- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
Takmaa çok güzel olacağız :)
benim nişanlımda 182 sanırım oyle taktım bya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takmaa çok güzel olacağız :)
benim nişanlımda 182 sanırım oyle taktım bya
inş canım vala bu forum özellkle bu topik bna ilaç gbi geldiTakmaa çok güzel olacağız :)
Tekrar aramıza hoş geldin :)inş canım vala bu forum özellkle bu topik bna ilaç gbi geldi
Tekrar aramıza hoş geldin :)[/QUOThoşbulduk canım kusura bkma bı sure çıkmak durumunda kaldm yenı yazabldm tatlım havalar bı ıyı bı kotu malum grip salgını yatyrm gun boyunca
Tesekkur ederim :) duvak kapatiyor arkasini resimde gorundugunden daha iyi gercekte icime sindi benim :)önden çok begendim
ama arkasının bagcıklı kısmı hoş durmamış
sanada çok yakışmış beyaz
Tesekkur ederim :) duvak kapatiyor arkasini resimde gorundugunden daha iyi gercekte icime sindi benim :)
Cok tesekkur ederim :)Çok yakışmış Mutluluklar dilerim...
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) Etek boyu henüz alınmadı ayarlanacak o halde yürüyemiyorum bile bırakın dans etmeyiçok güzel olmuşsun şahane kollarına bayıldım özellikle topuklu var mı burada? boyu uzun kaçmış sanki saraht dans edebilecek misin
Çok teşekkür ederim. Orası için yapacak pek bir şey yok malesef. Aile yapılarımız o kadarını kaldırmaz. Duvaktan gözükmeyecek o zaten o kadarı da kusur olsun napalım :) Hem gözüme çok kötü de görünmüyor zaten :)gelinlik çok güzel canım..hayırlı olsun..sadece ufak bir yerini beğenmedim..arka bağcıkları saten üstüne olmamış..en azından ten gözükseydi daha romantik olurdu..ama sen beğendiysen sorun yok..ömür boyu mutlu ol..
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) Giymek için sabırsızlanıyorumAYYY bayıldımmmm çok güzellll güle güle giyin tatlım hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim. Orası için yapacak pek bir şey yok malesef. Aile yapılarımız o kadarını kaldırmaz. Duvaktan gözükmeyecek o zaten o kadarı da kusur olsun napalım :) Hem gözüme çok kötü de görünmüyor zaten :)
tam benim istediğim tarzda inşallah banada kısmet olurÇok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) Giymek için sabırsızlanıyorum
Çok teşekkür ederimhaklısın canım nasıl olsa duvakla kapanacak..ama genel olarak çok güzel bir gelinlik olmuş..ben çok beğendim modelini..
Daha güzelleri sana nasip olur inşallahtam benim istediğim tarzda inşallah banada kısmet olur
sagol canım ALLAH razı olsunÇok teşekkür ederim
Daha güzelleri sana nasip olur inşallah