- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Beğendiyseniz bu tarz hazır gelinlikleri gidip deneyin. İllaki diktireceğim diyorsanız mutlaka ama mutlaka diktireceğiniz modeli deneyerek karar verin. Çünkü gözümüze çok güzel gelen bir gelinlik modeli üzerimizde berbat durabiliyor. Buarada çok teşekkür ederim :)Çok beğendimm , çok zarif durmuş. Ben bu tarz diktirmeyi düşünüyorum ama düzgün durur mu bilemiyorum
Çok teşekkür ederimGelinlik kime yakışmaz ki? :)
Maşallah
Gelinliğin sade ve çok şık.
Mutluluklar şimdiden.
Çok sağ olun sizler böyle yazdıkça saha bir seviyorum gelinliğimiçok zarif çok yakışmış, kuğu gibimutluluklar dilerim.
sizi çok iyi anlıyorum ^_^benim de istediğim model aşağı yukarı böyle. çok çok çok beğendim Allah içinize sindirsin herşeyiÇok sağ olun sizler böyle yazdıkça saha bir seviyorum gelinliğimi
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de hayallerinizdeki gelinliğe kavuşursunuz. Pierre Cardin'e bakmanızı tavsiye ederim. kumaş kalitesinin dikişinin diğer dikim gelinliklere göre ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Bir çok modeli var zaten. Bir de indirim yakalarsanız uyguna da geliyor.sizi çok iyi anlıyorum ^_^benim de istediğim model aşağı yukarı böyle. çok çok çok beğendim Allah içinize sindirsin herşeyi
ah çok isterim bakmayı daha var diyerekten tutuyorum kendimi :) pierre cardin-arya-aysira kesinlikle tercihlerimden çok teşekkür ediyorum. bu konularda konuştukça konuşasım gelirÇok teşekkür ederim. İnşallah siz de hayallerinizdeki gelinliğe kavuşursunuz. Pierre Cardin'e bakmanızı tavsiye ederim. kumaş kalitesinin dikişinin diğer dikim gelinliklere göre ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Bir çok modeli var zaten. Bir de indirim yakalarsanız uyguna da geliyor.
Ne kadar sure var :)ah çok isterim bakmayı daha var diyerekten tutuyorum kendimi :) pierre cardin-arya-aysira kesinlikle tercihlerimden çok teşekkür ediyorum. bu konularda konuştukça konuşasım gelir
Cok tesekkur ederim :)Gelinlik yakışmayan bir kız henüz görmedim :)
Çok yakışmış gelinliğiniz
Bir ömür mutlu olun inşallah
Cok tesekkur ederim :)Çok güzelmiş, omuz bölümünü de özellikle beğendim
Canım benim çok teşekkür ederim eminim sen de çok güzel olacaksınışıl ışıl
gökyüzündeki yıldızlar gibi olmuşsun tatlım
Kısmetse Mayıs 23 geliniyim. Gelinlik diktirmeyi hiç düşünmedim zor beğendiğimden. Hazır gelinlik aldım. Markası Pierre Cardin Wedding. Etek boyu henüz yapılmadı. Umarım beğenirsiniz ve umarım bana yakışmıştırYorumlarınızı eksik etmeyin...
Eki Görüntüle 1380142 Eki Görüntüle 1380143 Eki Görüntüle 1380144 Eki Görüntüle 1380148
Ne guzel bir yorum cok tesekkur ederim :) Cok mutlu oldum :) Cumlemiz mutlu olalim insallah :) Kuaforu henuz bulamadim insallah bulurum iyi bir kuafor :)Ben her gelinliği beğenmem bak, ona göre değerlendir yorumumuçok beğendim gelinliğini. Eteği, kabarıklığı, detayları, dantelleri çok güzel. Güle güle keyifle giy, inşallah kuaförün de yüzünü güldürür de keyifle atlatırsın işin gelinlikli kısmını :)
Ömür boyu mutluluklar
Çok sağol canım :) Hayır ekletmedim askılar kendisinden var sadece omuz uçlarına kaydırdım askılarını.Okeanos selam :) Çok yakıştırdım gelinliğini, hayırlı olsun. Mutlulukla giy :)
Ufak bir sorum var; askıları sonradan mı eklettin? Ben de Pierre Cardin'de denedim bir gelinlik ama straplezdi. Acaba askı yapıyorlar mı diye merak ettim. Heyecandan sormamışım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?