• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi diktirmeden size göstermek istedim

1.model herşeyiyle daha güzel canım.2modelin altı o üste olmaz.o eteklere bistüyer üst oluyor genelde.ya 1.yi ya da 2. seç..bence 1. açık ara güzel...şimdiden mutluluklar canım(ilk sayfadaki gelinliklere göre yorumumkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey)

Son düzenleme:
kızlar karar verdım ve dıktırmeye basladım, ılk modelın ustu oluyo, ıkıncı modelın altındakı danteller aynen ılk modelın altına oluyo ve 3,modelınde duvagı oluyo nasıl sızceee

ahhaa yahu ben ilk sayfadakilere göre yorum yapmıştım.baktım değişmiş fikrin..iide olmuşbuyrunnnnnnnnn..bende yorumu değiştiremlülülülülülüvalla canım 1de 2 de ayrı ayrı şıklar..2 herşeyiyle hoş...üst alt değişimi nasıl olur görmeden bişi diyemem..duvakta şık ve zarif..:teytey:mutluluklara.s.

kızlar karar verdım ve dıktırmeye basladım, ılk modelın ustu oluyo, ıkıncı modelın altındakı danteller aynen ılk modelın altına oluyo ve 3,modelınde duvagı oluyo nasıl sızceee

çookk güzel olucak inşallah ben çok beğendim...
ama o duağım kenarları çok kalın ben sana söyliyeyim tatlım..dantelde bir yere kadar zarif, biraz daha incesini seçebilirsin...ne çok ince ne çok kalın ortasını bulabilirsin..benim gelinliğimin danteline bakabilirsin canım, profilimde var...

ayy ne güzel heyecanlar...Allah mutlu etsina.s.

çookk güzel olucak inşallah ben çok beğendim...
ama o duağım kenarları çok kalın ben sana söyliyeyim tatlım..dantelde bir yere kadar zarif, biraz daha incesini seçebilirsin...ne çok ince ne çok kalın ortasını bulabilirsin..benim gelinliğimin danteline bakabilirsin canım, profilimde var...

ayy ne güzel heyecanlar...Allah mutlu etsina.s.

evet baktım gelınlıgıne cnm gercektende duvagın cok guzelmıs bende ılkokul arkadasımın moda evı var orda dıktırıyorum onlarda soledıler bu dantel kalın dıe daha zarıf bı dantel begendık orda dahada guzel oldu yorunların ıcın sagol cnm sanada mutluluklar

gelinlik2.jpg

canım bu modeli ben çok beğeniyorum.. seni beğüendiği üst kısmı da harika.. bir bileşim yapabilirsin..

Ayrıca bunlar da var..

image16.gif

image18.gif

kızlar yenı ekledıgım resımlerede bakıyosunuz demı yorumların ıcınde, son kararım bu cunku dıkılıo

canım seçimin süper
ömür boyu mutluluklar diliyorum sana

Canım birinci gelinlik benimkinin aynısı,4 ay önce evlendim.2.cinin altı tek bakıldığındada hoş değil,birde birleştireceksen ikisini gelinlik mahvolur sakın ha.

İlk sayfadakileri görüp yorum yapmıştım cnm,şimdi bu üçlü kombinasyonu görünce içim rahatladı.Boyunda kilonda dar bir gelinlik için çok uygun güzel bir seçim olmuş.Bitmiş halinin resminide heyecanla bekliyorum

2 yıl gelinlik dikim mağazında dikim bilgilerime dayanarakşakkıdı1.modelin üstü çokk hoş gerçektendee.Ama 2.modelın altıı çokk basittt hoş olmaz bence benım fıkrım tabıkıdee..
O eteği yapmak oldukca basıttt sengözlerimebaksanab

canım ben birinciyi çok beğendim..ikincisi hiç güzel değil..
birincinin üstüde altıda çok güzel...

BENCE HIC ONUN ALTI BUNUN USTU DIEE DUSUNMEE ILK GELINLIK SUPER BENCE TAMAMEN AYNI SEKILDE DIKTIREBILIRSIN COK HOS HEM ILK MODELIN UZERI COK HOS DIGERIDE COK SIRADAN ILKI IYI IIYII SEN ONU DUSUN DERIM BENN BENDE ILK.MODELE INTERNETTE BAKMIS VE COK BEGENMISTIM ... ILK MODELI DUSUN YAVRUMM ..opuyorumnanaktan

o altla üst gitmez bence.. hem kabarık hem düz istemek gibi..
bence de birinci model tek başına zaten çok asil, güzel takılar, makyaj ve saçla kötü gözükmen imkansız...

opuyorumnanaktangelınlıgım dıkılıo kızlar yorunlarınız ıcın cok sagolun provalara gıdıorum devamlı bıtınce bıtmıs halınıde koyucam sagolunopuyorumnanaktan

gonderdigin ilk model duz olan cok guzel...cok onceden gormustum bu modeli buna benzer birkac model daha var ekliyim hemen

bunlarda ilk yolladıklarına benzer..zayıf olsam belki bunları degerlendirirdim ama :( malesef vucud hatlarını cok cıkartıyor cesaret edemem :)

Eklentiler

• $gelinlik-resimleri-modelleri-397.jpg
    $gelinlik-resimleri-modelleri-397.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $gelinlik-resimleri-modelleri-405.jpg
    $gelinlik-resimleri-modelleri-405.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $gelinlik-resimleri-modelleri-458.jpg
    $gelinlik-resimleri-modelleri-458.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 62
Back