- 27 Mart 2019
- 30.134
- 110.530
- 598
Teşekkür ederimkesinlikle
Eşyalı kiraya verin. Daha güzel evleriniz ve eşyalarınız olur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimkesinlikle
Eşyalı kiraya verin. Daha güzel evleriniz ve eşyalarınız olur inşallah![]()
eşyalı var. +500,600 civarı olurKızlar benden de bir dert gelsin aslında dert mi ne onuda bilemedim..
canım sıkkın moralim bozuk şuan, bdv de acılan konu içlerine ufak tefek kendimle ilgili bazi şeyler paylaşıyorum...mesela boşanmış olmamla ilgili evet ayrıldım şuan annem babam ve kardesimle yaşıyorum...bana aitte bir evim var tamda sorunum derdim bu iftar sonrası eve gittik kardeşimle iki aydır falan gitmiyordum. Gidince üzülüyorum eşyaları falan görünce eskiler aklıma geliyor neyse...dondurucu da bir şeyler vardı ihtiyaç oldu eve gittim odaları gezerken benim ev üst katta çatı akmış boyalar kabarmış yatak odasının yatağa halıların üzerine boyalar dökülmüş nasıl canım sıkıldı nasıl moralim bozuldu. Yöneticiye apartman görevlisine telefon açtık geldiler baktılar çatıyada baktılar.sabah daha net bakalım dediler gittiler.bizde eve geldik
yol boyunca kardeşimle konuştuk evim bir buçuk yıldır duruyor eşyalarıyla arada gdiip bakıyorum her ay aidat yakıt gider oluyor
kiraya versek dedik önceden eşyalara kıyamadım çünkü hiç kullanımadi ama artık eşyalar evi ev eşyaları bekliyor
sorum şu arkadaşlar kiraya verirsem eşyalimi vereyim ?Daha mi getirisi olur?
yok eğer eşyalı kira olmasa diyelimki bu eşyaları satsam ne kadara satılır ?
yada pare dursun biraz daha mi dersiniz bilemedim karasız kaldım sizce hangisi daha mantıklı...
kiraci eskiticek iyice elimde kalıcak eskici bile almayacak çöpe gidicekBüyük bir evi eşyalı kiraya vermeniz zor
Ya tatil beldesinde yada istanbul'da yaşıyorsaniz bu daha mantikli olur
Yada ögrenciye kiralik verebilirsiniz ancak
Diyelim ki eşyalı kiraya verdiniz.normal bir aileye
Ama 5 yıl içinde en temiz insan bile olsa o eşya mahvolur.onlar taşınsa ikinci bir kiracı bulmak daha zor olur eskimiş eşyaya.
Ve siz eşyalardan vazgectim de deseniz üzüleceksiniz
Ben kullanamadim onlar kullaniyor diyecek siniz
Ayrica bu ekonomik krizde kimse 300-500 tl fazla verip ev kiralamaz , sanmıyorum.
Azda verseler bu eşyaları satın gitsin
Gözünüz görmesin
Nerde nasıl eskirse eskisin eşyalar
ev konya da kendim nasil yaşayım gelirim yok ki ev hanımıyımBen olsam kendim otururdum, ailenle neden yaşıyosn? Ev hangi şehirde?
Ozamn aile evinin eşyaları eskiyse kendi eşyalarını getir değiştir yani, evi de boş bi şekilde kiraya ver?Ben olsam kendim otururdum, ailenle neden yaşıyosn? Ev hangi şehirde?
bunu ailem kabul etmiyorlar etse uğraştım ama annem istemiyor maalesefOzamn aile evinin eşyaları eskiyse kendi eşyalarını getir değiştir yani, evi de boş bi şekilde kiraya ver?
Annen haklı bu konuda,ben de olsam aynı davranırdım..bunu ailem kabul etmiyorlar etse uğraştım ama annem istemiyor maalesef
annem diyor ki elin parası bide annem.onun iğnesini bile istemiyorum diyor öfkesi geçmediAnnen haklı bu konuda,ben de olsam aynı davranırdım..
Öfkeli olması çok normal,yatak odasınıda getirsen onada hayır der bence sonuçta orada beraber uyuduğunuz bir yerdi.annem diyor ki elin parası bide annem.onun iğnesini bile istemiyorum diyor öfkesi geçmedi
annemler yataknodasini almışlardı onuda ben getirmek istemiyorum
bende getirmeyecem zaten annemde aynen istemezÖfkeli olması çok normal,yatak odasınıda getirsen onada hayır der bence sonuçta orada beraber uyuduğunuz bir yerdi.
Sakın geitrme bence.
Başka annede olsa aynı tepkiyi verir.bende getirmeyecem zaten annemde aynen istemez
yani haklı kadın
sakladigim yerde toz olucak rutubet varsa çürüyecek yada depo olursa fare olucak belki büyük risk insallah en iyi kararı verebilirimEvi eşyalı kiraya vermek de ayrı risk. Apartlarda birtakım eşyalar oluyor ama markaları düşük oluyor, yatak ebatları küçük, koltuk ise genellikle koltuk değil iki tane ya da bir tane üçlü kanepe, tv küçük ve markasız gibi oluyor. Sizin ev ise dondurucusuna kadar çeyiz eşyaları ile dolu bir ev. Ben eşyalara kıyamazdım sanırım... Kendiniz bu evde dursanız daha iyi olur ya da tek tek letgo gibi ikinci el sitelerinde eşyaları satmanızın daha yüksek getirisi olur. Saklama ihtimali varsa bir yerlerde saklayın. Kıymet bilinmeyebilir...
hanım ablacığım diyelimki annemizin verdi eşyaları getirdim her gün o eşyalarla yasiyacak ve eskiden yaşadıklarımdan kurtulamayacam her dakka gözümün önündeBaşka annede olsa aynı tepkiyi verir.
kendin niye oturmuyorsun kuzum? hem eşyaya hem eve yazık3+1 ev eşyalar markalı ve hiç kullanilmadi
depoda toz kir ne bileyim eşyalar mahvolur mu acaba
Yaşanmışlıklar var sonuçta,acı yada tatlı bir şekilde bitmiş sayfada gördüm 20 gün evli kalmışsın ne yaşadın hiç bilmiyorum tabi.hanım ablacığım diyelimki annemizin verdi eşyaları getirdim her gün o eşyalarla yasiyacak ve eskiden yaşadıklarımdan kurtulamayacam her dakka gözümün önünde
düşününce bende istemiyorum annem disaridanyakrim yine eve sokmam dedi sabah
ev hanimiyim canım ah gelirim olsa bir maddi gücüm olsa ne kiraya veririm ne eşyaları sorun ederim ama maalesefkendin niye oturmuyorsun kuzum? hem eşyaya hem eve yazık![]()