• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim bitti evlendim bile :)

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Kızlar size de fikir olsun diye ekliyorum resimleri.

Daha önce omuzların dar, boyun kısa balık gelinlik taşıyamazsın vs diyenlere iyi ki kulak asmamışım herkes gelinliğime ve zerafetime bayıldığını söyledi, siz beğenecek misiniz bakalım... $Fotoğraf-0426.jpg $Fotoğraf-0390.jpg $Fotoğraf-0409.jpg $Fotoğraf-0416.jpg $Fotoğraf-0418.jpg

Çok güzel olmuşsun Allah mutluluğunu daim etsin :16:

O zaman da beğenmiştim, şimdi de beğendim. Bir kere sırf farklı olmayı göze alabildiğiniz ve tül etek kabarık bir gelinlik seçmediğiniz için bile taktir edilesi :) Mutluluklar...

damat neden mozaiklenmiş suçlu gibi :1: :1:

mutluluğunuz daim olsun :46:

çok hoş olmuşsunuz tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: bişey sorucam balık olması düğünde hareket alanınızı daralttı mı?rahatsızlık verdi mi?

çok hoş olmuşsunuz tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: bişey sorucam balık olması düğünde hareket alanınızı daralttı mı?rahatsızlık verdi mi?

canım yürümekle ilgili hiçbir problemim olmadı ama ilk giydiğimde iplerini sıkı sıkı bağlattığım için oturmakta falan çok zorlandım:))) sonra yavaş yavaş vücudun şeklini alıyor zaten...daha sonra gezerken oynarken falan hiç sorun olmadı altta tarlatanı var eteğin de ucundan tutuyorsun zaten ;)

hayırlı olsun canım çok güzel olmuşsun gerçekten çok yakışmış bende balık modeli düşünüyorum kısmetse düğünümüz haziranda yalnız fiyatları bizim bütçemizi aşıyor bakalım kısmetimizde ne var :nazar:

Back