- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.148
- 448
- Konu Sahibi duygusuzum
-
inş canım teşk ederim.yaşın kaç nişanlınla aranızda sorunlar nedir ne değildir bilmiyorum.aşılmaz çözülmez şeyler değildir eminmki..ama şunu kesinlikle söyleyebilirmki nişanlıyken mideni bulandıran seni mutsuz eden, ufakta olsa gözüne batan şeyler varsa bunlar evlendiğinde kat ve kat artarak mutsuzluğa sebep oluyor..çünkü şimdi seni rahatsız ediyorsa düşünki aynı evin içinde onunla yaşamaya başladığında daha çok rahatsız edecek...şimdiden önlemini almalısın sen mutsuz olcana bırakta onlar mutsuz olsunlar ..ben hep sustum duydum duymadım dedim gördüm görmedim dedim.saygımı yitmedim büyükler dedim fakat birde baktımki gitgide insanlar üzerimde hakimiyet kurmaya kalkıyor annesi teyzesi ıdısı dıdısı herşeyime karışıyorlar yok artık dedim bunlara bir dur diyeyim dur dedim kötü gelin oldum..en başta dur demeyi bilmeli insan .. diyemezse sonrasında insanlar alıştıkları için zorlarına gidiyor..nişanlın sana alıngansın komplekslisin dediğinde evet ben buyum işine gelirse demeyi bilmelisin...kimse senden kymetli değil.. sevgi de değerde karşılıklı alınıp verilen şeyler tek taraflı olduğunda yürümüyor zatenn..nişanlını en iyi sen tanırsın zaaflarını en iyi sen bilirsin. nelerden taviz verebilir neler yapabilir gözlemle..sensiz huzurluysa zaten seni sevmiyor demektir.çünki seven bir erkek sevdiğinden ayrı huzur bulamaz..
Aklımdasın canım.
Biliyorsun yaşıtız bende bir belirsizlik sürecindeyim şuan.
İyi olmaya, güçlü durmaya çalışıyorum.
Konuşmuyoruz artık.
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin?
üzüldüm canım senin adına da gerçektenkonunla ilgileniyorum zaten okuyorum yazdıklarını.
şu an tek düşündüğüm dediğimiz gibi gelecek kaygısı,bu yaştan sonra öyle deli deli aşklar uzak geliyor zaten ki aşk değil şöyle sağlam bir sevgi,arkadaş ,dost olabileceğim,sorgusuz sualsiz sırtımı dayayabileceğim,aynı şekilde bana dayanacak,beni benim onu sevdiğimden kesinlikle daha çok sevecek,beni yormayacak hayatı kolaylaştırmaya çalışacak,önce insan olduğum için sonra ben olduğum için bana değer verecek,en küçük fırsatta onunla paylaştıklarımı yüzüme vurmayacak,bana herşeyimle saygı duyacak,sahip çıkacak...ama bu kişi yine O'ndan başkası olmayacak,sureti herşeyi kendi olacak ama bu özelliklerle gelecek.ben O'nu böyle istiyorum..yani O'nu istiyorum hali hazırda bu özellikleri taşıyan bir başkasını değil
bu saatten sonra artık tahammülüm yok zaten kimseye herşeyi O'nda tükettim zaten ben.bir başkasına aynı sabırla yaklaşamam.en baştan kendimi tanıtmaya,saçma sapan kendimi sevdirmeye çalışmak istemiyorum ki yakın zamanda bana gelecek biri olursa sanırım O'nu çok üzerim :S
işte bunları hissediyorum Tuğçecan pek parlak değil yani :S ama bu gelecek kaygısını ben O'nunla daha baskın hissettim.geleceğimden değil O'nunla olacak ortak geleceğimden daha fazla kaygı duyduğumu anladım ve son kararımı verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?