- Konu Sahibi gizemli_1105
-
haklısın bebişim hala kopuyorum ben :))))
kıs konu sahibi
giy anam giy adam istiyosa giy
burda ne soruyon giy kudursun işte
Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...
kıs konu sahibi
giy anam giy adam istiyosa giy
burda ne soruyon giy kudursun işte
jartiyer giy kudurtmak bedava hahahaha
ben de sorundan önce orasını gördüm napıyımkonuyu dağıtmak gibi bir amacım yok valla ama kafamda takıldı.nişanlısı kuduruyormuş ya jartiyer görünce,nasıl bir kudurmadır o? kudurunca napıyo? jartiyeri konu sahibinin üstünde görünce mi kuduruyor yoksa herhangi bir mağazanın vitrininde görünce falan mı kuduruyor? kafam karıştı haaa
anaaam ne manyak gacılarsınızon kere okusam düşünemezdim:26 nişanlı ve jartiyere kudurmak)meseleyi
zaten cinsellik özürlüyüm ,kız biraz bişiler öğretsenize banave benim gibilere,sevaptır noolucak yaa
yok yav görmedi tööbee tööbeehani evliliğe azz kaldı 17 günümüz var birbirimize özel isteğimiz olup olmadını sorduk o da jartiyer giymemi istedi vtrnde görünce çok çekici geliyormus öyle dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18/465002-esimizi-kendimize-cok-nasil-baglayabiliriz.html
burdan bi şeyler öğrenebilirsinciddiysen özel mesaj da atabilirsin, yardımcı olurum
kesinlikle giymeyin derim,ordan oraya koştururken ter içinde kalıyorsunuz bunun için eve gittiğinizde bir an önce duş almak isteyeceksiniz....
kendimden örnek vereyim :)) eve gittik eşim duvağı çıkarttı ve saçlarımı açtı, bu zaten bayaa uzun sürdü ve ben duşa girdim,duştan çıktığımda eşim mumları yakmış,
çok güzel bir müzik açmıştı ve o duşa girdi...o sırada ben jartiyerimi giydim hazırlandım veeeee mutlu sonnnn :))
(eşinizin aklına gelmese bile mumları ve müziği mutlaka,siz o duştayken hazırlayın)
arkadaşım ben jartiyer giydim altı neyse ama üstü varya tam bir felaketti düğün günümü kabusa çevirdi gelinliğim straplez olduğundan aşağıya inip dudu ben cekmekten helak oldum.nikah günü giyeceğim jartiyer üstüne göre daralttırmışım gelinliği vakkonun fabrika çıkış olduğundan tek parçaydı..tam bir felaket yaşadım neredeyse ağlayacaktım nikah günüm çok kötü geçti benim için..jartiyer üstü giyme derim ama altı hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?