• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinliğin altına jartiyer olur mu?

bence giyme, kuduruyosa ilk geceden saldırır, korkudan bi daha da cinsel hayatın olmaz :60::60::60:

şaka bi yana giy tabe be, ohşşş:66:

anaaam ne manyak gacılarsınız:27: on kere okusam düşünemezdim:26:(nişanlı ve jartiyere kudurmak)meseleyi
zaten cinsellik özürlüyüm ,kız biraz bişiler öğretsenize bana:17: ve benim gibilere,sevaptır noolucak yaa

Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...

hmm öyle mi yapsam ki aklım karıstı iyice :44: tsk ederm cnm cvbn için

ben de sorundan önce orasını gördüm napıyım:60:konuyu dağıtmak gibi bir amacım yok valla ama kafamda takıldı.nişanlısı kuduruyormuş ya jartiyer görünce,nasıl bir kudurmadır o? kudurunca napıyo? jartiyeri konu sahibinin üstünde görünce mi kuduruyor yoksa herhangi bir mağazanın vitrininde görünce falan mı kuduruyor? kafam karıştı haaa:1:

yok yav görmedi tööbee tööbee :50: hani evliliğe azz kaldı 17 günümüz var birbirimize özel isteğimiz olup olmadını sorduk o da jartiyer giymemi istedi vtrnde görünce çok çekici geliyormus öyle dedi :66:

arkadaşım ben jartiyer giydim altı neyse ama üstü varya tam bir felaketti düğün günümü kabusa çevirdi gelinliğim straplez olduğundan aşağıya inip dudu ben cekmekten helak oldum.nikah günü giyeceğim jartiyer üstüne göre daralttırmışım gelinliği vakkonun fabrika çıkış olduğundan tek parçaydı..tam bir felaket yaşadım neredeyse ağlayacaktım nikah günüm çok kötü geçti benim için..jartiyer üstü giyme derim ama altı hoş olur

bence kesınlıkle gıy hoş duruyor yanlız tek sıkıntısı oynarken zorluyor mesela benımkının bacak lastıgı cıkınca rahatsız oldum gelın odasına gıdınce tktırmıştım

aslında ben şöyle düşünüyorum zaten eve gelince o terle durucak halimiz yok duşa girip çıktıkdan sonra bistüyerli jartiyer takımı giyebilirsiniz ben öyle düşünüyorum gelinliğin altınada başka bi tane alıp jartiyer beyaz çorap giymeyi düşünüyorum ama silikonlu jartiyer çorabını kaymaz böylelikle hem lastikleride olmadığından acıtmazda

kesinlikle giymeyin derim,ordan oraya koştururken ter içinde kalıyorsunuz bunun için eve gittiğinizde bir an önce duş almak isteyeceksiniz....
kendimden örnek vereyim :)) eve gittik eşim duvağı çıkarttı ve saçlarımı açtı, bu zaten bayaa uzun sürdü ve ben duşa girdim,duştan çıktığımda eşim mumları yakmış,
çok güzel bir müzik açmıştı ve o duşa girdi...o sırada ben jartiyerimi giydim hazırlandım veeeee mutlu sonnnn :))
(eşinizin aklına gelmese bile mumları ve müziği mutlaka,siz o duştayken hazırlayın)

yok yav görmedi tööbee tööbee :50: hani evliliğe azz kaldı 17 günümüz var birbirimize özel isteğimiz olup olmadını sorduk o da jartiyer giymemi istedi vtrnde görünce çok çekici geliyormus öyle dedi :66:

evet bende biliyorum erkeklere çok sexi geliyormuş jartiyer,:27:ama asla düğün günü giymeyin derim :19:allah korusun yanlışlıkla biri eteğini kaldırır :30:mazallah şu komik videolarda ki gibi rezil olursunuz,:18:eve gelince duşunu alıp giyer:12:gösterini yaparsın:32:

http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18/465002-esimizi-kendimize-cok-nasil-baglayabiliriz.html

burdan bi şeyler öğrenebilirsin :66: ciddiysen özel mesaj da atabilirsin, yardımcı olurum

çok teşekkürler ciddi olduğumdan emin olabilirsin:51:ya niye cinsellik hakkında konuşamıyoruz ki ya,kaldırılsın bu yasak yaaaaaa :kkk::kkk::kkk:

kesinlikle giymeyin derim,ordan oraya koştururken ter içinde kalıyorsunuz bunun için eve gittiğinizde bir an önce duş almak isteyeceksiniz....
kendimden örnek vereyim :)) eve gittik eşim duvağı çıkarttı ve saçlarımı açtı, bu zaten bayaa uzun sürdü ve ben duşa girdim,duştan çıktığımda eşim mumları yakmış,
çok güzel bir müzik açmıştı ve o duşa girdi...o sırada ben jartiyerimi giydim hazırlandım veeeee mutlu sonnnn :))
(eşinizin aklına gelmese bile mumları ve müziği mutlaka,siz o duştayken hazırlayın)

ya ne romantik insanlar var ya b ugünde hep böyle şeyleri okuyorum özeniyorum yemin ederim:5:
ne güzel canım çok şanslısın mumlar müzik falan eşin romantikmiş baya hemde ilk gece acele etmeden bunları düşünmüş bravo:46:

arkadaşım ben jartiyer giydim altı neyse ama üstü varya tam bir felaketti düğün günümü kabusa çevirdi gelinliğim straplez olduğundan aşağıya inip dudu ben cekmekten helak oldum.nikah günü giyeceğim jartiyer üstüne göre daralttırmışım gelinliği vakkonun fabrika çıkış olduğundan tek parçaydı..tam bir felaket yaşadım neredeyse ağlayacaktım nikah günüm çok kötü geçti benim için..jartiyer üstü giyme derim ama altı hoş olur

çok tşk ederm canım :)

Back