• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi diktirmeden size göstermek istedim

bence 1.gelinlik zaten yeterince sade şık ve asil onun etek modelini değiştirirsen model bozulmus olucak.bence sen 1.gelinliği diktir:)))

guzelim ilk once hayirli olsun insallah mutlu olursun diyorum ve benim fikrimi merak etdinse mutlaka etmisindir :roflol: ... Sakin ikisini kombine yapma cunku tamamen faklilar bir biriyle asla uyum saglamazlar ben ilk resimdeki gelinligi cok begendim altida ustude cok uyumlu bir gelinlik bence , ikinci artik demode bir kac sene oncesinin modelerinden .. birde sana fikir olarak iki parca gelinlik yerine tek parca gelinlik tercih et seni daha ince daha uzun ve duzgun gosterir iki parca gelinlige nazaran yerimseniben

açıkası ben birinci gelinliği çok beğendm ama ikinci gelinliğin altı da hoş ama çok hareketli yani 1.gelinliğin üstüne uymaz dikkat edersen 1. gelinliğin üstü hareketli altı sade,2 gelinliğin altı hareketli üstü daha düz yani her ikisi de çok hareketli olursa ben uymaz diye düşünüorum bence 1.gelinlik çok hoşşşş onu diktirrrrCADIARZU

guzelim ilk once hayirli olsun insallah mutlu olursun diyorum ve benim fikrimi merak etdinse mutlaka etmisindir :roflol: ... Sakin ikisini kombine yapma cunku tamamen faklilar bir biriyle asla uyum saglamazlar ben ilk resimdeki gelinligi cok begendim altida ustude cok uyumlu bir gelinlik bence , ikinci artik demode bir kac sene oncesinin modelerinden .. birde sana fikir olarak iki parca gelinlik yerine tek parca gelinlik tercih et seni daha ince daha uzun ve duzgun gosterir iki parca gelinlige nazaran yerimseniben

ben ıkı parca ıstemıyorum zaten tek parca yaptırıcam, aslında hepınız dogru soyluyosunuz ben 1.gelıbnlıgı tumuyle dıktırsem cok daha guzel oluck galıba

ay gercekten yaa kımse begenmedı altını, tabı bırıncı gelınlıgı gorunce haklısınz kızlar sagokaydirigubbakcemile5lun

ben ıkı parca ıstemıyorum zaten tek parca yaptırıcam, aslında hepınız dogru soyluyosunuz ben 1.gelıbnlıgı tumuyle dıktırsem cok daha guzel oluck galıba

evet bencede canim a.s

hayatin o gelinlik gibi hep bem beyaz guzel ve huzur icinde gecsin canim a.s.:nazar:

ilk gelinlik güzel

ikincisini beyenmedim hiç..

ilk modelde fizik ister ama taş gibi..

1.gelinlik mükemmel bence altına da dokunma canım çok hoşuma gitti benimm

boyun posun nasıl kuzum hihoyyyt biras boy ve çok güsel bi fizik lazım çünkü hihoyyyt

benım boyum uzum zaten 1.78ım ben 58kıloyum dugun telası dahada zayıflarım zaten o yuzden omodele taktım kısa olsaydım olmazdı bana

benım boyum uzum zaten 1.78ım ben 58kıloyum dugun telası dahada zayıflarım zaten o yuzden omodele taktım kısa olsaydım olmazdı bana

wawwww ozaman harika olurrr bidenem bence
hiç başka bişeye bakma bileee darısı başıma allahımmm seneye bakıcam bende böleee gelinliklere kısmetseee :Saruboceq:

ıns cancucum ben askere gonderdım bekledım geldı allaha sukur sayılı gun cabuk gecıo sag saglım gelmek nasıp etsın allah gonlune gore vrsın cnmmm

bende ıkıncı modelı begendım hatta dahada kabarık olmalı bence

tatlım ılk model harıka bence kesınlıkle o derım.ama sen sadeece ustunu begenmıssın altı ıcınde daha duz bır model bulmalısın toplama etek olmaz bence.:CüvCüv::nazar:bu arada sımdıden mutluluklar dılerım hihoyyyt

kızlar karar verdım ve dıktırmeye basladım, ılk modelın ustu oluyo, ıkıncı modelın altındakı danteller aynen ılk modelın altına oluyo ve 3,modelınde duvagı oluyo nasıl sızceee

Eklentiler

• $gelinlik_4.jpg
    $gelinlik_4.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $gelinlik-sanpatrick-5.jpg
    $gelinlik-sanpatrick-5.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $3311860296_01a9f3c3ec.jpg
    $3311860296_01a9f3c3ec.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 67
canım ben siteye yeni geldim ama ilgili olduğum konu gelinlik olduğu için :) senin yasdıklarınada gös attım....allahım mutlu etsin inş. gelinliğin çok şık umarım sanada çok yakışır...

Back