rahatsız etmiycegini düsünüyorum
kızlar jartiyer sıkıntılı olabiliomuş ya düğününde giyen arkadaşlarım bacaklarını yara yaptığını söylemişlerdi. Ben şahsen sözümde şortlu iç çamaşırı ve ipsiz sütyen giymiştim. Düğünde de öyle yapmayı düşünüyorum. Doğru sölüyorsunuz gelinliği çıkartığında o şortu görse hayal kırıklığıneyse ben yinede giyerim şortumu 3 yıl beklemiş daha evlenene kadar 5 yıl olacak
5 yıl beklemiş 5 dakika daha beklesin duşa falan sokarım o arada giyinirim jartiyerimi rahat rahat :))))
bence onu duşa sokup o çıkınca duşa girip jartiyeri orda giyip hazırlanıp birden karşısına çıkmakta çok tatlı olablr kudurur yani![]()
Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...
Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...