Gelinlik Modelleri gelinliğim hakkında yorumlarınızı bekliyorum

zaten ben orda karar verdim bu gelinliğe onlarda olur dedi bana kötü olur veya olmaz demediler

ben de uzun süre gelinlikçilik yaptım da, bunu dikmem, cemrenin elinden cıkmış dedirtmem, cünkü inanki bu gelecek müşteriler için hiç hoş bi izlenim yaratmaz
ama neyse madem bu kadar begendin, seni onaylayan gelinlikçide cıktı, senin biliceğin iş

bence hemen karar verme derim çok özel birşey o 1 kere giyeceksin kusursuz olmalı..uzun zamanlı doğru karar ver =)

Tabiki önemli olan içinize sinmesii..
Bana sorarsanda altını öyle kat kat havalı bişey istiyorsan üstünüde o resimdeki gibi düz-işlemeli bişey yaptır derim..altı kabarık üstü kabarık hoş olmayabilirr
Yinede hayırlısı olsun

alt ve üst ayrı ayrı güzel ama biraraya gelince olmamış bence

altı öyle istiyorsan üstü daha sade olmalı bence.
ya da üstü beğendiysen daha sade bir etek olmalı
tabi karar senin.

unutma sen giyiceksin... içinde kendini güzel hissetmen önemli.

ben kimseden fikir almamıştım. bir model beğendim ve diktirdim.

çooookkk içine siner inşallah...

bence gelinlik giyecek olan kişinin boyu uzunsa kabarık giyebilir ama kısaysa kabarık değil hafif çan olmalı ben öyle yapcam mesela =))

başkalarından etkilenip hemen karar verme nişanlının çok beğenmesine kapılmış olabilirsin bencede gelinlik çook güzel etek çok güzel bayıldım benim zevkim kabarık modeller zaten ben giysem pişman olmam bu modeli ama sen madem hiç düşünmezdim diyosun biraz daha düşünki pişman olma ilerde allah içine sindirsin mutluluklar.

başkalarından etkilenip hemen karar verme nişanlının çok beğenmesine kapılmış olabilirsin bencede gelinlik çook güzel etek çok güzel bayıldım benim zevkim kabarık modeller zaten ben giysem pişman olmam bu modeli ama sen madem hiç düşünmezdim diyosun biraz daha düşünki pişman olma ilerde allah içine sindirsin mutluluklar.

çok teşekkür ederim arkadaşım beğenmeme sebebim çok uzun boylular kaldırır sanıyordum bu gelinliği aklımda sade gelinlikler çok kabarık olmayan gelinlikler vardı ama bunu deneyince kabarık gelinlik giyebileceğimi ve kabarık htta kuyruklu gelinlik istediğimi farkettim:):)

gelinliğin üst kısmı çok hoş ama alt kısmı biras fazla abartılı geldi bana tabi yinede senin içine sinen neyse onu yap içinde kalmasın :)
mutluluklar...

$DSC01597.jpg
bu da benim gelinligimdi, begenrek aldim ustu swarowskiliydi. mendil etek cok asiri kabarik olmadikca guzel bence. sana fikir olur belki

üstü çok güzell ama altını daha farklı bir modelle bakabilirisn..

canım bende senın gıbı mendıl etek ıstıyordum gelınlıgımı amaaa gelınlıgımı dıktırdıgım modacı bu modelın herkezde oldugunu ve eskıdıgını bır ozellıgının kalmadıgını belırtmıstı bende faz gecıp kendı kafamdan bır gelınlık belırledım ve onu dıktırdım

Bende Şimdiden Mutluluklar Dilerim Gelinliğin Alt Kısmı evet biras eskidi daha modern kesimler dikimler var lakin Sizin Düğününüz Yinede Karar sizin gerisi Boş Sonra Aklınızda Kalmasın :54: SevgiLer

Canımm daha hoş gelinlikler var bak.. tabi zevk meselesi umarım içine sinen bir gelinlik bulursun moda tasarımcısıyım yardmcı olabilirim istersen sana..Gelinliğin modası her sene değişiyor gelinliği bence vücuduna göre seçmelisin beğenmediğin modeller vardır bir bakmışssın ki üzerinde harika taşıyorsun bence erken karar verme

gelinliğin üst kısmı bu olcak hiç aklımda yokken erken derken gelinliğime karar verdim sanki :) evet dersem dikime başlıcaklar yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar
1973.jpg

alt kısmıda böyle
2010.jpg

benimde cok hosuma gidiyo böyle kabarık eteklerı canım ne kadara dıkıcekler bunu bende şu ara arastırma yapıyorum da

Back