gelinliğim arkamda bana bakıyor ben ona ağlaşıyoruz..:(

Canım ben 29 yaşındayım. nişanlımla bir iletişim problemimiz var.
Onun beni anlamadığını düşünüyorum. O da benim için öyle düşünüyor.
Bugün akşamüstü bir baktım o arıyor. Beklemiyordum.
Uzun bir çalıştan sonra açtım.
Soğuk bir ses tonuyla konuştum. Nerdesin sen merak ettim falan dedi.
Neden aramadın diyor? Aramadım dedim. gelmedin bana dedi.
dedim gelcek bir durum yoktu.
Dün arayıp sorcağına iş işten geçmiş o zaman soruyor.
bÖYLE işte. şimdi aramamaya devam etmeyi düşünüyorum.Çünkü beni geçen hafta çok üzdü ilgisiz tavırlarıyla.

Aklımdasın canım.
Biliyorsun yaşıtız bende bir belirsizlik sürecindeyim şuan.
İyi olmaya, güçlü durmaya çalışıyorum.
Konuşmuyoruz artık.
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin?

üzüldüm canım senin adına da gerçekten konunla ilgileniyorum zaten okuyorum yazdıklarını.
şu an tek düşündüğüm dediğimiz gibi gelecek kaygısı,bu yaştan sonra öyle deli deli aşklar uzak geliyor zaten ki aşk değil şöyle sağlam bir sevgi,arkadaş ,dost olabileceğim,sorgusuz sualsiz sırtımı dayayabileceğim,aynı şekilde bana dayanacak,beni benim onu sevdiğimden kesinlikle daha çok sevecek,beni yormayacak hayatı kolaylaştırmaya çalışacak,önce insan olduğum için sonra ben olduğum için bana değer verecek,en küçük fırsatta onunla paylaştıklarımı yüzüme vurmayacak,bana herşeyimle saygı duyacak,sahip çıkacak...ama bu kişi yine O'ndan başkası olmayacak,sureti herşeyi kendi olacak ama bu özelliklerle gelecek.ben O'nu böyle istiyorum..yani O'nu istiyorum hali hazırda bu özellikleri taşıyan bir başkasını değil
bu saatten sonra artık tahammülüm yok zaten kimseye herşeyi O'nda tükettim zaten ben.bir başkasına aynı sabırla yaklaşamam.en baştan kendimi tanıtmaya,saçma sapan kendimi sevdirmeye çalışmak istemiyorum ki yakın zamanda bana gelecek biri olursa sanırım O'nu çok üzerim :S
işte bunları hissediyorum Tuğçecan pek parlak değil yani :S ama bu gelecek kaygısını ben O'nunla daha baskın hissettim.geleceğimden değil O'nunla olacak ortak geleceğimden daha fazla kaygı duyduğumu anladım ve son kararımı verdim.

yavrucuğum sen kafayı mı yedin? aklın başında mı gerçekten? daha evlenmeden psikopata bağlayan bu adamla bir ömür geçer mi? yazık annenin babanın seni büyütürken verdikleri emeklere. Delinin biri seni kul köle etsin, hırpalasın, hakaret etsin diye mi büyüttüler? yol yakınken kaç kurtar kendini. gerçekten seni sevecek, anası babası düzgün, huyu suyu güzel birini bul. yeğeninin sana ihtiyacı var ayrıca. kızkardeşin yavrusuna kavuşana kadar ona göz kulak ol,yanlız bırakma. sen anne yarısısın. her işte bir hayır vardır bunu unutma.

şimdi okudum gerisini . ayrılmışsın zaten. çoook sevindim. inşallah karşına seni hakeden biri çıkar ve bir ömür boyu mutlu olursun canım.

En azından şimdi umudun var canım.
Çünkü mutlu olma şansının olduğunu biliyorsun.
İnşallah anlattığın özelliklerde biri karşına çıkar zamanı gelince.
Sen yeterki iste karşına çıkacağını biliyorum canım.

Nişanlınız mı eski nişanlınız mı anlamış değilim ( yüzükleri attım deyip hala daha nişanlımı aradım 1 ayda kendimi ailemi toparlayacağımı söyledim kızdı vs. demeye devam ediyorsunuz ) ama işte o kişi bana bir söz hatırlattı

' Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır '

Bence hayır gelmez yani okumuş bi insanın dediklerine bak aileme inandıramam kız olduğunu
Yapacak olan o, görecek olan o ailesine ne
?

yürümeyeceği baştan belli olan bir evlilik yapmamak en doğrusu
hakkınızda hayırlısı olsun

yazını gözyaşları içinde okudum desem inanırmısın?
rabbm yar ve yardımcınız olsun...ablanıza ve yeğeninize çokkk üzüldüm....
sizede gelince geleceğinizi şimdiden görüyorsanız hata yapmayın çokk yazık olur....babanız.ablanız boşanmış olabilir 3 gün üzülürsünüz ama ilride çokkk üzülürsünüz böyle adamla hayat geçer mi?
düşünceleri çokk aptalca geldi bana heleki o ilk gece .... çok saçma

hepinize tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.
bugün düğün günümüzdü bizim başka bir haldeyim bu gece :S ama ne haldeyim bilmiyorum.
son sözlerimi gönderdim ona içimde tutamadım
paylaşmak istedim sizinle
artık hiçbir şey kalmadı nasılsa...

