• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligime bakin lutfenn

Balık modelin amacı fiziğime güveniyorum ve hatlarımda budurdur. Ben çok beğenirim ama balık etli olduğumdan balık gelin olamadım :) illa içimde kalmasın balık olsun ama sırtım ve kollarım kapansın diyorsan bu fotoğraftaki model yerine farklı şekilde gelinliği ön plana çıkarmanı öneririm. Ama sana fikir olsun diye, senin için şu fotoğrafı yüklüyorum. Ben modelini beğenmedim.Bana kalsa balıkta her zaman straplez olmalı. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407598549.667905.jpg

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kapalı olduğunuzu söylemiştiniz eğer hala kapalıysanız bu gelinlik her ne kadar güzelde olsa yakışmaz
Eki Görüntüle 1207400 Eki Görüntüle 1207406 Eki Görüntüle 1207407

kizlarr gelinligimi cook begenerek aldim ama cevremden olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da aldim begenmeyen de coktu yani

haliyle uzuldum moralim bozuldu bi de siz yorumlar misiniz gelinligimi durust objektif bi gozle

gelinlik dedigin kabarik olurmus daha kapalisini bulamamismiyim ne laflar yanii sinir oldumm :5::5:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelinliğin çok hoş tatlım çok beğendim :40: eminim üstündede çok güzel durcaktır. Başkalarının dediklerine bakıp hevesini sakın kaçırma :20: şimdiden mutluluklar :nazar:

eğer mankenle aynı fiziğe sahipsen göğüs altından gecen dantel detay hariç şık bi gelinlikmiş doğrusu ...ama sen beğendiysen ne beni ne onu ne bunu kafaya takma herkes kendi beğendiği gelinliği giysin de gec millete kimsenin elinden sevdiği gelinliği almadınya sonuçta herkes nasıl seviyosa öyle giysin sen de nasıl sevdiysen öyle giy milleti kafaya takma

Back