- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
Cok tesekkur ederim :) Amin :)Gelinliğin çok güzel sanada çok çok yakışmış.İnşallah herşey istediğin gibi olur <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim :) Amin :)Gelinliğin çok güzel sanada çok çok yakışmış.İnşallah herşey istediğin gibi olur <3
Teşekkür ederim. Aralık ayı yıl sonu indirimiyle duvak dahil 2650 tl.çok hoş olmuşşsun fiyatı ne kadar acaba
Aysira'dan aldım ben Pierre Cardin'in gelinliği bir de oraya bakmanızı öneririm.Anladım bana 5e yakın fiyat verdiler bıraz pahalı geldi sizinki çok guzelmiş allah içinize sindirsin
Evet cok az kaldi son 6 gun :)düğüne de az kalmış şimdiden mutluluklar :)
Cok tesekkur ederim giymek icin de cok az vaktim kaldiççok beğendim çok zarif hayırlı olsun canm
evet onu diyorum :)
Mor kusaktan mi bahsediyosun? Kurdele aldim ama nasil durur diye denemedim :)) Carsamba gunu foto cekimi var kuaforde nasil durduguna bakip karar verecegim :)
Bilmiyorum ki canim bu saatten sonra bulamam sanırım her günüm dolu kurdale aldim o da saten gibi zaten guzel durmazsa takmam kalın baya 7-8 cm var :)evet onu diyorum :)
güzel olabilir ama saten kullanma bence
Bilmiyorum ki canim bu saatten sonra bulamam sanırım her günüm dolu kurdale aldim o da saten gibi zaten guzel durmazsa takmam kalın baya 7-8 cm var :)
canım yanlış olduben gormeden silmissin sanırım goremedim ki
benim kurdelemin kalınlığı da boyle seninkinin islemesi cok guzelmis :) Ama benim gelinligim boncuklu oldugundan isleme kaldirmaz cirkin durur diye dusunuyorumcanım yanlış oldu
şimdi bak
rengi mor tabi ama baya kestiğim için fotoyu daha koyu çıkmış
benim kurdelemin kalınlığı da boyle seninkinin islemesi cok guzelmis :) Ama benim gelinligim boncuklu oldugundan isleme kaldirmaz cirkin durur diye dusunuyorum
Evet o yuzden bir boyle deneyecegim bakalim guzel olmazsa takmam :)tabi benimkinde işleme yoktu, hep danteldi, doğru diyorsun :) işlemeyle birlikte göz yorabilir.