Gelinlik Modelleri Gelinliğimi diktirmeden size göstermek istedim

evtug

YAĞIZIM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
66
0
86
39
İzmir
kızlarr ılk modelın ustunu 2.modelınde altını begendım bunları bırlestırmeye karar verdım sız ne dersınız?????

Eklentiler

• $gelinlik_4.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $gelınlık altı.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 96
tatlım ilk modelin üstü çok hoş gerçekten ama ben 2.modelin altını hiç beğenmedim dantelle tamamlanan baş ka bir model bulsan daha hoş olur bence 2.modelle uyumsuz olur tabi sen bilirsin yinede...

ben ustunde karar verdım zaten cok begendım o tamamdır ust kesın bu ama alt arıyorum bakıorum nettende bundan daha uygununu bulursam altını degstrcem zaten yorumun ıcın sagol:)

1.gelinliğin üstü gerçekten çok hoş
ikincinin altıda fena değil ama 1.yle pek uyuşmayacağını düşünüyoruum ben

Tatlım hayırlı olsun ilk önce bence de çook ho$ bir gelinlik beğendim gerçekten ama altı farklı istiyorsan biraz daha ara$tır çünkü o alt gitmez o caaanım gelinliğe Mutluluklar dilerim

evet kızlar yaaa cok sagolun valla altına karar vermemıstım zaten ıı oldu fıkırlerınızı aldıgım

1.model çok güzel gerçekten ama altı için bence bu tarz modeller daha güzel olur yada düz modeller

Son düzenleme:
aa bunlar da çok güzel, senin beğendiğin üste böyle bir alt daha uygun olur bence de... mutluluklar diliyorum canım

canım üst süpermiş ama alt gerçekten gitmez sanıyorum bencede altta arkadaşn koyduğu resim olur üstteki dantelle uyum içine olur hem.Mutluluklar...

üst bayildim ama alt olarak perde gibi cok sarkik durmus bence gerci zevkler ve renkler tartisilmaz önemli olan senin icine sinmesi

canim benim hayirli olsun ama diye birinci elbiseyi komple oldugu gibi diktirmiyorsun gayet güzel o sekilde Bilmiyorum henüz diktirmedin dimi Ayse Firidin sitesine bi bakarmisin senin o 1 ci elbisenin modelinden var orda bi göz at istersen

ama ne yalan söyliyeyim birini ekledigin gelinligin alti da benim cok hosuma gitti

Ben de şu an gelinliğimi terziye diktirme aşamasındayım. Dün provaya gittim hemen hemen olmuş gibi. Gelinlik seçme aşamasındayken internetten çok model araştırdım çok model çıkardım bunu beğendim diyerek. Ama terziye gittiğimde 2009 gelinlik kataloglarını gördüm beyaz inci diye bir gelinlik kataloğuydu. Harika gelinlikler var o internette gördüğüm modeller bir bir silindi aklımdan. Bence terziye de bir danış derim arkadaşım.

canim benim hayirli olsun ama diye birinci elbiseyi komple oldugu gibi diktirmiyorsun gayet güzel o sekilde Bilmiyorum henüz diktirmedin dimi Ayse Firidin sitesine bi bakarmisin senin o 1 ci elbisenin modelinden var orda bi göz at istersen

ben bırıncı gelınlıgın ustune vuruldum altı bana cok sade geldı oyuzden dusunmedım, daha dıktırmedım once sıze gostermek ıstedım tamda karar vermemıstım zaten altına ıyıde oldu yorumlarnız ıcın sagolun onerdıgın sıteyede bakıcam cnm cok sagol

hayırlısı olsun ıns ıstedıgın gıbı olur. benımde arkadasımın moda evı var oraya yaptırıcam tabıkıde onlarda fıkır verırler ama bana sen modelını getır onun ustunde oynarız dedı o yuzden sabıt model bulmam gerekıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…