- 14 Ocak 2015
- 63
- 42
- 38
- Konu Sahibi okeanoss00
ay canim yaaaa
cok guzelsin
Duygulandim
mutis
cok guzelsin
Duygulandim
mutis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :)ay canim yaaaa
cok guzelsin
Duygulandim
mutis
Askılardan bahsediyorsanız şayet gördüğünüz hali iğneli hali tadilatta şuan.Gelinliğinizi beğendim. Sırt kısmı biraz pot duruyor o kumaş ile daha sert bir kumaş olsa güzel durur.
Askılardan bahsediyorsanız şayet gördüğünüz hali iğneli hali tadilatta şuan.
O değişmez sanırım hazır gelinlik ya napalım duvaktan gözükmeyecek zaten :) Teşekkür ederim :)Hayır askılardan bahsetmiyorum. İpli kısmın içindeki kumaştan bahsediyorum.
Cok tesekkur ederim tez zamanda darisi basina diyelim o zaman :)Gelinliginize bayldm harika gorunuyorsunuz Darısı başıma
Ikimiz de ayni gun bu mutlulugu farkli yerlerde yasayacagiz desene :) istanbulda olacak benim dugunum. Esyalar cok onemli degil onu halledersin de gelinlige ufaktan bakmaya baslasan iyi olur. Bizim diger topige gel sohbet ederiz :)yalnızz inamıyorum düğün tarihlerımızde aynı günmüş 23 mayısda benım düğünümde ben ne koltuk aldm ne gelinlik çeyizim bile yarım yamalak çokmu ağırdan alıyorum yaa gelinliğin harikaa düğünün nerdee benim izmir 23 mayıs elazığ 31 mayıs iki düğünüm olcak nasipse
vala tatlım oyle kolay kolay hoşuma gtmezde senın modelın cok hoş aslında gupur ve sade bu modelın omuz detayı ayrıca cok hoşuma gttı ama arka detayı bıraz daha dusunulebılırKısmetse Mayıs 23 geliniyim. Gelinlik diktirmeyi hiç düşünmedim zor beğendiğimden. Hazır gelinlik aldım. Markası Pierre Cardin Wedding. Etek boyu henüz yapılmadı. Umarım beğenirsiniz ve umarım bana yakışmıştır Yorumlarınızı eksik etmeyin...
Eki Görüntüle 1380142 Eki Görüntüle 1380143 Eki Görüntüle 1380144 Eki Görüntüle 1380148
vala tatlım oyle kolay kolay hoşuma gtmezde senın modelın cok hoş aslında gupur ve sade bu modelın omuz detayı ayrıca cok hoşuma gttı ama arka detayı bıraz daha dusunulebılır
canım arka detayında sırt dekoltesi cok hoş olurrr V şeklinde
canım gıyen senmışın vala senıde cok begendımm masallahhhhhcok hanım hanımck bişibu arada boyun kac tatlımmCanım gelinlik hazır ben diktirmediğim için arka kısmında oynama yapma şansım yok. Zaten duvağım uzun sırtını kapatacak. Ben çok sevdim her yerini güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :) omuz kısmı burada iğne ile tutturulmuştu tadilatı tamamlanınca tekrar sırt kısmını çeker koyarım :)
Evet canım ben giydim :)) Çok sağol boyum 1.64 :) 10 cm de topuklu ayakkabı giyeceğim :)canım gıyen senmışın vala senıde cok begendımm masallahhhhhcok hanım hanımck bişibu arada boyun kac tatlımm
oo süper hiç kısa durmuyrsun bende 1.64 um umarım bendede bukadar hoş olur gelınlığımEvet canım ben giydim :)) Çok sağol boyum 1.64 :) 10 cm de topuklu ayakkabı giyeceğim :)
Biz kısa değiliz ki orta boyluyuz :) 10 cm topukla ben deve gibi oluyorum :) Sende de böyle durur merak etme :)oo süper hiç kısa durmuyrsun bende 1.64 um umarım bendede bukadar hoş olur gelınlığım
Benim eşimin 1.80 boyu var :) Topukluları giyince yanyana çok iyi duruyoruz. Herkes de öyle söylüyor. Bence sen kafana takmışsın ondan :)vala canım kısa dglm ama nişanlıma göre kısa duruyrm gbıme gelyr bıde boya fena takyrm gelınlıkte işte stressssss
benim nişanlımda 182 sanırım oyle taktım byaBenim eşimin 1.80 boyu var :) Topukluları giyince yanyana çok iyi duruyoruz. Herkes de öyle söylüyor. Bence sen kafana takmışsın ondan :)