Gelinlik Modelleri gelinliğimi ödünç verebilirim

mavinilgxuxn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
78
0
86
Erzurum
kızlar 2yıl oldu evleneli.dolapta öylece duruyor.istanbulda olanlar varsa ödünç verebilirim.resmini koymaya çalışacağım.2008yılında fatihte bir moda evine diktirdim.strapless ayrıca bolerosuda var.krem rengi.arkası bağcıklı 38beden.belki biraz zorlasak 40beden bile olabililir.ilgilenenler buraya

resimleri burda buyurun

Eklentiler

• $04.jpg
    $04.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $06.jpg
    $06.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 79
arkadaşım çok iyi niyetlisin ALLAH C.C bu iyi niyetini karşına çıkarsın inşALLAH bu devirde kaldı mı senin gibiler ahh nerede

çok güzelmiş umarım ihtiyacı olan biri giyerde dua eder sana çevrenden araştırıp ihtiyacı olan birinede verebilirsin çok güzel düşünmüşsün.

allah razı olsun canlarım.ihtiyacı olmakta gerekmiyor bence.gidip bir geliklikçiden kiralık gelinlik alınıyor da neden böylesi olmasın.ama kimse pek ilgilenmiyor sanırımbilmiyorumkismile

evleniyo olsam denerdim bedenimizde aynı allah razı olsun paylaşmayı seviyosun düşünmen bile yeter boş durmasın birinin işine yarasın ilgilenenler olucaktır

allah kalbine göre versin canım..inşallah o güzel gelinliğin gibi seninde yuvan hep ışıl ışıl parlasın.içtenliğine hayran kaldım...

Back