Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzelim ilk once hayirli olsun insallah mutlu olursun diyorum ve benim fikrimi merak etdinse mutlaka etmisindir :roflol: ... Sakin ikisini kombine yapma cunku tamamen faklilar bir biriyle asla uyum saglamazlar ben ilk resimdeki gelinligi cok begendim altida ustude cok uyumlu bir gelinlik bence , ikinci artik demode bir kac sene oncesinin modelerinden .. birde sana fikir olarak iki parca gelinlik yerine tek parca gelinlik tercih et seni daha ince daha uzun ve duzgun gosterir iki parca gelinlige nazaran yerimseniben
ben ıkı parca ıstemıyorum zaten tek parca yaptırıcam, aslında hepınız dogru soyluyosunuz ben 1.gelıbnlıgı tumuyle dıktırsem cok daha guzel oluck galıba
ben ıkı parca ıstemıyorum zaten tek parca yaptırıcam, aslında hepınız dogru soyluyosunuz ben 1.gelıbnlıgı tumuyle dıktırsem cok daha guzel oluck galıba
evet bencede canim a.s
hayatin o gelinlik gibi hep bem beyaz guzel ve huzur icinde gecsin canim a.s.
benım boyum uzum zaten 1.78ım ben 58kıloyum dugun telası dahada zayıflarım zaten o yuzden omodele taktım kısa olsaydım olmazdı bana
benım boyum uzum zaten 1.78ım ben 58kıloyum dugun telası dahada zayıflarım zaten o yuzden omodele taktım kısa olsaydım olmazdı bana