- 15 Nisan 2011
- 1.327
- 1.723
- 333
- Konu Sahibi okeanoss00
Çok güzel ya çok beğendim rabbim bir ömür ağzınızın tadını bozmasın inşallah. Mutluluklar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim cok sagol :)Ben de severek
Ben de seni severek büyük zevkle takip edecegim:))))) hersey gönlunce olsun kuzum
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin gercekten begendiniz mi :)Çok güzel ya çok beğendim rabbim bir ömür ağzınızın tadını bozmasın inşallah. Mutluluklar :)
Rica ederim :) söylemiş olmak için demiyorum gerçekten çok güzel çok beğendim :)Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin gercekten begendiniz mi :)
Cok tesekkur ederim nasil mutlu oldum anlatamam. Gelinlik Pierre Cardin Wedding 775 modeli ben yakasini kaydirdim biraz. 2014 aralik sonunda indirimden aldik normal fiyati 3800du duvak haric. Ben indirimden duvakla birlikte 2650ye aldim.çok çok yakışmış muhteşem:) mutluluklar.. sakıncası yoksa fiyatını yazabılır mısını--
Cok tesekkur ederim benim de icime sindi ama insanin icinde hep bir acaba oluyor daha kabarik mi olsaydi diyo icimden bir ses ara ara daha guzeli var midir diyo sonra kiziyorum kendime :)Rica ederim :) söylemiş olmak için demiyorum gerçekten çok güzel çok beğendim :)
Cok tesekkur ederim benim de icime sindi ama insanin icinde hep bir acaba oluyor daha kabarik mi olsaydi diyo icimden bir ses ara ara daha guzeli var midir diyo sonra kiziyorum kendime :)
Oh icime su serpildi :) kiz valla iyi geldi bu kizma :)))Bence bu gelinlik tam yerinde ve çok güzel ben sevmiyorum çok kabarık hem sende rahat edemezsin düğünde onu da düşün :) bende biraz kızıym o zaman sana :)
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim amin hepimiz cok mutlu olalim :)Zarif bir model ve size de çok yakışmış. Rüya gibi bir düğününüz ve çok huzurlu bir evliliğiniz olur inşAllah. Mutluluklar. :)
Oh icime su serpildi :) kiz valla iyi geldi bu kizma :)))
Cok tesekkur ederim :)hayırlı olsun canım çok güzel olmuş
Gelinligin manken uzerindeki modeli de buydu kataloglarda zayiflarsam daha da sikilabilir belki ama suara hic zayiflama emaresi yok bende :)))Çok yakışmış, tebrik ederim :) Ama arkasını düğününde biraz daha sıktırabilirsin, kumaş çok görünmese daha da çok yakışabilir :)
Tesekkur ederim :)ben de zor beğenen biriyim, o yüzden dikime karşıyım. önden çok zarif ve hoş duruyor, arkada sadece o çarpraz sırt detayını beğenmedim gerisi bana da hitap ediyor. şimdiden mutluluklar dilerim (=
kabarık mı olsa demıssın ya bır daha baktım resme , o kadar asil duruyor kı model, çok güzel inmiş asagı etekler... ınan oyle kabarık olsa modelı bozulur. ve o kadar kabarık sahsen ben sevmıyorum..Cok tesekkur ederim benim de icime sindi ama insanin icinde hep bir acaba oluyor daha kabarik mi olsaydi diyo icimden bir ses ara ara daha guzeli var midir diyo sonra kiziyorum kendime :)
Cok tesekkur ederim cok haklisin daha kabarik belki de beni kilolu gosterirdi seviyorum gelinligimi :)kabarık mı olsa demıssın ya bır daha baktım resme , o kadar asil duruyor kı model, çok güzel inmiş asagı etekler... ınan oyle kabarık olsa modelı bozulur. ve o kadar kabarık sahsen ben sevmıyorum..
Farkliliklar olacagi icin benzer olacak dedim zaten tatlim benim :) Hadi insallah tez zamanda bulursun :)