- 15 Ekim 2010
- 1.271
- 2.354
- 263
- 36
Hersey gönlünce olsun en güzel gelin sen ol :)
Canım cok tatlısın cok tesekkur ederim senin de tüm dileklerin gerçek olsun insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hersey gönlünce olsun en güzel gelin sen ol :)
Canım cok tatlısın cok tesekkur ederim senin de tüm dileklerin gerçek olsun insallah :)
bu gelinliği ben de denemiştim ama sonra biraz farklısını aysiradan aldım.. valla ben çok beğeniyorum bu tarz gelinlikleri kesinlikle daha asil ve onlarca yıl da geçse asla demode olmayacaklar zarif ve asil modeller, ilerde çocuklarımız fotoğraflara baktıklarında "anne bu ne ya!" demicekler :) buarada gelin çiçeği olarak ben de o tarz bişey arıyorum nefret ediyorum tülden simden kurdeleden.. kısacası çoook güzel bi gelinlik içine sine sine giy canım çok mutlu olalım
gerçekten zarif ve sade bir gelinlik ..
güle güle giy tatlımm masallahhhhhh .. :123:
Çok güzel bir gelinlik =) ben sevmiyorum öyle kabarık ağır gelinlikleri, ne kadar sade o kadar rahat ve güzel güle güle giyin, denediğiniz üzerinize göre olmasa bile çok yakışmış =) düğün günü çok daha güzel olursunuz =)
çok yakışmış sade ve çok şık duruyor mutluluklar :))
evet canım ensede dogal ucus ucus bi topuz yaptırayım diyorum :) amin darısı tüm isteyenlerin basına senın de tabiii :)
Çok güzel canım güle güle giy.
Ne guzel bir heyecan demi :)
Allahim benim gbi yil sayanlarada banada nasip eylee amiiiiiin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım güle güle giy güzel ama abiye gibi durmuş birazz
Bende çok beğendim. saç makyaj derken daha farklı olacak tabi. Hayırlı olsun güle güle giyin
Cok tesekkur ederim her seyin sade ve şık olanı asil gelmiştir. Ayrıntılar ın güzellestirecegini düşünürüm katılıyorum fikirlerinize katılıyorum
Cok tesekkur ederim her seyin sade ve şık olanı asil gelmiştir. Ayrıntılar ın güzellestirecegini düşünürüm katılıyorum fikirlerinize katılıyorum