nefesim daralıyo bu gece... hiçbir yere sığmıyorum.en son kardeşimin bir daha eve gelmeyeceğini öğrendiğim gece hissetmiştim bunu.hani derler ya içim yandı diye.bu kesinlikle mecazi birşey değil ama sen bunun ne demek olduğunu yaşayarak öğrenme olur mu?
hani midenden boğazına kadar hissedersin ya o ateşi hani en hafif haliyle reflü diyolar ondan değil işte bu.en çok annem kadar sevdiğim halamı kaybettiğimde içim acımış çok ağlamıştım ama yine de aynı şey değildi bu.Allah'ın takdiriydi o.bizimkide Allah'ın takdiri değil miydi? ama orada halam ölmüştü,burada umutlarım hayallerim geleceğim ve çocuklarımdı ölen..hemde o kadar uğraşmış o kadar emek sarfetmişken.senin için hayattaki en önemli şey benim için önemini yitirmişti artık gururum,haysiyetim,onurum...
çok sığınmıştım sana bütün korkularımdan endişelerim arasından sana yaslanmıştım.evi bile senin varlığın sayesinde süpürüyodum.yemek yemeyide senin varlığınla,yine yememeyide...beni beğenmeyeceksin diye kilo alırsam.oysa ki sen zaten kendini beğendiğin ölçüde benide beğeniyodun.yani kendini sevdiğin zamanlarda benide beğeniyodun,belkide seviyodun..duygu sömürüsü değil asla bu, belkide o çok kızdığın kendime güvenim gitti ondan birinin beni seveceğine inancımı yitirmişim.hani filmlerde derler ya benim sevgim ikimizede yeter ne saçma derdim yaa ne alaka ne demek yani.ama onuda gördüm.ben seni severken,sen birinin seni böyle sevip onore etmesini,senin için bu kadar şey yapıp egonu tavan yaptırmasını sevmiştin.
çok değil 2 hafta önce o tenezzül edip henüz tanımadan beğenmediğim arkadaşlarımdan Hilal'e söyledim.kendince bizi barıştırabilmek için kuramadığı cümlelerin arasında ben sürekli,28 eylülden sonra görücez Hilal sevip sevmediğini,O'nun derdi beni kaybetmek değil ki buna çok uğraştı ama başaramadı.O Kore de yalnız kalmaktan,gururu incineceğinden ve Gökben e dediği gibi rezil olmaktan korkuyormuş.ben bunları hissederken sendeki en baskın duygu rezil olmakmış ya işte bütün cevaplarımı aldım ben senin o cevabında.bir 2 sene nasıl heba olur o yazında gördüm.yeni resim koymak içinde fazla bekleme Harun nasılsa biri gelir biri gider derler senin için erkek adamsın ya.ama Allah için biri gider ahı gitmez,diğeri gelir gidenin ahıyla da o gider ! bunu unutma!
herşeye razıymışsın ya gördük ne kadar razı olduğunu.kalplerimiz uzaklaştığı için bağırıyormuşum ya sana yakınlaştırmak için ne kadar çaba sarfettin onuda gördük.kıçını kurtarmak için kendinden ne kadarda büyük cümleler kurdun bana öyle sen.Harun sözünün eridire inancımıda yitirtecek cümlelerdi onlar.sonra yine beğenmediğim o kuzenlerim,erkektir esra olabilir böyle başta kıskançlıklar,zamanla bizi tanıdıkça da böyle düşünmez ki zaten te nereye gidiyosun ayda yılda ne kadar görüşebilecez artık.hiç utanıyor musun acaba senin beğenmediğin insanların senin için böyle yorumlar yapmasına.ama ben ne düşünüyorum biliyor musun? harun zaten Allah'tan korkar bu kızı bu kadar şeyden sonra ben bırakırsam günahını alamam,ona beni bıraktırmak için hayatı zindan edeyim bari ! yapmaya çalıştığın bundan başka bişey değildi.ben yalnızca bana sahip çıkıp,yanımda olduğunu,sana yaslanabilmeyi 2 güzel cümleyi istemiştim senden fazlasını değil...
ama esra ne dedi özgürlüğüme kavuştum dedi.bu ne demekti ne rengin ne bir başkası ne de esranın erdemleri pervasızca yaşamasına engel olamazdı değil mi? özgürlük dediğim neymiş harun biliyor musun? 25 yıl boyunca yaşadığım,ailemin sıcacık evimizde bir arada olduğu anılarla dolu o evimizin en azından yakınında olmak.ama yine renginden de vazgeçmeden.hilalde 2 gün kalmak.özgürlüğüm buymuş benim senin bana çok gördüğün.
sen benim için herşeye değecek kadar değerliydin ama, bende sende hiçbir şeye değmeyecek kadar değersiz değilim Harun...
yolun bana açtığın yol kadar açık olsun....

lütfen dik durun. (özellikle yeğeniniz için)
çok zor şeyler yaşamışsınız.
hala daha devam ediyor tabi.
ama umutla bakın geleceğe.
çabalayın.
elbet bir gün güneş sizin için de doğar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…