Gelinlik Modelleri gelinliğim hakkında yorumlarınızı bekliyorum

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
yeni konu açmak istemedim gelinliğimi değiştim buna karar verdim ve dikildi yorumlarınızı bekliyorum :44::44:
7878.jpg

buda ayakkabılarım
40280998090124371115.jpg
[/URL] Yukleresim.com[/IMG]

Son düzenleme:
bu eteği isteyeceğim benim üzerime yakışacağı aklımın ucundan geçmezdi ama gelinlikçide baktıkça insan ne istediğine karar veriyor pişman olmamak için daha sonra başlatıcam dikimi belki başka bir model beğenirim diye:)ayrıca benim etek kısmımın arasında ışıl ışıl simli tüller de olacak

Son düzenleme:
modelin güzel ama hemen diktirme bence. belki kararın değişebilir.
sanırım temmuzda düğün :40:

öyle canım temmuzda... nişanlım askerden geldi ailesi alın dedi bende erken bakalım ama almayalım dedim bunu giydiğimde hoşuma gitti zaten erken alınacak benim ki ama bumu başkasımı karr veremedim kapora verdik ama dikilene kadar değiştirme şansım var

hevesını kırmak ıstemem ama artık bu sekılde tavuz kusu gb gelınlık modelı eskıdı dıye dusunuyorum.
ust kısmı guzel sade ama belkı alt kısmını farklı modeller de bakabılırsın tabıkı secım sızın ..

evet bu modeller eskimişti nedense giyince benimde nişanlımın da hoşuna gitti ama yinede kararsızım

:9: çok güzel çok beğendim:nazar: gerçekten beğendiysen fikrin değişmez bence şu an hisettiklerimi hisseden arkadaşlarım olmasıı ne güzel benimde düğünüm 25/06/2011 de ne kadar heyecan verici dimi:1:

aynı benim durumum:( bende böyle bi etegi begenicegim aklımın ucundan geçmezdi ama gelinlikçide giyince çok begendim ama pisman olmamak için başka modellere bakıyorum ondan sonra ne giydiysem bu etekle kıyaslayınca çok sönük duruyolar.ama yinede araştırmaya devam ediyorum.ama en geç şubatın 10 u gibi kararımı vericem.

birleşmiş hali pek hoş durmicak benden söylemesi
üstü zarif ve asil
altı kokoş ve abartılı

bastan asagı zarif veya abartılı süslü bişey secmene biz karışamayız o senin fikrin, senin zevkin
ama bu iki parca pek uyumlu değil
gelinlikçiyle konuştunmu bu durumu? böyle bişey istyrm dedin ve tamam dedi mi?

hemen diktirme bence..kararın değişebilir..alternatif olarak kenarda dursun bu model..

:9: çok güzel çok beğendim:nazar: gerçekten beğendiysen fikrin değişmez bence şu an hisettiklerimi hisseden arkadaşlarım olmasıı ne güzel benimde düğünüm 25/06/2011 de ne kadar heyecan verici dimi:1:

teşekkür ederim canım tül etekler biraz klasikleşti ama nedendir bilmiyorum hoşuma gitti bende değişeceğini sanmıyorum fikrimin ama bakalım...bence bizim içimize sinmesi önemli olan, salonda 100 den fazla kişi var hepsininde tarzı farklı 100 kişiye birden beğendiremiyeceğimize göre kendi içimize sineni almak daha mantıklı gelinlik denemek çok farklı insan aklında olmayan şeyide beğenebiliyor

birleşmiş hali pek hoş durmicak benden söylemesi
üstü zarif ve asil
altı kokoş ve abartılı

bastan asagı zarif veya abartılı süslü bişey secmene biz karışamayız o senin fikrin, senin zevkin
ama bu iki parca pek uyumlu değil
gelinlikçiyle konuştunmu bu durumu? böyle bişey istyrm dedin ve tamam dedi mi?

zaten ben orda karar verdim bu gelinliğe onlarda olur dedi bana kötü olur veya olmaz demediler

aynı benim durumum:( bende böyle bi etegi begenicegim aklımın ucundan geçmezdi ama gelinlikçide giyince çok begendim ama pisman olmamak için başka modellere bakıyorum ondan sonra ne giydiysem bu etekle kıyaslayınca çok sönük duruyolar.ama yinede araştırmaya devam ediyorum.ama en geç şubatın 10 u gibi kararımı vericem.

aynen canım hatta denemek bile istemedim deneyince de beğendim nişanlım daha çok beğendi hep sade gelinlik dşünüyordum bu nasıl durur ne olur bi bilgim yok:)biraz daha zamanı uzatıp bakıyım belki başka bi gelinlik daha çok hoşuma gider

Back