• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim :( objektif yorum lütfen

Sanki üst kısmı ile eteğinin arasında ton farkı varmış gibi,bilemiyorum belki de ışıktandır.

Onun dışında beğendim modelini,hayırlı olsun
:31:

Ben çok beğendim...
Farklı ve fiziğinize de çok yakışmış. Ama fotoğraf flu olduğu için o üzerindeki çiçekleri net göremiyoruz belki daha yakından görsek daha farklı yorumlar yapabiliriz.
Ben artık herkesin üzerinde olan gelinlikleri göre göre sıkıldım, prenses, sade ve straplezlerden fenalık geldi, böyle biraz farklı bir model görünce hoşuma gidiyor:9:

Farklı bi model olmuş ve yakışmış bence. Üst kısmını da çok beğendim. Bıktık hep aynı modelleri görmekten :)

ben de beğendim gayet güzel yakışmış. mutluluklar.

yorum yazan we güzel dualarda bulunan herkesden Allah razı olsun..16 sında teslim alacağım nasipse we bu resimdekinden farklı olarak yapılacak değişiklikler war...Bitmiş halinide atarım inş

bayıldım gelinlik dediğin böyle kabarık prenses gibi olur , hiç aklına takılmasın eminim sen de prenses gibi olacaksın :16::16:

$IMG_2808.jpg $IMG_2811.jpg

we bitmiş hali kuyruğu daha uzun çıkmamış...bitmiş haliyle ben daha çok beğendim..En azından yeni bi tane almaktan wazgeçtim

Son düzenleme:
Back