- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
- Konu Sahibi gizemli_1105
-
olmaz mı süper olur bende jartiyer giyicem gelinliğimin altına evlenirken harika olur
oo süper olur ben giymemiştim hem havalar çok sıcaktı hem de ayakkabımın önü açık olduğu için çorap giymemiştim o da takım hoşuma gidiyor bende giymedim ama süper olur içimde kalan inci takımdi düğünde stüdyoda yada açık alanda çekilen düğün fotolarında inci takım çok güzel oluyor ben geç farkettim tavsiye ederim tatlım
kızlaaarrrr nişanlım jartiyeri görünce kuduruyor sizce gelinliğimin altına jartiyer giysem nasıl olur??
ne gülüyon kızzzz
sana gülüyorum kızben onu yazdığını farketmemiştim biliyo musun sen diyince farkettim kuduruyo derken diyince demek ki nişanlısı daha önce kudurdu jartiyer görünce koptummm yaaa
ben de sorundan önce orasını gördüm napıyımkonuyu dağıtmak gibi bir amacım yok valla ama kafamda takıldı.nişanlısı kuduruyormuş ya jartiyer görünce,nasıl bir kudurmadır o? kudurunca napıyo? jartiyeri konu sahibinin üstünde görünce mi kuduruyor yoksa herhangi bir mağazanın vitrininde görünce falan mı kuduruyor? kafam karıştı haaa
bende merak ettim açıkcası kudurunca ağzından köpükler falan çıkıyo mu mesela ya da konu sahibinin üzerinde gördüde kudurdu da tekrar mı istiyor aynı şeyi anlamadım
vitrinde görüp kudurmak da pek bi garip ayol benim nişanlım gezerken vitrinde jartiyer görcek off şuna bak ay aman dicek kudurcak valla kafasını kırarımmeraklardayım konu sahibi gelse de aydınlatsa bari
aynen al beneden de o kadar benimde nişanlım vitrinde görse kafasını kırmayı bırak pekmezini akıtırım
kuşki burdada kendini belli ettin bebişim harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?