Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriGelinliğim bitti... işte son hali....
:hooray::hooray::hooray: üamugum cok güzel olmus inanki keske üzerinede giyinip cekilseydin ilkindeki gibi cidden pamuk prenses gibi olucagina inaniyorum canim rabbim tamamina erdirsin ve ömür boyu mutlu etsin insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ben ilk halini de beğenmiştim açıkçası sadece askısı hoşuma gitmemişti ama bitmiş haliyle harika olmuş keşke üzerinde görseydik çok güzel olmuş ışıl ışıl maşallah =) inşallah herşey istediğin gibi olur ışıl ışıl seneler geçirirsiniz beraber =)
benim gelinliğimin aynısı canım :):):) bende mayısın sonunda evlendim. kapalıçarşıda diktirdim. sen nerde diktirdin?? benim çok içime sinmişti herkes çok beğenmişti sade ve şık. allah içine sindirsin seninde. mutluluklar
kapalıcarşıda diktirdim bende başka bi modelle gitmiştim ama bunu cok begendim benimde cok içime sindi bakalım 4 gün sonra insanlardan gelen yorumları alıcaz