• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligime bakin lutfenn

gELİNLİK güzel ve çok şık ama siz kapalı değilmiydiniz ahso hanım,tesettürlüyüm ferace giymek istiyorum diye konunuz vardı eğer kapalı iseniz bu gelinlik pek uygun olmaz.

hmm evet türbanlılar için uygun olmaz bu gelinlik. vücut hatlarını çok belli eden bir model

Eki Görüntüle 1207400 Eki Görüntüle 1207406 Eki Görüntüle 1207407

kizlarr gelinligimi cook begenerek aldim ama cevremden olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da aldim begenmeyen de coktu yani

haliyle uzuldum moralim bozuldu bi de siz yorumlar misiniz gelinligimi durust objektif bi gozle

gelinlik dedigin kabarik olurmus daha kapalisini bulamamismiyim ne laflar yanii sinir oldumm :5::5:

gelinliğe çok fazla dekolte hiç olmaz diye cengiz abazoğlu demişti. Ben de katılıyorum çok dekolte gelinliğe hoş olmuyor saflığını bozuyor sanki bi de tabi kabarık gelinlik severim ben de kabarık daha çok hoşuma gidiyor:40:

gELİNLİK güzel ve çok şık ama siz kapalı değilmiydiniz ahso hanım,tesettürlüyüm ferace giymek istiyorum diye konunuz vardı eğer kapalı iseniz bu gelinlik pek uygun olmaz.

yeliznur kapalımı? ben açık sandım o zaman bu gelinlik kesinlikle olmamış yani heryeri açık çünkü bi açık bayana gider anca

Senin içine siniyorsa en güzel gelinlik odur tatlım kimsenin lafına kulak asma. ben gelinliğimi seçerken annem ve kayınvalidemle gittim ama direk giydim beğendim bu dikilsin dedim onlar da beğendi ama şöyle olsun böyle olsun demelerine kulak asmadım çok.

bir üzerinde görseydik ona göre yorum yapardık model ne kadar bu olursa olsun birebir aynımı kumaşın kalitesi dantelin ince detayları bunlar çok önemli ben şahsen çok beğendim bu gelinliği arkadaşlarında dediği gibi biraz uzun boylu ve ince bir fiziğe sahipsen mankende ki gibi durur üzerinde hem bu gelinliğin neresi açık yahu straplez olsa dahamı iyi heryerden et fışkırıyı ıykk :27:

Çok şık bence. Herkes beğenecek diye bir şey yok ki.
Başkalarının fikirlerini bu kadar önemsersen çekeceğin var. :)
Bir de bizim ülkede böyle farklı gelinliklere pek alışık değil insanlar.
Onun da etkisiyle olumsuz görüşler olması normal.

yeliznur kapalımı? ben açık sandım o zaman bu gelinlik kesinlikle olmamış yani heryeri açık çünkü bi açık bayana gider anca
Konu sahibinin konularına bakarsan görürsün canım konuları bana biraz tutarsız geliyor.

Konu sahibinin konularına bakarsan görürsün canım konuları bana biraz tutarsız geliyor.

çok haklısın konularını inceledim haziranda biriyle tanışmış onunla bişeyler başlamış ne alaka 2 ayda düğün, bi sonraki konusundada iki yıllık ilişkisi olduğunu söylemiş, ve konularının bazıların tesettürlüyüm demiş, arkadaşın ciddi psikolojik sorunu var sanırım

çok haklısın konularını inceledim haziranda biriyle tanışmış onunla bişeyler başlamış ne alaka 2 ayda düğün, bi sonraki konusundada iki yıllık ilişkisi olduğunu söylemiş, ve konularının bazıların tesettürlüyüm demiş, arkadaşın ciddi psikolojik sorunu var sanırım
Bir arada kardeşimle ortak kullanıyorum demişti,ama bazı arkadaşlar ikinizde 22 yaşındaymışsınız demişti sanırım yaşlarınıda aynı yazmış.

Bence çok güzel ama bunu giymek düzgün fizik ister :34:

Güzel biyerden yakalamşınz :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadar mi issizsiniz yahu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1207400 Eki Görüntüle 1207406 Eki Görüntüle 1207407

kizlarr gelinligimi cook begenerek aldim ama cevremden olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da aldim begenmeyen de coktu yani

haliyle uzuldum moralim bozuldu bi de siz yorumlar misiniz gelinligimi durust objektif bi gozle

gelinlik dedigin kabarik olurmus daha kapalisini bulamamismiyim ne laflar yanii sinir oldumm :5::5:

ben kendim A tipi gelinlik dusunuyorum ama dersen ki asıl gonlunden gecen nedir; senin gelinligin gibi ince uzun kuyruklu gelinlikler aslında gönlümdeki.
sadece dugun 1 defa olacak dıye kabarık elbıseyı baska yerde gıyemem dıye gıyecegım ama bunlar daha asil duruyor. hayırlı olsun. cok guzelmiş.

Gelinliğin gayet hoş ve açıkta değil,bende böyle balık gelinlik giymek istiyorum o laf söyleyenler seni kıskananlardır takma kafana çok asil kuğu gb olursun. Bu arada boy kilo kaç merak ettim de:) bnm 1.70 57kiloyum yinede istiyorum

Konu açıp gelen cevapları yanıtlamamakta moda heralde. Madem cevap vermeyeceksin neden konu açıyorsun.. Bazı arkadaşlar bir şey sormuş cevap yok!

Çok asil bir duruşu var canım, sen söylenenlere aldırma kendine güvenmek gerek. Herkes şatafatı sevmek zorunda değil. Mutluluklar.

Ben açıkçası beğenmedim ama sizin zevkiniz tabiki mutluluklar dilerim (:

Back