- 18 Mart 2011
- 8.196
- 24.449
- 548
Havada kalan ayakEki Görüntüle 3538261
İyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havada kalan ayakEki Görüntüle 3538261
İyi geceler
Ama annem sen battaniyeyle aynı renksin aynııııİyi geceler, tatlı rüyalar köleler!
Eki Görüntüle 3538318
Ne kadar da kibar bir kedi, bizimkiler de darbeye alkış tutmuşuz gibi terör baskını yapıyor Red Phoenix
Ben de ilk kez gördüm böyle bişeyAy bu ne bu ne
Ay şok oldum acaba filin arkasındaki açıklık doğal bir şey miBen de ilk kez gördüm böyle bişey
Sanırım montajAy şok oldum acaba filin arkasındaki açıklık doğal bir şey mi
Doğum yırtığı mı acaba diye geçti aklımdan, videoyu açamadım gerçi instagram saçmalıyor bende, sadece resim olarak gördümAy şok oldum acaba filin arkasındaki açıklık doğal bir şey mi
Kincilikte bu kedi gibi ol, deve kini mübarek; kendisine ihanet edildiğinde şu kedi kadar olamayan KK kadınlarına feyz olması için bırakıyorum
Ya ölüyorum bu kara kuzularaaaa biz portakal götlüyü parktan almaya gittiğimizde aslında adını Müjgan koyduğumuz simsiyah bir kediyi alacaktık ama bulamamıştık hep içimde kalmıştırBurayada atim aşkımızı çok seviyor beni çoookkk
Eki Görüntüle 3539000
Bende hep başka severdim geldi benim kucakıma düştü iyi kiYa ölüyorum bu kara kuzularaaaa biz portakal götlüyü parktan almaya gittiğimizde aslında adını Müjgan koyduğumuz simsiyah bir kediyi alacaktık ama bulamamıştık hep içimde kalmıştır
Onu benim yerime zorla öpBende hep başka severdim geldi benim kucakıma düştü iyi ki
Ben de sokakta bir süredir bu kedileri besliyorum, hep ziyaret ediyorum gerçi tekir kaldı sadece. Random yürürken dinleneyim dedim, bana büyük siyah kedi cilve yapmaya başladı. Ses tonundaki cilvesinden dişi olduğunu anladım, sonra bu bebeklerini benimle tanıştırdı. Öyle öyle bana alıştılar. Annesi ve üç yavrusu benim sokak buddyim oldu, sokağın başında beni gördükleri an yola fırlarlardı. Bir tanesi çok cana yakın idi, onu hemen aldım arkadaşıma sahiplendirdim. Anne kızı da başka birine verdim. Böyle gördükçe besiye çekip yuva buluyorum. Siyah kedilerin auraları çok başka oluyor.Ya ölüyorum bu kara kuzularaaaa biz portakal götlüyü parktan almaya gittiğimizde aslında adını Müjgan koyduğumuz simsiyah bir kediyi alacaktık ama bulamamıştık hep içimde kalmıştır
Ya ölüyorum anlasanaBen de sokakta bir süredir bu kedileri besliyorum, hep ziyaret ediyorum gerçi tekir kaldı sadece. Random yürürken dinleneyim dedim, bana büyük siyah kedi cilve yapmaya başladı. Ses tonundaki cilvesinden dişi olduğunu anladım, sonra bu bebeklerini benimle tanıştırdı. Öyle öyle bana alıştılar. Annesi ve üç yavrusu benim sokak buddyim oldu, sokağın başında beni gördükleri an yola fırlarlardı. Bir tanesi çok cana yakın idi, onu hemen aldım arkadaşıma sahiplendirdim. Anne kızı da başka birine verdim. Böyle gördükçe besiye çekip yuva buluyorum. Siyah kedilerin auraları çok başka oluyor.
İki engelli kediye geçici yuva oldum, bizim tombalak Şilo agresif tepkiler verdi. Ama yine deneyeceğim. Bir parkta calico gözüme kestirdim. Yaş mamayla kandırıp kucaklayıp kaçırırsam haber veririm
Eki Görüntüle 3539006 Eki Görüntüle 3539007