Gelinlik Modelleri gelinliğim :( objektif yorum lütfen

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana

bu bitmemiş haliyle son provamdan,yalnız içime sinmeyen tarafları war...Ya benim kararsızlığımdan ya da gerçekten güzel değil..Annem pek beğenmedi ama ablam çok beğendi mesela.... Bi başkasının gözünden yoruma ihtiyacım war....

Bence gayet hoş canım Yakışmış :) Umarım çok mutlu bir evliliğiniz olsu bir yastıkta kocayın şimdiden hayırlı olsun :)

Ayy çok tatlıı bi model güle güle giy canım kafanada takma gerçekten çok hoş eğer kır düğünü falan yapıcaksan tam ideal

bence güzel fakat senin beğenmen önemli, neresini beğenmediysen söyle yapsınlar

ben üst kısmını beğenmedim canım şahsen evet alt kısmın sade üstte hareketlendirmişsin ama bence üst sade altta da çok hafif hareket verecek işlemeler boncuklar olabilir. ama kesinlikle üstte kullandıkları her neyse ben onu kullandırtmazdım sanırım . belki de sende buna takılmışsındır

sanırım üst kısım çiçek benzeri bişilerle kaplı acıkcası ben pek sevmıyorum tercıhım dantelden yana oldugu ıcın belkıde :) üst kısmı senı rahatsız etmıyorsa genel anlamııyla guzelllllll

önemli olan sizin beğenmeniz tabii ki ama insan etki altında kalıyor ister istemez.
ben çok beğendim, Allah tamamına erdirsin inşallah. mutluluklar

yorumlar için çok teşekkür ederim.Üzerinde en az 50 tane iğne wardır çünkü dikilmemişti onlar...yani içime sinmeyen ne tam olarak bilmiyorum belki yanlış seçim bana göre...Ama bi çok gelinlikle kıyaslayınca güzel geliyor...Hayırlısı Allah 'tan dert tasam bunlar olsun sadece inş.

Gelinliğin sade ve güzel şık bi model..
Ama ben kendi yorumumu katayım..
Üst taraf çok hareketli ama alt taraf da çok fazla sade geldi
Mesela üstteki çiçeklerden etek uçlarına da diktir değişik bi model olabilir..
Yani uçları hareketli ve sıradışı olur
Gelinliğini diktirmiş biri olarak tavsiyem bu olabilir..

üst kısmı çok hoş, alt kısmı biraz daha kabarık olabilir sanki :26:
önemli olan üst kısmı zaten
alt kısmına çare bulunur sanırım.

gelinliğin çok güzel, bir de gelinliğin modelinden midir nedendir bilmem omuzların geniş duruyor. bu da acayip güzel bir hava katmış. omuz göğüs bel orantısı çok tatlı duruyor. resimde tarlatan yok değil mi? etek daha kabarık olduğunda altın üste göre daha sade olma durumu azalır ve göze batmaz. belki eteğin uçlarına da etekteki çiçek midir dantel midir bilemedim onlardan ekletebilirsin. kısaca taşlarla doldurmandansa çiçeklerle doldurman daha güzel olmuş. :) o kadar çok model var ki kafanın karışması normal. senin tarzın buysa gerisini boşver.

canım aşkla giy ben çok beğendim belini güzel ortaya çıkarmış hafif daha kabarık olabilir bir de üst kumaşı dikilmediyse kordoneli dantel öneririm benim gelinliğime de bakabilirsin örnek olarak =)

Bence hoş, sade ve şık arkadaşım, güle güle mutlulukla giy inşallah, huzurla giymek nasip etsin Allah

öncelikle gelinliğin güzel.2012-2013 modeller genlde fransız güpür prensess etek fln. herkez aynı..
benm gelinliğim de seninki gibi sadce üst kısımdaki çiçekler daha az ve sol taraftan eteğe dökülüyor.ama alt kısım farklı.
yani güzel.begendim.
sanrm annen begenmediği için kararsız kaldın banada oluyor herkezin begenmesi deil senin kendini nasıl hissetiğin önemli..
mutluluklar canm..

kendi fikrim şu ki,bende biçok arkadaş gibi üst kısmı beğenmedim gözümü yordu ama alt kısmı çok tatlı çok hoş..ayrı bi hava katmış.. he ama asla olmaz diyemem öyle çokta kötü denmez genel olarak bakılırsa..

ama önemli olan annen eşin dahil kimsenin düşüncesi değil bence,tamamen içine sinmesi..gelinlik önemli bi detay bir defa giyeceksin herşeyi ile kendi içine sineni yaptır,sonradan pişman olup keşke dememek için..

Gelinliğin genel olarak çok tatlı canım sanada çok yakışmış. Ama yakasında tül mü var ben mi öyle görüyorum?
Bence göğüs kısmı straplez ve kalp şeklinde olursa daha güzel olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…