Gelinlik Modelleri gelinliğim

Canım işlemeleri hiç benzememiş ya :44: Niye önce herşeyi yaparız ederiz diye ahkam kesenler iş başa düştümü böyle yapıyolar bilmemki Aslında senin gelinliğinde hoş olmuş ama o resimdekine hiç benzememiş gerek umaş, gerekse işlemeler açısından... Ya madem yapamıcak neden sorumluluğu üstüne alıyo ki sonuçta bu bi gelinin hayali! çok kızıyorum bu gelinlikçilere Yine seninki baya hoş durmuş bende siparişimi verdim. Önceden herşeye yaparız, ederiz, tabi olur falan diyen gelinlikçim sipariş verdikten sonra o olmaz bu olmaz demeye başladı Seninki yine iyi ben daha kötü olcam galiba

Güzel cnm ama bu gelınlıge fuşya ayakkabı ve çiçeği nedense pek yakıştıramadım koydugun cıcekler ve ayakkabı çok çok guzel ama sanki bu gelınlıge gıtmez gb geldı sade sanırım üst drape braz daha bı ışıltı verılebılırmıs ama ben begendım

Eki Görüntüle 289751

kızlar merakınızı giderecek bir resim olsun..daha güzel bir alanda daha güzl bir pozla yenisayfa açarım..

canım, gelinliğin güzel olmuş, mutlulukla giyin inşallah.

gelinliğini kaça diktirdin öğrenebilir miyim?

arkadaşlar farklı olduğunu söylemiş, aslında teknik olarak doğru gelniliğin, drapelerini de gördüğüm kadarıyla düzgün atmış, ancak farklı malzeme kullanmış. bir kere, senin gelinliğinde işleme değil dantel aplik var. orijinal gelinlikte ise taş işleme var.

ikinci olarak, malesef senin terzin az tül kullanmış canım. bunu çok fazla terzi yapıyor. etekte birkaç tur tül kullanıyorlar oldu diyorlar. altına da kabarık bir tarlatan koyuyorlar, olduruveriyorlar. oysa ki, benim pronoviaslarda edindiğim izlenim, eteğin kabarıklığı ve görüntüsü, çok çok çok miktarda tül kullanmalarından kaynaklanıyor. tahmin ediyorum, orijinal bir pronoviasın tül eteği altına, piyasadaki aynı kabarıklıktaki tül eteklerden bir numara daha küçük tarlatan giyiyorsundur.

üçüncü olarak, renk seçimi. seçtiğin gelinlik krem rengi iken, sana oldukça beyaz bir kumaş kullanmış. özellikle de astar kumaşında. o yüzden de farklı duruyor. ama merak etme, bence tül gelinliklere seninki gibi beyaz da çok yakışıyor.

benim tül gelinlik diktirecek tüm arkadaşlara önerim, gelinlikçinizi daha dikim başlamadan, çok çok çok tül kullanması konusunda uyarın. tül en ucuz kumaşlardan biri, adice kar etmek için böyle hileler yapmasınlar.

mariposito, her ne kadar arkadaşımızın moralini bozacak bir yorum yapmaman gerektiğini düşünsem de soruna cevap vermek isterim, mesele "bütçe". neden orijinal pronovias alınmaz, %90 ihtimalle pahalı olduğu için. ama aynı ya da yakın bir parayı vermeyince, aynı kalite ve miktarda malzeme kullanılamaz, o yüzden de aynı gelinlik olmaz.

tatlim hayirli olsun gelinligin. ben de genel durusunu cok begendim. resimden tek farki minenesin de dedigi gibi tul yogunlugu. Pronoviasin orjinal gelinlikleri asiri derecede agir oluyor cunku kat kat tul kullaniliyor icinde. benimki yanlis hatirlamiyosam ipek astari haric 9 kat tulluydu. en alttaki 2 kat tul boyle cok sert katlanmasi zor kolali tuller olur ya oyleydi. sonraki katmanlar yine ona nazaran yumusak, en sondaki ise hayal tul dediklerindendi. tullerin icinden astar gorunmuyordu.
ama kesinlkle kotu durmuyor gelinlik. ben begendim sahsen. bel kesim yeri vucudunuza da guzel yakismis.
allah mutluluk huzur icinde bu gunlerinizi hatirlamayi nasip etsin ins

bence canımm senin içine sindiyse tamamdır.gerisi fazla önem vermez.tamam görüşlerde önemlidirde arkadaşım bu gelinlikya senin hosuna gıtmesede bu kız bunu en mutlu gununde gıyecek ya.canım bence cok hosdurmuş minenesin dediği gibi az yül kullnımış ama buda cocokkotu durmamış bence.bide tessettür gelinlik zor bişey ya.benımde yanı dert vat başımda .Allah mutluluğunu daim etsin canım ama gelinliğin sana yakışmş.:))

öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar..

fotoğraftaki ışık çok etkili başta onu söyleyeyim...burada pek belli olmuyor ama yaka -kol-göğüs kısmındaki ışıltılar gümüş ve ışıkta çok parlıyor...fotoğraf çekimimde daha orjnal pozlarla daha hoş görüneceğini düşünüyorum..

ikinci olarak tül beyaz değil kırık beyaz..bembeyaz değil yani fotoğraftaki gibi..yine ışıktan kaynaklanan bir durum..

ama tül konusunda hepinize katılıyorum..çok az tül var..üstüne basa basa söyledim..ama artık pes etmek zorunda kaldım..ama genel olarak gelinlikçimden çok memnun kaldım..

fiyatı 1750 satın aldım.

göğüste taş kullanabilirdi ben türbanın üstüne de aynı işlemeden yaptırdığım için ve gelinliğn orjinalinde dantel yokken ben tesettür modelde dantel koydurduğum için bütünlük olsun istedim..bu yüzden işleme yaptırdım...

gelinlik provalara göre daha çok sindi içime..

kesinlikle kendi daha güzel duruyordur. hiçbir amatör fotoğraf gelinliklerin asıl güzelliğini yansıtmıyor. ben provalarda fotoğraf çeker, prova aralarında ara sıra bakardım. sonra gelinliğin aslını her gördüğümde bu kadar güzel miymiş derdim...

bu gelınlıkler gercekten bu resımle cok sık duruyo acab abızm uzerımızde de ole olur mu kı hep kafama takılıyor keske gıyıp bı resım koysaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…