Gelinlik Modelleri Gelinliğim bitti evlendim bile :)

Çok güzel bir gelin olmuşsun, yalnız ben buralarda yeniyim :) Konudan haberim yok. Boyun kaçtı sorabilir miyim, kısa demişsin de.. Bende boyu kısa olduğu için düşünmeyenlerdenim, ama sende çok hoş durmuş

Teşekkür ederim:)

Boyum 1.52 falan ama 13-14 cm lik bir ayakkabı giydim herkes kuğu gibisin vs. dedi... üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen hala gelinliğimden bahsediyorlar çok beğenilmiş, klasik gelinlik gibi kabarık tül değildi bir ağırlığı vardı dediler daha dün:)

Bence boyunu falan kafaya takma istediğin gelinliği giy önemli olan senin içine sinmesi mutluluklar şimdiden...

Bu tür gelinliklerin fiyatı diğerlerine göre daha fazla gerçekten İnşallah gönlüne göresini bulursun

Ya da ikinci el düşnürsen bunu verebilirim çok ucuza.... çünkü hem yerim yok hem de güzelim gelinliğin evde çürümesine gönlüm razı olmuyor tekrar kullanılsın istiyorum

benimde 1,55 ve aynen senin gibi giyebileceğim en yüksek topuğu giyicem, giymek zorundayım bir nevi.. Ben de o kabarık gelinlikleri beğenmiyorum. Benim seçeceğim de kalçadan inecek aşağı, belden değil ve öle çok kabarık olmayacak. Bir de senin gibi bir balık model dener karar veririm artık. Sağol canım...
Şeyy aslında sormak istediğim bir konu daha var da, onu da eğer becerebilirsem özelden mesaj atayım. Belki burdan cevaplamak istemezsin

istediğini sorabilirsin canım yardımcı olmaya çalışırım

istediğini sorabilirsin canım yardımcı olmaya çalışırım

8 mesaj daha yazmam gerekiyomuş özel mesaj atmam için Gelinliğinin üst kısmı çok güzel durmuş, ben onu soracaktım. burdan cevaplamak zorunda değilsin elbette
Benim üst bedenim 75b.. bazılarında yapışıyor gelinlik berbat duruyor, bende de öle dursun istemiyorum.

Bende balık model giymeyi düşünen biri olarak ön yargılara karşı koyup giydiğin için tebrikler çok ta güzel bi gelin olmuşsun kuğu gibisin kıskananlar çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…