Gelin İç Giyim gelinliğin altına jartiyer olur mu?

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
571
123
34
kızlaaarrrr nişanlım jartiyeri görünce kuduruyor sizce gelinliğimin altına jartiyer giysem nasıl olur??

oo süper olur ben giymemiştim hem havalar çok sıcaktı hem de ayakkabımın önü açık olduğu için çorap giymemiştim o da takım hoşuma gidiyor bende giymedim ama süper olur içimde kalan inci takımdi düğünde stüdyoda yada açık alanda çekilen düğün fotolarında inci takım çok güzel oluyor ben geç farkettim tavsiye ederim tatlım

olmaz mı süper olur bende jartiyer giyicem gelinliğimin altına evlenirken harika olur

o zmaaaannn giyiyorummm bencede harika olur gelinliğimi eşimin çıkarmasını istiyorum ve çıkardığında altından don sütyen yerişne daha sexi bişey görmesini istiyorum

çoraplkar koku yapıyor diye duymuştum ama zaten gelinliğin altına ten çorap filan giyilmiyor mu onu anlayamadım kokarsa o da kokar

Bu yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem jartiyer giymemeniz.Hoplayıp zıplamaktan zaten terliyorsun eve girdiğinde direk kendini duşa atmak istiyorsun..Ayrıca jartiyer ne kadar kaiteli olsada eğik oturmaktan telleri bir süre sonra batmaya başlıyor...Bence saçlarını açıp duş aldıktan sonra giyip keyfini çıkarmak daha iyi olur jartiyerin...

sana gülüyorum kızben onu yazdığını farketmemiştim biliyo musun sen diyince farkettim kuduruyo derken diyincedemek ki nişanlısı daha önce kudurdu jartiyer görüncekoptummm yaaa

ben de sorundan önce orasını gördüm napıyımkonuyu dağıtmak gibi bir amacım yok valla ama kafamda takıldı.nişanlısı kuduruyormuş ya jartiyer görünce,nasıl bir kudurmadır o? kudurunca napıyo? jartiyeri konu sahibinin üstünde görünce mi kuduruyor yoksa herhangi bir mağazanın vitrininde görünce falan mı kuduruyor? kafam karıştı haaa

bende merak ettim açıkcası kudurunca ağzından köpükler falan çıkıyo mu mesela ya da konu sahibinin üzerinde gördüde kudurdu da tekrar mı istiyor aynı şeyi anlamadım

bende merak ettim açıkcası kudurunca ağzından köpükler falan çıkıyo mu mesela ya da konu sahibinin üzerinde gördüde kudurdu da tekrar mı istiyor aynı şeyi anlamadım

vitrinde görüp kudurmak da pek bi garip ayol benim nişanlım gezerken vitrinde jartiyer görcek off şuna bak ay aman dicek kudurcak valla kafasını kırarım meraklardayım konu sahibi gelse de aydınlatsa bari

vitrinde görüp kudurmak da pek bi garip ayol benim nişanlım gezerken vitrinde jartiyer görcek off şuna bak ay aman dicek kudurcak valla kafasını kırarım meraklardayım konu sahibi gelse de aydınlatsa bari

aynen al beneden de o kadar benimde nişanlım vitrinde görse kafasını kırmayı bırak pekmezini akıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…