Gelinlik Modelleri gelinliğimi değiştirdiiim :) eskisi ve yenisi

İLk gelinlik o katkat bogumlariyla fizigini cok kapatms 2.gelinligi secmekle cok dogru bi karar vermissin bence birdenilk gelinlikteki o isleme gercekten cok itici duruyor o kadar yogun belli bi yere toplanmis grilik gelinlige guzel olmuyor en azindan daha daginik olsa dah iyi ama 2.secimin fizigine cok gzl yakismis islemesi ilki gibi degil mutluluklar

Değiştirmekle o kadar iyi yapmışsın ki. Alttaki model çok daha güzel ve san adaha çok yakışmış

kızlar bu gelinliğm kesinlikle benm de daha çok içime sindi :))) sizce buna nasıl bi taç kullanmalıyım bi de uzun düz tülden duvak mı , güpürlü mü yksa simli mi daha hoş durur

bence yan toka olsun çok güzel tokalar var sonra hayal tül olsun dümdüz hiç bi işleme olmasın sonuçta gelinlik isleme o sade olsun ikiside şleme olurda boğar.benim gelinliğim tamamane fransız danteliydi.bende aynen öle yaptım.harika durdu.bu benim fikrim

canım nasıl bi yan toka ??? resim ekleyebilir msn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…