• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçtim ama yardıma ihtiyacım varrr :(

Lethe82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
216
0
116
42
İzmir
Arkadaşlar gelinliğimi buldum fakat mesaj sayım yeterli olmadığı için resim ekleyemiyorum ama yorumlarada çok ihtiyacım var biri yardım etsin :sinifsinif:

Nasıl bir yardıma ihtiyacın var ? biraz daha açıklarsan, yardımcı olmaya çalışalım..

Çok teşekkürler arkadaşlar özel mesajda yazamıyorum ne yazık ki o yüzden mervecik senin ziyaretçi defterine yazdım adresleri şimdiden tşk ederimm

valla 2 side güzel ama daha değişik modellerde bak derim ben sana bak burda birçok arkadaş gelinlik resimleri yayınlıyor onlardanda faydalanabilirsin haksızmıyım mervecim

Ellerinize sağlık çooookkkk teşekkür ederim

valla 2 side güzel ama daha değişik modellerde bak derim ben sana bak burda birçok arkadaş gelinlik resimleri yayınlıyor onlardanda faydalanabilirsin haksızmıyım mervecim

rica ederım cnmcım
sade sevıyosun kanımca 1.sı bılındık bı model ama 2.sı bırıncıye göre daha bılınmedık.
sade bıle sevıosan bı bak kızların arsıvıne benım bıle ekledıklerım vr ama bıraz kabarık bnmkıler

Evet kır düğünü ve Mayısta olacağı için bahar gelini olucam.Daha çok sade modelleri seviyorum öle kabarık taşlı allı pullu modeller hiç bana göre değil :(

Sıkma canını.. bu modellerde fena değil ama inan bana çok daha iyilerini bulabilirsin..

Benim düğünümde Mayıs ayında, kır düğünü olacak, sade hoş şeyler bulabilirsin ama benim sana tavsiyem internetten çok çık bir piyasayı araştır, moda evlerini gez derim, üzerinde görünce fikrin daha da değişiyor çünkü..

Haklısın çok beğendiğin bir model bazen üstünde hiç hoş durmayabiliyor..Şubat başında ben bi çıkıp gezeyim ama hep vitrinlerde allı pullu modeller görüyorum ondan canım sıkıldı sanki hazır benim tarzıma göre bulamayacakmışım gibi geliyor.

Haklısın çok beğendiğin bir model bazen üstünde hiç hoş durmayabiliyor..Şubat başında ben bi çıkıp gezeyim ama hep vitrinlerde allı pullu modeller görüyorum ondan canım sıkıldı sanki hazır benim tarzıma göre bulamayacakmışım gibi geliyor.

Vitrinlere aldanma sen :)) bende öyle düşünüyordum çünkü..

Ve ayrıca çoğu yer vitrinlere güzel bir gelinlik koymuyor, modelleri taklit edilmesin diye...

.Çankaya'da ki moda evlerini gez derim ben sana :kahve:

Benım tarzım degıl ama sana sade gelınlık buldum:)

Eklentiler

• $mehmet-mutlu_melisa-tokgoz-1.jpg
    $mehmet-mutlu_melisa-tokgoz-1.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $gelinlik-modelleri-1-6451.jpg
    $gelinlik-modelleri-1-6451.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $madison01.jpg
    $madison01.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $oscarcruz_137902s.jpg
    $oscarcruz_137902s.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $a0680_.jpg
    $a0680_.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 69
Aslında nekdr cok model okdr cok kafa karısıklıgı ama bakarsın ıste bu dıyebılecegın bı model cıkar

Back