Gelinlik Modelleri gelinliğim hakkında yorumlarınızı bekliyorum

normalde ben daha sade modelleri seviyorum ama bu gösterişli ancak göz yormayan bir modelmiş. omuzdaki ayrıntının simetriğini kalça kısmına koymaları hoş bir ayrıntı. bir de kumaş seçimini sevdim, düz kumaşlarda saten, şantuk vs. yerine tül, organza çok daha uçuş uçuş, hoş duruyor bence. yalnız ben olsam üstündeki işlemeleri yaptırmazdım, drapeler, çiçekler ve pileler gayet yeterli ayrıntılar.

normalde ben daha sade modelleri seviyorum ama bu gösterişli ancak göz yormayan bir modelmiş. omuzdaki ayrıntının simetriğini kalça kısmına koymaları hoş bir ayrıntı. bir de kumaş seçimini sevdim, düz kumaşlarda saten, şantuk vs. yerine tül, organza çok daha uçuş uçuş, hoş duruyor bence. yalnız ben olsam üstündeki işlemeleri yaptırmazdım, drapeler, çiçekler ve pileler gayet yeterli ayrıntılar.

teşekkür ederim bu gelinlik hazır gelinlikti o yüzden oynama yapılır mı yapılmaz mı hiç soramadım bakmaya gittiğimde çok hastaydım bir dahaki gitmeme de sipariş verilmişti bile:)ilk giymemde diğer gelinliklere göre sade gelmişti taş yoktu çok işleme yoktu ama tekrar giydiğimde baya baya gösterişli bi gelinlik olduğun farkına vardım ...:53::53:

canım üstünü beğendim tek omuz benimde favorimdir. ama altı çok kabarık. aslında kalçadan aşağıya doğru kabaran bir model olsa bu üste daha uygun olur diye düşünüyorum.

40280998090124371115.jpg
[/URL] Yukleresim.com[/IMG]

Gelinlikte model eskir mi yahu ?
Zevk bu.. vucuduna ne yakışıyorsa onu giyersin..
Giymeden bence pek iddalı konuşmamak gerek..
Ben beğendim tek omuzuda çok severim benim de öyleydi :61:

Gelinlikte model eskir mi yahu ?
Zevk bu.. vucuduna ne yakışıyorsa onu giyersin..
Giymeden bence pek iddalı konuşmamak gerek..
Ben beğendim tek omuzuda çok severim benim de öyleydi :61:

teşekkür ederim inşallah üzerimdede iyi durur valla çok gelinlik modeli bakmadım ben.....Pierre cardinin 2011 modeli ama eski yeni hiç bi bilgim çok çok gelinlik bakmadım bi insanın evlenmeden önce gelinlik hayali olmalı oonu anladım

arkadaşım gelinliğin gerçekten harika. kolay kolay beğenmem ama çok hoşmuş. iyigünlerde giy inş. sana uğur şans getirsin. ayakkabında ayrı güzel. hayırlı olsun şimdiden.

Back