- Konu Sahibi duygusuzum
-
işiniz çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun. bence sağlıklı düşünebiliyorsun bu düğün olmamalı diyorsun vazgeçebiliyorum diyorsan bence vazgeç. daha nişanlıyken böyle ufak tefek şeylerde bile ailenizi,yaşınızı,öğrenim durumunuzu başınıza kalkıp küçümseyen biri evlenince daha da beterini yapacaktır. kız kardeşinizin yaşadığı şeyler gözünüzün önünde zararın neresinden dönseniz kardır bence 1 yıl üzülüp acı çekersiniz bir ömür değil en azından..
karşeşinizin durumuna çok üzüldüm yeğeniniz nasıl dayanacak ? 1 yıl annesini görmeden psikolajisi bozulur zaten babadan ayrı birde anne bırakıp gitti sanacak offf çok zor bir durum bence pedagogdan yardım alın çok üzüldüm yavrucağaözel değilse kardeşiniz neyden girdi acaba ??
boşandığı eşinin kardeşim adına olan kredi kartlarından yaptığı harcamalar yüzünden, bir şirket açmış yine kardeşim adına orada dönen işler çekler senetler, benim adıma da sahte kimlik çıkartıp birkaç hat fln alıp benim adımada borç yapmışlar büyük bir kısmını ödedim ben.saymakla bitecek değil yani. bunları tehditle cebren yaptırıyo üstüne kardeşime hamileyken bile bildiğiniz işkence yapmış o dışarıda elini kollunu sallayarak geziyo biz bunları çekiyoruz.28 yıllık evlilikte bitti onun yüzünden.ve biz çok sonra bunları anlayıp kardeşimi aldık yanından.
sözde oda çok üzülüyor bu duruma yeğenimi telefona istiyor ya da kamerada şebeklik yapıp onu eğlendirmeye çalışıyor.bunları onada anlattım seninle olan sorunlarımı bir kenara koy sende benden bıkacaksın dedim,hergün ağlayan ailesini özleyen sürekli bunalım takılan bir eş..sende pişman olacaksın dedim benimle evlendiğine..yani ne yapıcaz dedi aç o zaman telefonu babama söyle dedi bu akşam banaallah yardımcısı olsun diyecek söz bulamıyorum çocuğun durumuna çok üzüldüm. bence sende kendi durumunu çok iyi gözden geçirmelisin diğer arkadaşlarında dediği gibi bizler dışardan baktığımızda kesinlikle ayrıl diyoruz sana destek olacak acılarını paylaşacak seni mutlu edecek bir hayat arkadaşı lazım seni kırıp aşşağılayıp daha kötü bir hale getircek bir eş değil
sözde oda çok üzülüyor bu duruma yeğenimi telefona istiyor ya da kamerada şebeklik yapıp onu eğlendirmeye çalışıyor.bunları onada anlattım seninle olan sorunlarımı bir kenara koy sende benden bıkacaksın dedim,hergün ağlayan ailesini özleyen sürekli bunalım takılan bir eş..sende pişman olacaksın dedim benimle evlendiğine..yani ne yapıcaz dedi aç o zaman telefonu babama söyle dedi bu akşam banaben kendi babama söyledim ama o kadar üzülüyorumki adamın zaten kendi evliliği bitmiş bunlar yüzünden,bir kızı evlenip boşanıp geri gelmiş,bir sürü borç var üstünede ben
Allah ım aklıma mukayyet ol diyorum ama geceleri omzuma oturan yük gündüzleri biraz daha hafifliyor yinede mantıklı düşünüp hareket etmeye çalışıyorum.
hiç canını sıkma kavga kıyamet kopar mı diye.
koparsa kopsun. isterse o adam ortalığı ayağa kaldırsın.
hayatından önemli değil hiç bir şey tamam mı?
sakın böyle bi adamla hayatını mahvetme.
ailen zor bi süreçten geçiyo olabilir.
bi de ben üstüne tuz biber olcam deme!
yolun başında at bu diplomalı eşeği.
kendine yazık etme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?