• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi değiştirdiiim :) eskisi ve yenisi

İLk gelinlik o katkat bogumlariyla fizigini cok kapatms 2.gelinligi secmekle cok dogru bi karar vermissin bence birdenilk gelinlikteki o isleme gercekten cok itici duruyor o kadar yogun belli bi yere toplanmis grilik gelinlige guzel olmuyor en azindan daha daginik olsa dah iyi ama 2.secimin fizigine cok gzl yakismis islemesi ilki gibi degil mutluluklar

Değiştirmekle o kadar iyi yapmışsın ki. Alttaki model çok daha güzel ve san adaha çok yakışmış

kızlar bu gelinliğm kesinlikle benm de daha çok içime sindi :))) sizce buna nasıl bi taç kullanmalıyım bi de uzun düz tülden duvak mı , güpürlü mü yksa simli mi daha hoş durur:54:

bence yan toka olsun çok güzel tokalar var sonra hayal tül olsun dümdüz hiç bi işleme olmasın sonuçta gelinlik isleme o sade olsun ikiside şleme olurda boğar.benim gelinliğim tamamane fransız danteliydi.bende aynen öle yaptım.harika durdu.bu benim fikrim

bence yan toka olsun çok güzel tokalar var sonra hayal tül olsun dümdüz hiç bi işleme olmasın sonuçta gelinlik isleme o sade olsun ikiside şleme olurda boğar.benim gelinliğim tamamane fransız danteliydi.bende aynen öle yaptım.harika durdu.bu benim fikrim

canım nasıl bi yan toka ??? resim ekleyebilir msn :)

Back