Gelinlik Modelleri gelinliğimi değiştirdiiim :) eskisi ve yenisi

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
ve ben kararsız gelin olarak son kararımı verdiiiiiiiim ilk yüklediklerm eskisi kızlar... değiştirdim göğüs kupları büyük geldi sonradan bana... bu nasıl sizce

bu da yenisiiiiiiiii...

Son düzenleme:
kızlar yanlış yüklediiiiiiiiiiiim... alttakiler yenisiii

işlemeli gelinlik sevmesem de kesinlikle alttaki daha güzel. yanlış anlama ama üstteki faciaymış. alttakinin modelini çok beğendim. taşlar senin zevkindir sen bilirsin elbette. hem alttakiyle daha rahat yürüyeceksin. gelinlik içinde saatlerce durmak çok zor çünkü.

üstteki çok sık karşılaştığım bi model oldu , kesinlikle ama kesinlikle alttaki daha güzel doğru karar olmuş :)

Kesinlikle doğru bir karar olmuş, benim zevkime göre yenisi de hayli süslü ancak en azından fiziğinizde doğru durmuş.

Üst kısmı biraz fazla yukarda ikisinin de bence. Eğer straplez model olacaksa bence çok yukarı çekilmiş güzel durmuyo. Ama 2. si daha güzel tabi

kızlar kesnlikle bu daha içime sindi. mutluyum severek giyeceğim gelinlikte karar kıldğm için teşekkr ediyorum hepinizeee yorumlar için

ustekı sana daha yakımıs bence ama senın kararrın kuplar dengeleyebılırdın aslında ben sevmem pek ıslemeyı ama guzel

Son düzenleme:
:yakında düğünü olacak biri olarak bnce de değiştirmekle doğru bir karar vermişsin inşallah güzel geçer düğünün

ilki facıaymıs gercekten. ikinci cok daha guzel. özellikle etegine biittim... eger iki parcaysa ustunu de degıstırebılırsın bence..

ıkıncını etegını cok beyendım fakat ustu bana cazıp gelemdı fark yarataa bılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…