• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinliğin altına jartiyer olur mu?

bende aldm ve giyicem benimkide jartiyer diyince aklı gidenlerden.. yazın ortası olsa biraz sorun olurduda kasımda olcak dügünüm o sogukta beni rahatsız etmiycegini düsünüyorum

o zmaaaannn giyiyorummm bencede harika olur gelinliğimi eşimin çıkarmasını istiyorum ve çıkardığında altından don sütyen yerişne daha sexi bişey görmesini istiyorum
sanırım bni don sütyen görecek:D utanırım yaw ben:)

zaten cinsellik özürlüyüm ,kız biraz bişiler öğretsenize bana ve benim gibilere,sevaptır noolucak yaa

bnde öyleyim:D

burdan bi şeyler öğrenebilirsin ciddiysen özel mesaj da atabilirsin, yardımcı olurum

annamm ceyaz senmi yine:D atıcam mesaj bnde:)

çok güzel bir müzik açmıştı ve o duşa girdi...o sırada ben jartiyerimi giydim hazırlandım veeeee mutlu sonnnn :))
(eşinizin aklına gelmese bile mumları ve müziği mutlaka,siz o duştayken hazırlayın)

ozaman çeyizie mumda koycaz:D nasıl yapcaz anlatırmsıın:)

Kızlar beyaz jartiyerde tavsiyeniz varmı marka ve model olarak bende kesin giymeyi düşünüyorum.Alanlar varsa yardımcı olursa sevinirim..

kızlar jartiyer sıkıntılı olabiliomuş ya düğününde giyen arkadaşlarım bacaklarını yara yaptığını söylemişlerdi. Ben şahsen sözümde şortlu iç çamaşırı ve ipsiz sütyen giymiştim. Düğünde de öyle yapmayı düşünüyorum. Doğru sölüyorsunuz gelinliği çıkartığında o şortu görse hayal kırıklığı :1: neyse ben yinede giyerim şortumu 3 yıl beklemiş daha evlenene kadar 5 yıl olacak :1: 5 yıl beklemiş 5 dakika daha beklesin duşa falan sokarım o arada giyinirim jartiyerimi rahat rahat :))))

iyi geceler.didem bende aldım cnm beyaz siyah renklerini bilmiyom aldım.dogrumu olur giyme rahatsız etmesi konusunda?teretdütdeyim

kızlar jartiyer sıkıntılı olabiliomuş ya düğününde giyen arkadaşlarım bacaklarını yara yaptığını söylemişlerdi. Ben şahsen sözümde şortlu iç çamaşırı ve ipsiz sütyen giymiştim. Düğünde de öyle yapmayı düşünüyorum. Doğru sölüyorsunuz gelinliği çıkartığında o şortu görse hayal kırıklığı :1: neyse ben yinede giyerim şortumu 3 yıl beklemiş daha evlenene kadar 5 yıl olacak :1: 5 yıl beklemiş 5 dakika daha beklesin duşa falan sokarım o arada giyinirim jartiyerimi rahat rahat :))))

:9:çok doğru dedin bak bende düğünümde normal straplez bir takım giyip eve gidince jartiyer takımımı giymek yoksa duşa girmeden ne anlamı kalır ki o kdar terliceksiniz yani:26:

Ya bir de jartiyerin çorabı bütün gün ayakkabı içinde olduğu için kokucak sonra korsesi çamaşırı ter kokucak bence en mantıklısı sonradan giyinmek..

bende gelinliğimin içine giymeyi düşünüyorumm gelinliğimi çıkarırken görmesi daha hoş olur die düşünüyorum :))))

Gelinliğin altına jartiyerden başkası olmaz zaten bence ;) ;) ;)
Çok güzel gelin serileri var. Benim ki yeni incinin komple gelinlik setiydi, gelinliğimin altına direk o takımı giydim.
Jartiyerliydi.
Ama alışık değilsen rahat edemeyebilirsin, ben alışkındım.
Eğer düğününde giyeceksen ve şu ana kadar hiç giymediysen kendine öncesinde de siyah, ten rengi falan bir iki jartiyer takımı al giy de alışasın.
Gerçekten o jartiyeleri pamuklu pijamanın altına bile giysen kraliçe gibi hissediyorsun kendini :)))
Aldığına pişman olmazsın.

amma karmasık işler...

bütün gün felaket bi sekilde terliceksiniz yorulcaksınız, gelip ikinizinde dus alması gerek... ondan sonra romantizm falan geliyo ancak, sac bas bozulmus gelinlik cıkmıs...

eee nerde kaldı filmlerdeki dizilerdeki sahneler? Damat gelini kucagına aldıktan sonra gelinligi cıkarmalar falan?

Kandırılmışız resmen bunu goruyorum :60:

ben giymeyi düşünmüyorum ya bi tane aldım denedim de ay bir anönce çıkarmak istedim hiçç rahat değil..zaten o askılar çok sağlam değil çoraptan çıkar düğünde bide onu mu çekiştireyim..eve gelince zaten namaz kılıncak hiç gerek yok

Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...

valla size katılıyorum,en güzeli düğünden sonra alacağınız güzel bi duş ve ondan sonraki hazırlık :46:

Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...

Bende bu yüzden jartiyerden vazgectim ve normal ic camasiri giyecegim.
Zaten sicak zamanlarda dügünüm olacak.
Dügünden sonra keyif olsun diye giyebilirim belki.
Ama gelinligin ve abiyemin altina normal ic camasiri giyecegim.

Back