• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

kanat mı varmış birincisinde diye tekrar baktım ,varmış..:31:
diğerinin yakası da leğen gibi..
yok bunlar olmaz.:19:.sen başka bişeyler bak..

soldaki gelinligin kanatlari varmis gercektende:53:
ama kanatlar niye diz hizasinda onu anlamadim, nasil oturacaksin:26:kanatlar sirtta olmazmi normalinde:27:

ikiside coook rüküs:50:

Son düzenleme:
soldaki gelinligin kanatlari varmis gercektende:53:
ama kanatlar niye diz hizasinda onu anlamadi, nasil oturucaksin:26:kanatlar sirtta olmazmi normalinde:27:

ikiside coook rüküs:50:

hani balık model ya bu gelinlik..
balıkta da yüzgeçler var..eee yüzgeçler balığın kuyruğuna yakın yerde,sanırım ondan kelli diz hizasında:1:

hani balık model ya bu gelinlik..
balıkta da yüzgeçler var..eee yüzgeçler balığın kuyruğuna yakın yerde,sanırım ondan kelli diz hizasında:1:

Balikta olur kanat da olur bana kanat gibi gozuktu,,, ama balikmis gibide gozukuyor:DDD Ay cok hos vallahi konu sahibi cok yasasin cok guldm ben dogrusu:D

bu da olabilir:DDDD $lady-gaga-outfit-brit-awards-white.jpg

arkadaşlar iki haftadır gelinlik bakıyorum tesettürlüyüm biraz taşlı iddialı bir gelinlik arıyorum.
swarowski döşemeli birçok gelinlik baktım bende moda tasarımcısıyım bu yuzden herşeyi beğenemiyorum
bunu cok beğendim pek anlaşılmıyor ama nişanlım beğenmedi:(
fiyatı 7.500
soldakini beğendim ama ikisi hakkındada yorum bekliyorum gelinlik kapatılcak.

Eki Görüntüle 324810

7.500 tl de çokmuş bunlara..2.el oto parası kadar var..:55:

Son düzenleme:
canım bence ikiside çok abartı işlemeler,taşlar filan,diğerlerini dediği kadar var sahne kostümü gibi.
Bence Gelin olmak sadelik,duruluk demek... bizim milletimiz abartıyor bence, koca koca topuzlar,yada bukleler, hatta bilirsiniz eskilerden kulakların yanından bukle çıkarırlardı,köylerde filanda, yada kalıp gibi buklelerin yanında alından bir bukle çıkarırlar bol sim :D gözleri bol bol parlak makyaj,kıpkırmızı ruj. bir kadının hayatında yapmadığı tüm makyajı bir gecede yüzüne sıvamışlar gibi. biz millet olarak bu konuda zevksiziz gibi geliyor,daha doğrusu abartıya kaçıyoruz. gerek yok bence. daha naturel tonlarda bir makyaj, sade göz yormayan bir gelinlik daha asil bir hava katar geline. gelinliğin beyaz olmasının sebebide budur zaten,saflık duruluk.
öneride bulunursam,gelinliği sade tutup(hatta vücudu saran bile olabilir tesettürlü olsan bile) dümdüz,tarlatansız işlemesiz bir gelinlikle, bol işlemeli, kuruğa kadar uzanan duvak kullanabilirsin,gelinliğin üzerine dökülen bir şekilde olacak duvağı. böyle hem değişik hemde şık bir tesettür modeli olacaktır.

Ay komik gelin makyaji vs kirmizi ruj deyince aklima bu geldi konu sahibi alinmasin kimseyle alakasi yok ama sizde gulun istedim:DDDD

Eklentiler

• $normal_komik-resimler-dugun-070.jpg
    $normal_komik-resimler-dugun-070.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 78
evet, bende en çok onu beğendim
sade ama şık
böyle çok taşlı, püsküllü sevmem ben, deli kızın çeyizi gibi

Evlenip boşanmaya alışık gördüğümüz milli ablamız Bülent Ersoy bu gelinliği beğendiniz mi? diye sorsaydı hiç düşünmeden defaatle evet derdim..

Back